Forum towarzyskie »

100dniowka

Moze i nie studniowkowa... w sensie  "balowa" Ale sliczna !!!..
A w dzisiejszych czasach na studniowkach.. to juz wszystko jest 🙂
A dlaczego ma być widać czerwone?

A ja bym nie powiedziała, że "mało studniówkowa". Byłam już na studniówce i takie sukienki na porządku dziennym. Nadaje się jak najbardziej!
Jutro jade na studniowkowe zakupy! Nareszcie! A pozniej zostaje mi tylko umowienie fryzjera, kosmetyczki itd, itp... xD
Ja chyba wybiorę się na jakieś zakupy w niedzielę, bo jakoś żadna krawcowa nie umie uszyć 'mojej' sukienki! :/
Chociaż może faktycznie trzeba poczekać do 'posylwestrza'?
ja mam problem z sukienka. szyc czy kupic? ma mi kto uszyc tylko nie wiem juz sama czego chce
te ktore mozna kupic ale tylko przez net
1
2
czy uszyta na wzor sukienki miss world

czy moze poszukac jakiejsc innej?

w jakich teraz sie chodzi? bardziej balowych wieczorowych czy koktajlowych?
i jakie buty dobrac do tych ukienek?
Solina -  druga sukienka  😜 😜 😜 😜 😜 Cudownaaa, muszę taką mieć!  😍
mam rozumiec ze teraz w takich mniej eleganckich sie chodzi?? 😉
na starej volcie iga&kodeks <chhyba  😁> wstawiała foty swojej sukienki. taka dość którka 3kolorowa, chyba fioletowo-czarno-kremowa, nie zapisywałyście moze fot?  😎
a tak wogóle to szukam sukienki, takiej przed kolano, bez ramiączek albo na cienkich ramiączkach, najlepiej nie zbyt elegancka :P szukam, szukam i nie moge z\naleźć nic co mi sie podoba... macie moze cos ładnego na oku?
A ja kupiłam już sukienke 😀 jest przed kolana, bez ramiaczek 🙂 Szafirowa z czarnym tiulem opasajaca cala sukienke od biustu w dol, co sprawia wrazenie bombki 😀
Solina  BOSKA !!!!!!! 😅 😍 😍 😜
martynkakoniki,  ktora ? 🙂
sama nie wiem jaka chce ale chyba pierwsza bedzie dla mnie najlepsza
No i kupiłam sukienkę! Nie taka, jak w zamyśle, bo krawcowej nie mogłam znaleźć. Ale za to leży na mnie świetnie- nie marszczy się, gdzie nie trzeba etc. Teraz poszukuję takiego biustonosza albo gorsetu, którego nie byłoby widać, bo suknia ma odkryte plecy. A silikonowe łączenie z tyłu to dla mnie wieś... W mojej inowrocławskiej dziurze znalazłam tylko jednego kandydata :/
Achaja - fotki, fotki proszę 🙂
A ja sobie załatwiłam wizażystkę. Jeśli mi się koleżanka nie rozmyśli to mam za darmo. Jeśli nie, to będę musiała trochę zabulić, ale będę miała zasponsorowane, więc się bardzo nie przejmuję ;]

lovely nie wiem czy PW się wysłało, a więc
zdjęc sukienki w necie raczej nie znajdziesz,ponieważ sama próbowałam, ażeby ją sprzedać.
Jak bede mieć tylko dostęp do internetu to ci wysle 😉

Scottie- ZDJĘCIA! 👀
Solina drugą sukienkę widziałam na Allegro. Myślałam nad brzoskwiniową albo błękitną, ale... nie zdecydowałam się, bo cena mi nie odpowiadała  😕
ta druga co ja ja znalazlam jest za 170zl
caly czas zastanawiam sie nad ta pierwsza. myslicie ze bedzie dobra??
Solina moim zdaniem najładniejsza ta druga.... ale ja wogole nie znosze dlugich sukienek na studniowke....

a tak OT : chyba spotkalam wczoraj nestę w makdonaldzie w lublinie, jestem ciekawa czy to ona 😉
Olga bardzo możliwe, byłam razem z Kibirką
Dobra, za niedługo wrzucę jakieś zdjęcia sukienki 😉
a takie pytanie.. ;O
bo w końcu studniówki na początku roku...
Więc.. co ubieracie na wierzch?
Jakies futerkowe bolerka czy co ?  😁

bo nie mam pojęcia co moglabym ubrać  😫
Tylko NIE bolerkowe futerka  🤦 na mojej studniówce były takie panienki, solarka ala makrela, tipsy ala doda, sukienka księżniczki i futerka białe totalna porażka i masakra..... 😵 Ja na sobie już na sali mialam bolerko z materiału z krótkim rękawem i wcale nie było mi zimno. A na wierzch na dwór mój ukochany fioletowy płaszczyk, co prawda nie było mi w nim najcieplej ale na dworzu łącznie spędziłam z 15 minut 😉
Ja miałam szal i też nie mogę powiedzieć, żeby mi w nim zimno było, choć na polu byłam mniej niż 10min 😉
Ja chyba się zdecyduję na bolerko z krótkim rękawem, na to normalnie płaszcz - w końcu 100dniówka jest od tańczenia, nie od siedzenia 😉 Szal to też niezły pomysł.

A teraz moje cudo...

Na żywo prezentuje się lepiej 😉
Śliczna sukienka taka klasyczna i elegancka, super w niej wyglądasz!  👍 tylko do niej dałabym szal bo bolerko może się lekko gryść z krojem sukni 🙂
a ja nie chce bolerka, ani nic innego  😀iabeł:
Nesta, Tobie będą pasowały te anielskie skrzydełka, które były na wystawie.. 😁
Futerkowe bolerka to chyba najgorsze co może być.
Kasia ale kupisz mi je?  😍 😍
Achaja  śliczna!
Ja w sumie będę mieć podobną ale do kolan xd.

Dzięki, dziewczyny 😀

Również miałam awersje do futerkowych bolerek (skojarzenia z Jolą R. i jednorożcem?), ale ostatnio w Reserved widziałam śliczne! Czarne, niby sztuczne, ale mięciutkie, wiązane satynową wstążką i z taką świetną broszką. Wygląd a la Greta Garbo gwarantowany 8) Może się skuszę...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się