Dziewczyny, proszę Was o drobną pomoc 🙂

To jest moja 100dniówkowa sukienka (w rzeczywistości trochę ciemniejsza- jeszcze muszę zrobić coś z tą kokardą, bo wydaje mi się, że wygląda trochę tandetnie, a ja chciałam mieć prostą sukienkę- w ogóle to miała być "mała czarna", no ale już pal licho z tym 😉 ), przed kolano. Chwilowo nie mam możliwości zrobienia zdjęć na sobie 😉
Zupełnie nie wiem, jaką biżuterię mam do tego dobrać. Mogłybyście mi podrzucić jakieś wzory? 🙂 Chodzi mi głównie o pasujący naszyjnik, jakąś branzoletkę do tego?
Jakie buty by do tej sukienki pasowały? Mam czarne, lakierowane buciki z H&Mu na 10cm słupku, ale zabiję się w nich na polonezie 🙂 na niskim/bez obcasa nie wchodzą w grę- mam grube kostki i łydki, wyglądałabym, jakbym miała spuchnięte nogi 😉
No i kolejne moje "zmartwienie" 😉 - pończochy. Kupiłam czarne, samonośne pończochy, ale boję się, że po jakimś czasie mi się rozciągną i zaczną spadać,a rajstop nie chcę. Chciałam kupić do nich pas, ale ja laik jestem- da się takie zwykłe samonośne pończochy podczepić do takiego pasa? i w jakim ma być kolorze? (czarnym, pasującym do rajstop, czy czerwony- do bielizny i podwiązki)
I jeszcze te samonośne, silikonowe staniki. Na starej volcie wiem, że była o nich mowa, ale mnie wtedy to nie interesowało, więc nie doczytałam. Czy one dobrze trzymają biust? Nie spłaszczają go? Czy są wygodne? Jakie firmy polecacie?
To chyba jak narazie tyle...