Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

emade, i co w tym śmiesznego?
że głupota nie zna granic?
Ja chyba nie mam już sił do głupoty 🙁
poczatki zawsze sa trudne 🙂

ja pierdziele  😁
[quote author=BlackLady link=topic=17.msg726679#msg726679 date=1286205225]

ja pierdziele  😁
[/quote]

to mnie rozwala za kazdym razem, mimo ze stare jak swiat
ninevet makijaż mi popłynął, posmarkałam się, aż mój własny kot przylazł sprawdzić z czego tak leję  😁
aż mój własny kot przylazł

obawiam sie, ze jestes w powaznym bledzie. nie kot jest twoj wlasny, tylko ty jestes wlasnoscia kota.
czasem mam nawet wrażenie, że jestem dla niego niczym  😎
honey, kot też przeczytał? 😁
Ja mam koty wychowane jak psy - mam wrażenie, że jestem dla nich wszystkim, a konia jak kota - mam wrażenie, że jestem dla niego niczym...  🤔  😡 🚫
Jaki pomysł 😀

Dla instruktora zdecydowanie 😵
Cały czas nie mogę się nadziwić jak to możliwe, że w ogóle pozwolili jej jeździć 🤔wirek:
ninevet makijaż mi popłynął, posmarkałam się, aż mój własny kot przylazł sprawdzić z czego tak leję  😁

Ostrzegałam  😎
dworcikakot mój ma wybiórcze poczucie humoru, a że wody nie lubi to myślę, że żartu by nie zrozumiał  😎
http://allegro.pl/nokia-c6-luksusowy-futeral-bullshit-okazja-i1254695612.html  😎

😵 😁 👍
Najwazniejsze, że kurierem wysyłają.
ninevet- HAHAHAHAH, padłam też 😂
było?
szczerze mowiac nie wiem czy to jest smieszne czy bardziej przerazajace:
Jechałam kiedyś autobusem z 2 kolegami z uczelni. Kobieta rozmawia przez telefon:
-Nie wiem.
-...
-Nie ma go w domu, a co?
-...
-Nosi węgiel u wuja Zdzicha. -powiedziała to normalnym tonem, rozmówca nie słyszał, więc na cały autobus krzyknęła do słuchawki- Nosi węgiel u wuja Zdzicha!
Na pewno nie brzmi to tak śmiesznie kiedy się o tym pisze, niemniej wszyscy w autobusie pokładali się ze śmiechu.
10 rzeczy których nie należy robić za kierownicą

Książka kucharska dla mężczyzn:
Szarlotka
Tak jasno i precyzyjnie powinny być pisane wszystkie przepisy dla panów.

1. Z lodówki weź 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj!
2. Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia.
3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek.
4. Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka.
5. Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać.
6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, a dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę.
7. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę.
8. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki.
9. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania.
10. Weź szybciutko prysznic!
11. Weź 4 jabłka i ostry nóż.
12. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk!
13. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy.
14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą.
15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz!
16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika.
17. Po godzinie, jeśli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik.
18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Po prostu otwórz okno i piekarnik.
19. Po tych traumatycznych przeżyciach pozostaje tylko schłodzona żubrówka i sok jabłkowy;-)
Smacznego!
ogurek to o mnie!  😡  😁
z sadistica:
Cztery sytuacje sceniczne:
1. Artyści pijani, publiczność trzeźwa - koncert jazzowy.
2. Artyści i publiczność pijani - koncert rockowy
3. Artyści trzeźwi, publiczność pijana - festyn
4. Wszyscy trzeźwi - filharmonia
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się