slojma, nie wiem.. mnie to nie śmieszy. Myślałam, że tam się coś zabawnego wydarzy, nie wiem... niedźwiedź pokaże tyłek i ucieknie, albo co 😉 Ale takie cyrkowe sztuczki są dla mnie bez polotu, widać że zwierze z natury mało zgrabne i nieeleganckie, a zmuszone do nienaturalnych ewolucji - jestem na nie 😉
Jasne dziewczyny też jestem przeciwniczką znęcania się nad zwierzętami, wykorzystywaniem ich w cyrku etc. Dla mnie filmik był zabawny, zwłaszcza akcja z krzesełkiem, ale rozumiem też odmienne zdanie. :kwiatek:
Widziałam ten filmik wczoraj (ktoś wrzucił do innego wątku). Naprawdę postawiono temu facetowi zarzuty? Jeśli tak to dlaczego? Stało się coś zwierzakowi itp?
Chess przejedź sobie myjką wysokociśnieniową po nogach, rękach - tak, jak na filmie, czyli mając dyszę kilkanaście cm od skóry... jest szansa, ze nic Ci się nie stanie , ale z pewnością miło nie będzie... Właściciel koni chwali się, że konai wywoskował 😵 Dla mnie to zupełnie nie śmieszne - a wyjątkowo durne (bo głupie to za mało powiedziane)...
Domyślam się jak to działa i uważam takie zachowanie za skrajnie debilne ale na filmie widać, że później facet wsiada i po prostu odjeżdża. Chodzi mi o to kto i jakie zarzuty mu postawił. Znęcanie się?
No śmieszne to nie jest wcale. Prawdę mówiąc, nie wiem skąd taki pomysł, szczególnie, że środki chemiczne stosowane w takich myjniach są silne. Ciśnienie z dyszy też, sama jak myję auto, czuję potem normalnie ból ręki ...
No śmieszne to nie jest wcale. Prawdę mówiąc, nie wiem skąd taki pomysł, szczególnie, że środki chemiczne stosowane w takich myjniach są silne. Ciśnienie z dyszy też, sama jak myję auto, czuję potem normalnie ból ręki ...
Ja kiedyś z ciekawości sprawdziłem to ciśnienie na palcu. Efekt: Przecięło mi skórę do kości....
Dziś na szkoleniu z nowego systemu informatycznego: Pan: Ustaliłem wstępnie hasło. Dyktuję: XXX hash 2013 Szkolony ( starannie notując): Jakie H ten hasz? 😂
ogurek, Płyta wiórowa jest super, ale to podobno sterowana akcja marketingowa. Pierwsze tego typu komentarze były napisane przez speców od nowoczesnych form reklamy, a potem już ludzie dopisywali sami. Bardzo im się udało, trzeba przyznać. 😁
sumire, super! 😍 dodałabym jeszcze "Do ujeżdżenia = duży, powolny i nie umie skakać" i "Bezproblemowy w obsłudze = gryzie tylko małe, ruchliwe dzieci" i "Bezproblemowy w transporcie = prawdopodobnie już kiedyś jechał przyczepą" 😀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 17 listopada 2013 19:16