Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

przepraszam, ale... padłam 😵 😂

Strucelka

Leżę i kwiczę  👍 🤣 😂
asds cieszę się, że się podoba 😀 ja za każdym razem mam polew jak na to patrzę 😁
to jeszcze pare:

😂 😂

😜 😵

nie wiem czy się śmiać czy płakać? 🤔 😁

a to mój nr 1 😂 😂
Strucelka piękne 😂 😵
http://komixxy.pl/726/Wielkanoc  😁
ale głupoty...
Strucelka, świetne, jeszcze jeszcze 🙇
m4jek ubawiłam się, ze smiechu ledwo uderzam w klawiaturę

aaaa litości 😂 😂

ufff widze, ze nie tylko ja mam takie lekko skrzywione momentami poczucie humoru, skoro i Was to smieszy  😁
aaaaaaa 😜

"podomek"
"gumka ręce pturka", "mantriks"
"kaszen mananę"
aaa litości 😂 😵
Kilka kocich/:

😂

wiem wiem to juz pewnie nudne ale ogladam cala serie "to uczócie" i padam:
"Gumka ręce pturka" 😵 Dawno się tak nie śmiałam, oj dawno... 😁 😁

płakałam ze śmiechu  😵
😂
-hi Robert!
-hi Hitler  🤣
halo Dewizka,zakochałam się w nietoperku 😍, a mojemu synowi muszę ciągle puszczaś ślimaka, za każdym razem śmiejemy się do rozpuku.
texas, pooglądajcie sobie w takim razie całego remiego - to już klasyk na tym wątku...
http://www.nimportequi.com/en/
Ten koleś jest zdrowo walnięty 😂
Ale prawdę mówiąc, gdybym spotkała takiego nietoperza zeszłabym chyba na zawał 😵
że on jeszcze nie siedzi w więzieniu 😵
powiem szczerze że niektóre filmiki mnie doprowadzają do łez i nie mogę przestać się śmiać, natomiast niektóre jego dowcipy są żałosne i niesmaczne  🤔

Końcówka przyprawiła mnie o atak śmiechu 😂
Pauli hahahah  😂
M4jek dzięki Twojemu linkowi zaczęłam oglądać ich nagrania  😂
podobają mi się strasznie te ich parodie trailerów do filmów, ogólnie świetni są  👍
dziękuję m4jek,
Wytłumaczy mi ktoś jak krowie na rowie jakim cudem on tak wisi? 😁
Poza tym od początku zastanawiam się nad fenomenem upadków Remiego... W każdym filmiku musi się choć raz wyp...przyć- celowo? Co on kolana ze stali ma? 😁
nad wejściem do kina:

obok były też przekreślone lody i pies
Dewizka umarłam hahaha  😂 😂
Dewizka już 100razy te linki były w tym wątku  😁 Ale fakt- warto obejrzeć je właśnie tyle razy  😁
Natomiast mnie dzisiaj rozwaliły dwa filmiki:
Nr 1 i tu trzeba wykazać się znajomością kim jest Bixa Muda  😉

oraz nr 2 staroć z ycd
Obrazowe historyjki sa genialne  😂
To mnie zabiło 😁

Błędny rycerz zabłądził na swej długiej wędrówce w posępnym, mrocznym lesie. Nadzieja już go opuścić miała, gdy usłyszał przecudne granie, jakoby pienia anielskie, a tak cudowna łagodność i błogość z tych pień biła, że serce rycerza napełniło się odwagą i postanowił sprawdzić, skąd też te niebiańskie dźwięki harfy dobiegać mogą. Dotarł też wkrótce do leśnej polany, na której w promieniach słońca siedziała przecudna dziewica w białej szacie i swymi białymi smukłymi palcy muskała struny harfy, dobywając z nich boskich tonów.
- Och, powiedz mi piękna pani, co robisz tu, w tym mrocznym i posępnym lesie?! - zawołał zachwycony rycerz.
- A tak se, k***a, brzdąkam

Edit:
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na
kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie w****a!

Wybaczcie, Edit2 😁 :
Kierowca ciężarówki przewozi wysoki towar. Po drodze zaklinował
się pod mostem. Dzwoni na policję. Jeden z policjantów ogląda zaklinowana ciężarówkę i mówi:
- I co, zaklinował się pan?
A kierowca na to:
- Nie ku*wa, most wiozę i mi się paliwo skończyło.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się