Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

Rul dzisiaj o tym samym pomyślałam jak przeglądałam kwejka.  😕
Ja tez przez chwile sie nad tym kwejkiem zastanowilam.

Zeby jednak nie bylo w tym watku smutno - mam nadzieje, ze tego nie bylo. Ja lezalam i kwiczalam, Niekrytego Krytyka niezawsze lubie, ale to mnie powalilo i jest tak jakby kwintesencja tego, co mysle o wspolczesnych programach dla dzieci
.
ikarina, świetny jest ten koleś, uśmiałam się😀
Niekryty w ogóle jest świetny 😉 polecam większość filmików z serii "Z przemyśleń niekrytego krytyka" i "niekryty krytyk ocenia" http://niekrytykrytyk.com/filmy/
ikarina, ranyjulek - jak ja się ucieszyłam, że z dziećmi się wyrobiłam 🤣 i AŻ takich bzdur nie oglądają  😜 Idiokracja ma się coraz lepiej. Tyle, że to w sumie... smutne.
halo, to nie jest smutne, to jest TRAGICZNE  😵 Chyba specjalnie kreca bajki tak, zeby ludzie wyrastali na debili. Jak ja bede miala swoje male, to telewizor wyrzuce  i bede puszczac bajki na DVD
mnie Niekryty irytuje. kiedyś go oglądałam, ale teraz nie trafia do mnie taki... humor  👀
ee ale jaki humor? imo koles nie jest w ogole smieszny...

ale bajka tragiczna, fakt.
a mnie tak wkurza, ze szok. nie moge tego oglądać. No i nie jest śmieszny, tez fakt.
maniera moze byc irytujaca, ale w tym przypadku ma 100% racji.
😜
vicke stare ale wystarczająco głupie by śmieszyło 😀
mnie jakoś filmik z krytykiem nie śmieszy, lubię tylko jeden jego, o sovoir vivre.
znów nic smiesznego, ale nigdzie indziej to nie pasuje 😉
nie ma to jak proste plecy u modelki
Rul, skra-caj-lin-ki

nie wiem czemu mnie to śmieszy, ale śmieszy. po tak trzecim odtworzeniu jest boskie
Dziś od rana bawię się google  🤣
Otwieram te wszystkie drzwi, klikam na kota, pająka, wronę, kościotrupa i cieszę się jak dziecko!
http://ukrytaprawda.tvn.pl/odcinki-online/odcinek-115,16229,1.html

Właśnie to oglądam i umieram, po prostu umieram 😂
Obejrzałam Dobranocny Ogród i Niekrytego. Zgłupiałam.  🤔

A potem mi mówią w szpitalu, że mój stan psychiczny nie predysponuje mnie do dalszego pobytu tutaj  🤣
Szkoda dzieci, które oglądają Makapaki myjące kamienie.

Okrutne, ale się uśmiałam 😉
Scottie, kapitalne! Ale się uśmiałam 👍
dzieci od 4:20 daja nadzieje 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się