że on jeszcze nie siedzi w więzieniu 😵 powiem szczerze że niektóre filmiki mnie doprowadzają do łez i nie mogę przestać się śmiać, natomiast niektóre jego dowcipy są żałosne i niesmaczne 🤔
Pauli hahahah 😂 M4jek dzięki Twojemu linkowi zaczęłam oglądać ich nagrania 😂 podobają mi się strasznie te ich parodie trailerów do filmów, ogólnie świetni są 👍
Wytłumaczy mi ktoś jak krowie na rowie jakim cudem on tak wisi? 😁 Poza tym od początku zastanawiam się nad fenomenem upadków Remiego... W każdym filmiku musi się choć raz wyp...przyć- celowo? Co on kolana ze stali ma? 😁
Dewizka już 100razy te linki były w tym wątku 😁 Ale fakt- warto obejrzeć je właśnie tyle razy 😁 Natomiast mnie dzisiaj rozwaliły dwa filmiki: Nr 1 i tu trzeba wykazać się znajomością kim jest Bixa Muda 😉
Błędny rycerz zabłądził na swej długiej wędrówce w posępnym, mrocznym lesie. Nadzieja już go opuścić miała, gdy usłyszał przecudne granie, jakoby pienia anielskie, a tak cudowna łagodność i błogość z tych pień biła, że serce rycerza napełniło się odwagą i postanowił sprawdzić, skąd też te niebiańskie dźwięki harfy dobiegać mogą. Dotarł też wkrótce do leśnej polany, na której w promieniach słońca siedziała przecudna dziewica w białej szacie i swymi białymi smukłymi palcy muskała struny harfy, dobywając z nich boskich tonów. - Och, powiedz mi piękna pani, co robisz tu, w tym mrocznym i posępnym lesie?! - zawołał zachwycony rycerz. - A tak se, k***a, brzdąkam
Edit: Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie w****a!
Wybaczcie, Edit2 😁 : Kierowca ciężarówki przewozi wysoki towar. Po drodze zaklinował się pod mostem. Dzwoni na policję. Jeden z policjantów ogląda zaklinowana ciężarówkę i mówi: - I co, zaklinował się pan? A kierowca na to: - Nie ku*wa, most wiozę i mi się paliwo skończyło.