Jak żałuję, że nie mam zdjęcia jak objeżdżałam dwie kobyły bryczkowe na raz. To nie wyglądało tak jak u Gagi, tylko obie miałam łeb w łeb, przyklejone łopatkami i wodze tej będącej luzem trzymałam normalnie, tylko w jednej ręce. Na szczęście można je było zamieniać stronami, bo wolałam siedzieć na tej będącej po lewej i trzymać jej wodze w lewej ręce, a wodze tej będącej luzem w prawej ręce + długi bat, będący między nimi.
Coś z innej beczki ale nie mogłam sie powstrzymac, żeby się tym gdzieś nie podzielic. Nie znalazłam odpowiedniego wątku więc wrzucam w ten na forum o koniach pasowałby: "zadziwiające nietypowe ogłoszenia" no ale, że nie o koniach to:
Nie no dobra, ale to już jest coś- bo to rzeźba. Nie każdy zrobi sobie rzeźbę łosia z papieru 😁 Pieniek chyba każdy opali...? 👀 😁 (nie żebym dała 600zł za papierową rzeźbę łosia jak coś, ale w sumie- jak ktoś ma hajs to czemu nie? 😁 )
Tak design powalający. W niemczech spotkałam się w sklepach z ozdobami do domu itd. z małymi paczuszkami np. kory z drzewa lub mchu (mechechu 😉) do dekorowania stołow itd za np.10 euro heh. Żal mi Niemców heh mała wyobraźnia.
Coś z innej beczki ale nie mogłam sie powstrzymac, żeby się tym gdzieś nie podzielic. Nie znalazłam odpowiedniego wątku więc wrzucam w ten na forum o koniach pasowałby: "zadziwiające nietypowe ogłoszenia" no ale, że nie o koniach to:
ostatnio czytałam artykuł o facecie który sprzedaje powietrze za jakieś dantejskie sumy 😉 czego to ludzie nie robią dla pieniędzy, a najgorsze jest to, że działa 🙄
Haha, to mi przypomina o reportażu o Niemce, która sprzedawała zapach obory w puszkach. Wieszała jakąś watę czy coś w ten deseń na ileś tam czasu w oborze i czekała, aż przesiąknie zapachem kiszonki, a potem ładowała do puszki i sprzedawała mieszczuchom. W planach był jeszcze zapach stajni. Nie pamiętam ceny, w granicach 20€, ale i tak... 😂
6E + wysyłka 😉 co nie zmienia faktu że sprzedała tego ponad 1000, a zrobienie tego (puszki, naklejki, wata, strona internetowa) to koszt w sumie 2E, czyli zarobek na czysto to... 4000E 😂
musimy coś wymyślić razem re-voltowo, sprzedawać, a z zysków założyć jakąś re-voltową fundację 👀