Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

uwielbiam  😂 😂
nopebow hahah XD Nie moge ;D haha xD dobre 😀
byyyyłoooo 🙂
przepraszam, nie zauważyłam  😡
  😂
i podobne (nie wiem czy było?)
spoko, ten film jest tak walnięty że powinien być na każdej stronie 😀
kocham to 😀
dziewczyna

chłopak

razem

"fani"  😍 

weeeehooooo 😀
Alabamka szok 0.0 hah XD
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nabijanie postow
🙂
K jak Kartony czyli parodia M jak Miłość w wykonaniu Neo- Nówki  😁
Jim Carrey i parodia Biebera 😀
nie wiem, czy ktoś z Was to widział, ale ja umarłam...
nie wiem, czy ktoś z Was to widział, ale ja umarłam...

Buahahaha oplułam monitor ze śmiechu mistrzostwo świata
Może niekoniecznie rozbawiające do łez, ale fajny filmik edukacyjny 🙂 podoba mi się pomysł
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ILxjxfB4zNk
Tak mnie szef rozbawił, że aż się muszę tym z Wami podzielić - tłumaczy mi, dlaczego nie powinnam pracować w domu wieczorami (ma rację, daję sobie na to jeszcze tylko 3 tygodnie):
"Your dedication is admired but you start to worry me and I have enough gray hair so if going out dancing won't stop you working, then perhaps the thought of a bald boss should"
Nie wiem jak to nazwać ale bardzo pozytywne i masz chyba sympatycznego szefa  😁
Szef jest świetny, a do tego oryginalny angielski dżentelmen  😉. Stwierdziłam, że kiedyś opublikuje książkę z cytatami z niego :P
Np. o człowieku, który ma wredny charakter, ale świetnie się wywiązuje ze swoich obowiązków: "He is a great asset or a great ass. One of the two for sure."
W takim razie czekam na książkę  😁
Nie wiem, czy było, ale ryję już z 15 minut. Przyjaciółka mi wysłała na poprawę humoru  🤣
Żadna z tych piosenek już nie będzie taka sama jak dawniej  😁
Aga popłakałam się przez Ciebie 😀
U mnie to leci któryś raz z rzędu i za każdym razem w którymś momencie muszę ryknąć  🙂.
Jeszcze był taki o tym, że Japończycy śpiewają po polsku. Ale zdecydowanie mniej śmieszny m.in. ze względu na obrazki.
Mam nadzieję, że nie zaliczę bana 😉

Potrzebuję Waszej pomocy 😉 Blog http://30lat.blogspot.com/ do którego tak często linkujecie z tego tematu, uczestniczy w konkursie na bloga roku 2011. Głosowanie odbywa się przez sms (sms o treści A00335 na numer 7122). Będę wdzięczny za każdy głos oddany na mnie. Więcej szczegółów znajdziecie na samym blogu i blogowym FaceBooku
Nat, haha, "nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia" 😁
Helpful hint
Whenever the kids are playing in the house and they start writing their names in the dust on the furniture: Never allow them to write the year!
😀
pan nam pokazywał na zajęciach, uwielbiam ten filmik 😉

Shavuot Song - "Stay Up All Night"

Naboo, dobre 🙂
A to dostałam dzisiaj w prezencie od meża  😉 Prawda ze słodziutkie 😉  😁
:wysmiewacz22: Twoj Maz jest boski  😁
Aż ośmiornica z wrażenia popuściła hahaha 😁 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się