Forum towarzyskie »

100dniowka

Dziewczyny, proszę Was o drobną pomoc 🙂

To jest moja 100dniówkowa sukienka (w rzeczywistości trochę ciemniejsza- jeszcze muszę zrobić coś z tą kokardą, bo wydaje mi się, że wygląda trochę tandetnie, a ja chciałam mieć prostą sukienkę- w ogóle to miała być "mała czarna", no ale już pal licho z tym 😉 ), przed kolano. Chwilowo nie mam możliwości zrobienia zdjęć na sobie 😉

Zupełnie nie wiem, jaką biżuterię mam do tego dobrać. Mogłybyście mi podrzucić jakieś wzory? 🙂 Chodzi mi głównie o pasujący naszyjnik, jakąś branzoletkę do tego?

Jakie buty by do tej sukienki pasowały? Mam czarne, lakierowane buciki z H&Mu na 10cm słupku, ale zabiję się w nich na polonezie 🙂 na niskim/bez obcasa nie wchodzą w grę- mam grube kostki i łydki, wyglądałabym, jakbym miała spuchnięte nogi 😉

No i kolejne moje "zmartwienie" 😉 - pończochy. Kupiłam czarne, samonośne pończochy, ale boję się, że po jakimś czasie mi się rozciągną i zaczną spadać,a rajstop nie chcę. Chciałam kupić do nich pas, ale ja laik jestem- da się takie zwykłe samonośne pończochy podczepić do takiego pasa? i w jakim ma być kolorze? (czarnym, pasującym do rajstop, czy czerwony- do bielizny i podwiązki)

I jeszcze te samonośne, silikonowe staniki. Na starej volcie wiem, że była o nich mowa, ale mnie wtedy to nie interesowało, więc nie doczytałam. Czy one dobrze trzymają biust? Nie spłaszczają go? Czy są wygodne? Jakie firmy polecacie?

To chyba jak narazie tyle...

pas mozesz chyba normalnie przyczepic do samonosiek 🙂  a co do tych 'glutkow' silikonowych to troche sie rozczarowalam po zakupie i chyba bede szukac innego rozwiazania.... tzn dla mnie to wogole nie podtrzymuje i jeszcze nadaje nieladny kształt...chyba zem ja jakas niewymiarowa  😉  a biżuteria może czarna ?
Moja koleżanka ma odkryte plecy w swojej sukience i kupiła normalny stanik, a do tego jeszcze przedłużacz- zapina go się na krzyż (nisko) na plecach, okręca wokół talii. Tyle, że ona może sobie pozwolić na ramiączka, wtedy konstrukcja jest stabilna, a ja niestety nie... :/

To mnie zmartwiłaś troche tymi glutami, bo mnie moja sukienka spłaszcza i chociaz mam (chyba) duży biust, to chciałam jakiegoś puszapa 😉 Popróbuje jeszcze ze stanikami typu "balkonik", tyle że musze znaleźć jakiś tego typu bez ramiączek.
Scottie- jak dla mnie coś bardzo delikatnego. Jakiś łańcuszek i delikatny wisiorek z jakimś granatowym kamieniem. Ale ja się nie znam ;]
Scottie  ja chyba nie będę ubierała żadnych rajstop ani nic podobnego :P Jeszcze zależy od butów. Wiadomo -
Scottie chodzi Ci o te staniki takie że tak powiem 2 płaty 'samoprzylepne'  😁 ?
Wiem że są też całe przezroczyste 🙂.
Ja w sumie też o nich myślałam, ale boje się, że w pewnym momencie mi po prostu ... odpadną  🤔 i siara jak nic! 😀
Ja muszę mieć pończochy, ponieważ: mnie się bardzo wolno opalają nogi i wyglądałyby brzydko, poza tym by był za duży kontrast między sukienką, a nogami... no i głupio bym się czuła bez nich 😉

Chodziło mi o coś takiego:

http://www.allegro.pl/item508589778_stanik_silikonowy_gruby_unbra_piekny_biust_d.html
No to wlasnie takie mnie kuszą ale się ich obawiam 😀.
nie opdaną, możesz być spokojna, ja często balowałam w takich stanikach.
Nesta, a jak się w nich biust prezentował? On trzyma tak dobrze jak normalne staniki, czy jednak troche trzeba uwazac?
jestem załamana... pół Krakowa zjeździłam i jeszcze dla mnie nie uszyli odpowiedniej sukienki  😕

ja mam te silikony, ale biust w nich wygląda bez rewelacji
biust tako, ale trzymają sie normalnie. jak mi nie spadł to i wam nie spadnie !
wiadomo ze nie jest to push-up, ale ja nigdy nie narzekalam
Sukienkę już mam. Bardzo prostą, czarną z vero mody, buty już mam. Bardzo proste, czarne. Jeszcze tylko dodatki i będę mieć to z głowy.
Jejku studniówka...minęły już dwa lata,ale ten czas leci.Dzisiaj oglądałam sukienki wieczorowe i stwierdziłam,że żałuję,że co roku nie ma studniówek i inych tego typu imprez😉
Trzeba było powiedzieć wcześniej, bym Cię wzięła jako osobę towarzyszącą :P
mam sukienke, ale chyba jeszcze czegos innego bede szukac
Hehe może jeszcze za partnera mam robić?;p
daj znać co z jutrem
a to moj wczorajszy gorący zakup! 6 godzin łażenia i szukania  😵

jedyna kiecka ktora wpadla mi w oko od razu!  🤔wirek:
teraz tylko sie jeszcze trzeba opalić  😁
Puma  nie spłaszcza Ci mocno biustu ?
ja musze moją lekko przerobic...
Scotti ja bardzo czesto nosze pończochy samonośki, na studniówce też miałam i nic mi sie nie odklejało 😉 Najlepiej kup na studniówke nówki i na 100% będą sie trzymały.
też chodzę w samonośnych, mistrzostwo świata 😉

w końcu upolowałam sukienkę:

tak wygląda góra:

na mnie oczywiście nieco inaczej, ale ujawnimy się dopiero po poprawkach 😉
Kaktus, a dokąd Ci sięga?

Bardzo fajne rozwiązanie ramiączkowe że tak powiem  😉
Sukienka

i buty ( wybaczcie, że nieostre, ale nie chciało mi się obiektywu zmieniać) obcas jest schowany w materiale ;]
zapewniam, pończochy samonośne nie spadają - noszę tylko i wyłącznie pończochy, nienawidzę rajstop, i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby coś spadło 😉
z pasem tez fajnie  😎

co do glutów na biust to ja nie byłam zadowolona, bo mam spory biust i gluty były za małe  😤 oddałam kolezance
Strzyga skąd masz buty??
A co podobają się?  😀iabeł:
Z pierwszego obuwniczego do którego weszłam, czyli z Aldo  😎
Ja niestety buty muszę od kogoś pożyczyć...

Moona do kolanka- czyli idealnie 😉
ja zakładam grube czarne rajstopy.
macie jakieś pomysły na fryzure dla mnie?
A co podobają się?  😀iabeł:
Z pierwszego obuwniczego do którego weszłam, czyli z Aldo  😎

atk bardzo ładne. Choc ja się uparłam na takie srebrne sandałki, najlepiej mocno błyszczące alenigdzie nie ma 🙁 no plus mój subtelny rozmiar 40-41 to już w ogóle ciężko....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się