Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

za takie wypracowanie przynajmniej 1+ się należy!  😀iabeł:

muszę poszukać, bo miałam też takiego kwiatka, ale ze sprawdzianu z matmy - kiedyś mi koleżanka wysłała 😁

EDIT: już mam ;D
miałam gdzieś zdjęcie sprawdzianu koleżanki z klasy, z geografii jak mieliśmy Afrykę..
jakies było banalne pytanie zeby wymienic zwierzęta afryki napisała: latające psy  😵
Laska ode mnie z klasy nie mogła znaleźć Madagaskaru na wielkiej mapie samej Afryki  😵
Ja pamiętam, ze w 4 klasie dostałam na sprawdzianie z przyrody taką skserowaną mapkę. Trzeba było zaznaczyc na niej pare obiektów. Co prawda na mapie wszystko zlewało się w jedną całosc i ledwo co było widac...Zaznaczyłam Mount Everest w Morzu Kaspijskim 😁
wyszperane ze zbiorów prywatnych - autentyczne, kreatywne zadanie, ułożone specjalnie na sprawdzian przez naszego fizyka:

Chłopiec omasie 50kg, stojąc na deskorolce w pozycji pionowej, na gładkiej powierzchni, wykazującej się brakiem szorstkości, rzucił przed siebie piłkę lekarską o masie 5kg, z prędkością 7m/s. Z jaką szybkością chłopiec odjechał w przeciwną stronę?

oraz odpowiedź na nie autorstwa mojego kolegi z klasy:

Po wnikliwej analizie treści powierzonego mojej uwadze zadania pragnę zauważyc, iż wspomniany chłopiec nie miał szybkości przy odjechaniu, a spowodowane to było faktem, iż odjechac nie zdążył, gdzyż się wcześniej był wyp******ił. Z poważaniem dla Pana Profesora, Marcin Ch.
Waszka G. - tak żałosne, że na swój sposób śmieszne. 🙂 Prawdziwa muzyka prawdziwej ulicy. 🤣
taaaaaaaaaak waszka g mój idol hahahaha no to ja juz wolę tą wersje

ps. nie ma to jak nawijka do maczety  😂
Jak Dla Mnie to Bynajmniej nie jest żałosne ...
Koleś Dobrze wytrenowany  , głosu to on dobrego nie ma , ale sam tekst też nie jest najgorszy ^^

tylko jakoś chyba nie spełniony gangstersko-emocjonalnie ...

no i do teledysków kręcenia też talentu nie mają tylko niektóre momenty są w miarę ciekawe ;p

Co nie zmienia faktu , że i tak jak dla mnie nie pasuje to do tego wątku ;]

Fajrant
Jeśli dobrze wytrenowany, to niech robi instruktażowe filmy z ćwiczeniami, a nie się za "muzykę" bierze  😂
jeszcze cos wrzuce  😁
cieciorka, niektórych to nie śmieszy, a za rasistowskie teksty wiesz jaka może grozić kara. Tak więc proszę żarty o Afroamerykanach trzymać dla siebie / a.
ależ ja byłam za obamą! i nie jestem rasistką, ale potrafię się z tego śmiać, bo uważam, że dowcipy są dobre  i nie są nietaktowne...
wbrew pozorom nieśmieszyly tylko tych ktorzy obamy nie lubią  🤔
Fajrat przecież to jest totalne dno, wstyd dla polskiego rapu, który i tak jest marny, no chyba, że podziemie no i Ostry dobrą płytkę wydał  na dniach - polecam 🙂 ups coś mi się off topuje więc już nie mówmy o Waszce G bo jeszcze to przeczyta i mnie znajdzie po numerze IP i "dojedzie", że się z niego śmieję  😂 ps. spełniony gangstersko to on chyba jest - widziałaś jakie fury?  😁
cieciorka, proszę Cię, nie dobijaj mnie, uważasz, że żart odwołujący się do przodków jakiegoś człowieka, którzy tak, byli czarni i tak, byli z Afryki i dla tego należy się z tego śmiać, bo pewnie zjedli polskiego misjonarza, nie jest nietaktowny?! Dla mnie jest i to bardzo. W dodatku wzmaga stereotypy i niechęć rasową. Tak jak "przecudne" żarty (choć nie tego samego kalibru) o losach Żydów w obozach zagłady. Dla mnie nieporozumienie. Za Obamą nie byłam, nie jestem i nie będę, widząc co robi z amerykańską gospodarką. Ale nie chodzi mi o personalną postać, tylko o samą wymowę żartu. Bardzo negatywną wymowę.
ps. spełniony gangstersko to on chyba jest - widziałaś jakie fury?  😁

W sumie jaki kraj, taka gangsterka ...  😎
Grzegorz2, ale najlepsze są komentarze, już ryczę ze śmiechu.

Ps. jak sobie może pozwolić na takie fury, to na jakiegoś studenta filmówki, który by mu to wyreżyserował, też by mógł...
Strzyga, czy chodzi Ci o to?
Dlaczego uważam, że Waszka G jest Buddą Zen:
Można by pomyśleć, że Bodhisattwa G rymuje bez sensu "jak było w przyszłości", ale moim zdaniem jest to tylko dowód tego, że przekroczył dualizm i jest na drodze do Czystej Ziemi. Jest jednak miłosierny dlatego swoją osobą wytwarza w nas "wielkie zwątpienie" dzięki któremu i my będziemy mogli dojść do oświecenia.

Ponadto ze swojej maczety uczynił katalizator oświecenia i "jak idzie na robotę" (czytaj: naucza) obdarza nas swoją nieskończoną wiedzą(maczetą). Nie muszę chyba wspominać o mudrach, które pokazuje wielokrotnie.

samochód, który widać w teledysku jest alegorią mistycznego pojazdu, w którym Mistrz podróżuje ku duchowemu rozwojowi, do wyższej świadomości, szczytom uduchowienia, jak również do sklepu.
Apropos sprawdzianów...
Koleżanka na sprawdzianie z politycznej mapy świata zamiast Liban - Bejrut napisała Tibul - Bukejt  🤔 👍 🤔wirek:
Jak Dla Mnie to Bynajmniej nie jest żałosne ...
Koleś Dobrze wytrenowany  , głosu to on dobrego nie ma , ale sam tekst też nie jest najgorszy ^^

tylko jakoś chyba nie spełniony gangstersko-emocjonalnie ...

no i do teledysków kręcenia też talentu nie mają tylko niektóre momenty są w miarę ciekawe ;p

Co nie zmienia faktu , że i tak jak dla mnie nie pasuje to do tego wątku ;]
Nie pasuje, bo przynależy do H&H, a tego nie można krytykować?  🙄 To co wkleiłem to dno i metr mułu, idiotyczny teledysk, poziom tekstu akurat dla napompowanych testosteronem i sterydami dresów ("Ja to p*erdolę, zdejmuję kominiarę, zakładam ją wtedy gdy idę na robotę", albo "Wzrusza mnie śmierć Jezusa" - bardzo zabawne w kontekście całości "dzieła"😉 . Do tego już same chlubienie się swoją kryminalną przeszłością, bądź stylizowanie się na kryminalistę, powinno wywoływać obrzydzenie, a nie poklask - za cholerę nie zrozumiem ludzi, którym się tego rodzaju przesłanie podoba.

Za Obamą nie byłam, nie jestem i nie będę (...) ZUO!  😉

Kujka, Strzyga - pierwszy raz od dawna spojrzałem na komentarze pod filmikiem na youtubie - faktycznie kilka jest całkiem zacnych.  🙂

A tak by nie ciągnąć offtopu:
-Mamo, zasłałem łóżko...
-To świetnie synku!
-Nie bałdzo...
Taaa i to:

ciekawe jakbyscie wy ludzie pisali gdybyscie wy byli 6 lat w pace? Nie majac maczety byscie zgineli tam w 2 dni. A tak to respekt dla Waszki G21. Pozdrow git Marcycha z Paki!

Szacunek całym sercem! Waszka G nadał sens mojemu życiu, jest dla mnie motywacją i przesłaniem. Nie trawie ludzi którzy piszą: ale ch**owy RAP, przecież on to zrobił bardziej dla przekazu, no i przez neta to kozaki? Niejednego by roz***wił taki Waszka swoim mieczem! Bo liczą się wspomnienia, prawda... prawda!!!

Widzę dwa rozwiązania powyższego problemu. Po pierwsze: zalegalizować aborcję. Po drugie: używać kondomów. Nigdy nie przypuszczałem, że zobaczę jak typ śpiewa do maczety. Mega dzbany.

epickie, niepowtarzalny maczeta gangsta rap
pozdrawiam waszkę g

W barze siedzi Polak, Niemiec i Waszka G.
- Niemiec zamawia piwo.
- Polaka zamawia piwo.
- a Waszka G to pierdoli i zdejmuje kominiare xD

A kwintesencją jest to:

dawajcie, oglądajcie, znajomym pokazujcie, zrobimy mu milion odwiedzin to może pokażą go w wiadomościach 😀
Strzyga, Polak Niemiec i Waszka G powalil mnie na kolana, oplulam monitor xD no i kolejny z serii
Idzie Rusek , Niemiec i waszka g i spotykają diabła..
Diabeł mówi:
Rusek skacz !
Rusek skoczył
Diabeł odwraca sie do niemca i powiedział : Niemiec ! Skacz !
Niemiec skoczył..
Diabeł ponownie sie odwrócił popatrzył sie na waszke g i powiedział : skacz !
A waszka g to pierdoli i zdejmuje kominiare 😀

-Panie doktorze głowa mnie boli
A lekarz na to :
-Ja pierdole to zdejmij kominiare xd

Waszka G stworzyl ogolnopolska inicjatywe:
jeżeli tez to pierdolisz i zdejmujesz kominiare skopiuj i wklej ten tekst !!!

gowno zawiniete w kominiare z powodzeniem moze udawac waszke gie

👍 👍

Strzyga, dla mnie granicą taktowności żartu jest moment, kiedy opowiadając żart, lub pseudo żart w konkretnej grupie, grupa czuje się zażenowana (bystrzejszy opowiadacz także, ale tacy zazwyczaj takich gaf nie popełniają). te o żydach, są poniżej poziomu.
natomiast ani murzyni, ani zwolennicy obamy nie widzą w tym niz zdrożnego- ja także, po drugie wydają mi się zabawne.
po drugie nie jest śmieszne pochodzenie, kolor skóry a samo zestawienie. pod wymienione postacie wpisz dowolne nazwisko i narodowość. ja nie mam z tym problemu.
Czyli opowiadając żart o Żydach w grupie antysemitów, nie byłby nietaktowny?
No cóż, to tylko pogratulować, że śmieszą Cię żarty o Afrykanach zjadających polskich misjonarzy. Niewolnictwo, kolonizacja Afryki i apartheid też Cię śmieszy? Mnie nie bardzo. Może tym się różnimy... chociaż nie, jedno mnie śmieszy: Organizacja Jedności Afryki, która ma skrót OJA ;]

Grzegorzu- nic nie poradzę na mój brak miłości do naszego Wielkiego Brata, władającego nim człowieka oraz jego genialnych pomysłów. Idę poklęczęć na grochu  😵   😁

Genialnych komentarzy dalsza częsć:
"ten mój przekaz zrozum jeśli potrafisz"... nie rozumiem... chyba nie potrafie 😀

siada waszka g przy stole a jego mama na to:
-waszka ,mógłbyś chociaż zdjąć kominiarkę do obiadu.

No koles tlumaczy na migowy i na koncu nawet rapuje ........a zapomnialbym nosi okulary bo jest slepy ...😉

jedny raper ktory przekazuje tekst jezykiem migowym tez 😀

a ja się pytam: gdzie byli rodzice? 

Jak juz byla mowa os sprawdzianach.
Kiedys jedna dziewczyna z mojej klasy na pytanie kim byl Hitler wyprodukowala mnie wiecej cos takiego: wloski faszysta, tworca ZSRR.
byłby, bo przekroczyłby granicę.
ja nie mam z tym problemu.
Zrobił się trochę za duży offtop, żeby o tym rozmawiać, ale ja widzę niekonsekwencję w Twoich wypowiedziach i trochę mi przykro jak to  czytam.
Doktor Kozak do pielęgniarek  😁
busch, Bossssskie  😵
hehe dobre 🤣

a co do sprawdzianow to pamietam jak rowniez w 4 klasie dziewczyna napisała na sprawdzianie z historii ''radło słuzy do zabijania mamutów'' 😲
kujka,  😲 😲 🤔  wytrzymałam do połowy...  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się