jak za takie panie sie płaci 15zł żeby je pooglądać to proponuję pójść do pierwszego innego klubu.
rany, przecież właśnie to napisałam kilka postów wyżej 😵 sukienka LEDWO zakrywa tyłek, co u mnie budzi jednoznacze skojarzenia z burzą czarnych włosów łonowych, które zaraz spod niej wyskoczą (oczywiście znowu nie jest to aluzja do Agaleon ! :kwiatek: ) są miliony okazji do założenia takiej sukienki, to po co wybierać ten jeden jedyny dzień, kiedy akurat NIE WYPADA? 🙄
Chess a bo tak jakoś poważnie wyglądasz na zdjęciach 😉
[quote author=yga link=topic=169.msg843887#msg843887 date=1294499672] jak za takie panie sie płaci 15zł żeby je pooglądać to proponuję pójść do pierwszego innego klubu.
rany, przecież właśnie to napisałam kilka postów wyżej 😵 sukienka LEDWO zakrywa tyłek, co u mnie budzi jednoznacze skojarzenia z burzą czarnych włosów łonowych, które zaraz spod niej wyskoczą (oczywiście znowu nie jest to aluzja do Agaleon ! :kwiatek: ) są miliony okazji do założenia takiej sukienki, to po co wybierać ten jeden jedyny dzień, kiedy akurat NIE WYPADA? 🙄
Chess a bo tak jakoś poważnie wyglądasz na zdjęciach 😉
honey nie marudź, pokazuj! 😀
nieco dziwne masz skojarzenia 😁 No dla mnie wypada, bo nie ledwo, a calkowicie zakrywa tylek. 😎
Mówiłyśmy o rajstopach i butach bez palców, wiecie co dla mnie jest gorsze? rajstopy z wzorkami, fuj. [/quote]
Chyba jeszcze zapytam jakie on ma zdanie na ten temat 😁 A co sądzicie o takim buciku? Czysto teoretycznie pytając bo ani sukienki nie mam wybranej, ani nie umiem na szpilach chodzić 😀
Chess broń boże, nie wypada :/ Ja nie znosiłam długich kłaków u facetów i cóż... musiałam się przyzyczaić, ale mój to obowiązkowo ma zawsze spięte (tylko na codzień się wydurnia i nosi różową gumkę do włosów, którą o zgrozo dostał ode mnie... i muszę mu ją wyperswadować, już duży jest, to mam nadzieję zrozumie :P)
eh, a ja nie wiem czy tańczyć poloneza... Studniówka 20 lutego a my mieliśmy 4 próby przy czym zapowiedziano nam że w naszej klasie będzie 1 próba tygodniowo bo żaden nauczyciel nie chce nam oddać lekcji. Po ostatniej próbie nasz nauczyciel był załamany bo nie wiedzieliśmy kto z kim i gdzie ma iść 😵
moim zdaniem facet ma takie samo prawo wyglądać elegancko w rozpuszczonych włosach jak kobieta 😎. jeżeli ma ładne i zadbane, to czemu nie. krótkowłosych kobiet nikt się nie czepia, a wciąż mówi się, że kobieta powinna mieć długie włosy. w końcu jest równouprawnienie, czyż nie? 😉 mam kilku długowłosych kolegów, którzy są dobrymi instrumentalistami i grają koncerty muzyki klasycznej. ładnie sie uczeszą, przygłądzą i tyle. wyglądają bardzo czarująco, zwłaszcza pianiści 😜. niby takie spięte i nadęte środowisko, a nikt nigdy się nie czepił 😎.
Butki są czarne i na nodze nie widać, że nie są z gładkiego materaiłu. Bardzo wygodne i zgrabne, dla mnie mają 10 pkt na 10, ale wymagania mam niewielkie. Zdjęcia kiepskie, bo mam ciemny pokój i lampa przekłamuje kolor 🙄
wiem 😁 sama mu zazdroszcze. a na ulicy laski sie za nim ( a raczej wlosami) ogladaja. ostatnio jakiś gej na ulicy sie zatrzymal i gapiąc sie na niego z taka mina: 😜 stwierdzil: oddal bym wszystko za takie wlosy 😂
sandi a ty też Racibórz? 😁 Jaki ten świat mały 😉 Tak, mieliśmy w Rafako. Było bombowo, uważam 100dniówkę za udaną w 100% a byłam pewna, że będzie do kitu.
🚫 Kojarzę Cię - po koniach 😉 Gdzie teraz stoicie z końmi? Ocice?
dobra, tu stoję jak krowa 😀 ale liczy się sukienka XD i mam problem znowu z butami. . . bo chyba powinny cyć czarne. . . a co myślicie o tym co mam u góry? chyba że doczepię jakiś szary kwiat i szarą kopertówkę ?