Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

Wiecie jak to jest obudzić się po imprezie obok wielkiego, grubego, pijanego kaszalota, prawda? Gdy wolelibyście odgryźć sobie własną, uwięzioną rękę byle tylko jak najszybciej czmychnąć?
Tymczasem dzisiaj obudziłem się sam. To znaczy... prawie sam, wtulony w czyjąś odgryzioną rękę...

-Mamo! Dla czego nie mogę ubierać się w mini i malować tak jak ta Mariola z naprzeciwka?
-Bo masz dopiero 13 lat gówniaro!
-Ona też ma 13 lat!
-Tak, ale ona utrzymuje dom i całą rodzinę!

po prostu padlam przed kompem jak to zobaczyłam
Tania - Twoja historyjka bombowa, prawie spadłam z krzesła 😀

- oglądać do końca i koniecznie z dźwiękiem 🙂
dooobre z tą myszką! 🙂 jak zobaczyłam połowę to się wkurzyłam, a potem...  😀
Śmieszne z myszą, ale najlepsze z tego to dobranie muzyki 🙂
To jest mega stare, ale kocham Ahmeda  😍

Ahmed Martwy Terrorysta
Ja bardziej lubię Peanuta:

I ostatnio ich znalazłam. Kocham power rangersów =)
Peanut  😍  😍  😍  💘

Niąąą!
Walter

Jaf ffa faaaa 😀 duham 😀 dat com 😀

edit:
dot*

edit2:
dunham*
Dooooot. KOOOM. 😉
kolejny kotek 😀
A ja wczoraj pierwszy raz oglądałam Księdza Dobro Dobro i.... 🤣 🤣 🤣 jak dla mnie przekozak
ahmed nigdy mnie nie bawił.
koty juz były.
mysz fajnie zrobiona, bardzo realistyczna, ale mnie mimo zakonczenia i tak sie nie podobała

ja uwielbiam tych- ten pierwszy filmik tez juz chyba byl

a na volcie tez mamy conajmniej pare osob, które mają taką samą minę na każdym zdjęciu, ale przynajmniej zmieniają strony 😉
Ale jaja!!!

Puściłam oryginalny filmik i kocica przyleciała i biega dookoła laptopa i szuka 😀
W takiej sytuacji - Burza ciesz się, że nie masz psa ... "loffciającego kicie" - Twój laptop byłby poważnie zagrożony  😉
cieciorka, no co Ty nie powiesz? 😁

😵 😵 😵 😵 😵  x10000
znam 🙂
cieciorka, aaaaa, pinka nadal sprawdza czy za monitorem nie ma tych kotów >___>
Strzyga, haha ciekawe co te koty gadają, że je tak ciekawi 😀
Burza, nie wiem, ale to pierwszy raz, kiedy zainteresowała się czymś na monitorze. Zawsze miała wbite. Nawet jak były jakieś filmiki, co je specjalnie dla kotów whiskas stworzył. A teraz meega zainteresowanie. Nagrałam na telefonie, ale niestety w jakimś lipnym formacie się nagrało, co go żaden program nie zna.
ja sprawdzałam na rudym i srednio go podnieciło, ale on taki glut juz jest.

http://www.joemonster.org/art/12722/Demotywatory_VIII
kilka na prawde dobrych, ale wklejam jeden link, zamiast do pojedynczych
Mam taką śmieszną historię z życia wziętą  😁
Tydzien temu na imprezie chłopak X zaczął opowiadać jak to za gówniarza były modne glany, z kolegą sobie takie kupili i biegli przez osiedle, leżał na chodniku taki spory karton jeden przez niego przeskoczył a ten drugi X go kopnął i pobiegł dalej, ktoś zaczął płakać a nikogo za nimi nie było. I krzyknął ''o kurwa płaczący karton'' wrócili się,  a tam siedział jakiś chłopak i płakał! a z balkonu jego tata krzyczał ''jeszcze Cię dorwę!!'' na drugi dzien kartonu już nie było  😀 najlepsze jest to że ten chłopak z płaczącego kartonu to byl kolega Y który byl na tej samej imprezie  😂 😵 hahahaha!!
emade, ale ja chyba nie czaję o.O
W kartonie siedział kolega chłopaka, który ten karton kopnął tak? Na balkonie wydzierał się ojeciec chłopaka z kartonu? Co on w tym pudle robił i co dziwnego jest w tym, że następnego dnia kartonu nie było?
Ja tez nie do końca ale i tak mnie bawi 😵
emade, uuuu. Ciekawe po co on siedział w kartonie? 😀
Napis na stajni:
"We have big horses for big people, we have small horses for small people, fast horses for people who like to ride fast, slow horses for people who like to ride slow, and for people who never rode before we have horses who have never been ridden"

Dla nieanglojęzycznych (chociaż w oryginale bardziej mi się to podoba):
Mamy duże konie dla dużych jeźdźców, małe dla małych, szybkie dla lubiących szybką jazdę, wolne dla preferujacych jazdę powolną, oraz dla osób które dotychczas nie jeździły konno - mamy konie, na których dotychczas nie jeżdżono"
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się