Umarłam 😵 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Umarłam ze śmiechu 😀 😁 😂 Brzuch mnie boli i chyba zzaraz urodzę 😉 😵 To o Orlenowskich hotdogach jest i o mnie! Muszę to dać przeczytać mojemu TŻ, skicha się ze śmiechu 😀 Twój Małzon wymiata! 😍
czytam z zamilowaniem te jakze boska tworczosc, nieraz rycze ze smiechu, ale to radość na twarzy można przyrównać jedynie do szczęścia maleńkiego słodziutkiego warchlaczka nie mogącego się zdecydować, czy pierwej z korytka wciągnąć smakowitą pokrzywę, czy siorbnąć pomyję ozdobioną ziemniaczaną obierką. rozlozylo mnie calkowicie na lopatki 😂 Hypno namow Malza na pisanie ksiazek! 😁 moglabym go czytac godzinami 😜
Katja Ksiązka od wielu lat jest w fazie przemyslen i tworzenia. Moze sie doczekam w koncu. Nawet nie w celach zarobkowych, ale sama jestem ogromna fanką twórczości mojego Męża i chciałabym miec takie ksiażkowe dzieło na półce. Na poprawe humoru w ponury, jesienny dzień 😀 Swoja droga, ksiazki nie będzie jesli nie będę dostarczała Emilowi tematów na jej tworzenie 😉 Kota już nie mamy, wiec teraz musiałby sie pojawić dzieciak żeby było śmieszniej 😉
o, no wlasnie! Kujka ma dobry pomysl! wiadomo, ze nie bedzie to mega hiper ksiazka jakiegos turbo wydawnictwa, ale za to najwspanialsza na swiecie bo taka od serca i w koncu od Najwspanialszej-z-Zon 😁
Czasami wydaje mi się, że uknucie jakiegoś planu dotyczącego Najwspanialszej-Z-Żon jest pięć razy bardziej niebezpieczne od wyruchania głodnego niedźwiedzia.
Dzięki za miłe słowa (o ile już wcześniej gdzieś nie dziękowałem). Faktycznie oceniacie, że bylibyście / byłybyście w stanie wydać pieniądze na wydawnictwo książkowe? Oczywiście mam na myśli spisany nieco inny nurt wydarzeń, niż aktualności których dotyczy blog.