yga moim zdaniem to bardzo nieelegancko.. jedyne co zyska, to fakt, że faceci będą się ślinili na jej widok, a chyba nie o to chodzi na studniówce? 😉 z resztą z taką figurą w każdej sukience będzie świetnie wyglądać, a ta ze zdjęcia jest idealna na poprawiny studniówki 😉
ufff, idę spać, bo jutro na 8 idę na tipsy 😵 a na 13.30 do fryzjera. Może się zamelduję tutaj jeszcze przed wyjazdem. Jeśli nie, to trzymajcie kciuki, co bym dotrwała na 2 nogach (koniecznie!) do końca i nie zrobiła z siebie idiotki. Oraz nie musiała się dopisać pod facebookowym hasłem "Going to party like Audrey Hepburn and coming back home like Courtney Love" 😁 😵
yga moim zdaniem to bardzo nieelegancko.. jedyne co zyska, to fakt, że faceci będą się ślinili na jej widok, a chyba nie o to chodzi na studniówce? 😉 z resztą z taką figurą w każdej sukience będzie świetnie wyglądać, a ta ze zdjęcia jest idealna na poprawiny studniówki 😉
właśnie, macie poprawiny?
Wg mnie na każdą imprezę nosi się to co chcę i zakrywa odpowiednie części ciała. Ta jak najbardziej pasuję bo jest i sukienką i zakrywa w tym wypadku pupę, też nie ma głębokiego dekoltu. A jeśli sie ma jeszcze TAKIE nogi i figurę to trzeba to pokazać! A nie kryć za suknią, bo to studniówka.. bzdura. Długie suknie są dla mnie wiejskie i okropne.
Naprawdę nie wiem co złego jest w takich sukienkach zakładanych na 100. Ale to tylko moje indywidualne zdanie 😉
yga jak dla mnie właśnie zakładanie króciutkich sukienek jest wiejskie, bo np nie mam ochoty oglądać tyłków, piersi itp przeróżnych panien, zwłaszcza, że płacę za ten wieczór niemałe pieniądze i chciałabym się bawić na poziomie (broń boże nie jest to żadna aluzja do Agaleon :kwiatek: ). Jak chcę oglądać goliznę bądź sama tak wystąpić, to mogę pójść do klubu i zapłacić 15zł, nie 500. Są imprezy i Imprezy.
A ja już jestem PO studniówce 😎 Do domu wróciłam o 5, było bombowo, czas leciał aż za szybko, wybawiłam się, wytańczyłam. Yeah, jak dla mnie studniówki mogą być co tydzień 😁 Pić nie można było, a my z nudów tuż po polonezie wyciągnęliśmy butelki i zaczęliśmy pić. Kolega wbił się na scenę i zaczął śpiewać "Ala nie wali mu pały", partner koleżanki (student) tak się narąbał, że nawet go nie szło zrozumieć jak bełkotał. A tak to ogółem był spokój. Faaaajnie było 😉
smarcik, oj, popołudniu w takim razie :P Miały pasować do sukienki, czyli prostota w każdym calu.
Jak będę miała chwilę, to zrobię sobie zdjęcie w całym zestawie. Muszę umówić jeszcze fryzjera, a do kupienia zostały mi tylko kolczyki. Pazurki i makijaż zrobię sama, nie potrzebuję profesjonalisty, bo oczy też maluję po prostu na ciemno. I tak będę jak śmierć wyglądać, bo będę ubrana cała na czarno, a twarz mam bladą jak ściana. Dobrze, że wyszłam z ciemnego brązu z powrotem w stronę rudego, bo bym wygladała jak demon :P
a ja 100dniówkę mam dzisiaj🙂 Sukienkę kupiłam w środę...bo wcześniejsza przestała mi się podobać 😁 Tipsy już zrobione od czwartku. Dziś kupiłam bardzo wygodne buty w Deichmannie z kolekcji Cindy Crawford. Dziewczyny macie rację te buty są boskie...i o dziwo większość butów tej kolekcji jest wygodnych jak adidasy. Jeszcze kupie sobie na później łososiowe szpile z tej kolekcji. Do fryzjera i na makijaż jestem umówiona na 17 z żoną mojego brata, która też mi tipsy robi🙂 a o 18.30 na przyczepianie rzęs....ale i tak najlepiej czuję się w bryczesach 😵
Ja też dzisiaj i właśnie wróciłam od fryzjerki. Na 18 makijaż i można jechać na imprezę. Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia bo przed wyjściem mama chce mi zrobić na pamiątkę 😉. Mam nadzieję tylko, że nie będzie stypy na samej studniówce bo z moją szkołą to wszystko możliwe .... 😉.
Wpleciony warkocz dobierany idący od przodu z lewej strony do tyłu głowy i tam upięty. Reszta długich włosów puszczona i pokręcona. Baardzo elegancka i jak zwykle w 10 minut wymyślona przez moją ukochaną fryzjerkę. Mam nadzieję, że na zdjęciach będzie dobrze widoczna to wrzucę 😉
edt: dobra nudzi mi się więc porobiłam jakieś fotki 🙂 Z góry przepraszam za jakość i kadry ale z grubsza nie ogarniam robienia sobie zdjęć w lustrze 😁
Agaleon moim zdaniem bardzo fajnie , nie musisz sie cala zakrywac jak ciotka klotka jestes mloda masz super figurę , narzuc jakies bolerko /zakiecik na poloneza i luz 😉 NIE dla koków i dłukich sukni
Agaleon moim zdaniem bardzo fajnie , nie musisz sie cala zakrywac jak ciotka klotka jestes mloda masz super figurę , narzuc jakies bolerko /zakiecik na poloneza i luz 😉 NIE dla koków i dłukich sukni
:emota200609316: smarcik- ALE GDZIE TĄ GOLIZNĘ WIDZISZ NA ZDJĘCIU U AGALEON? przecież wyraźnie napisałam w poprzendim poście, że sukienka jest wlasciwa, 'zakrywa pupe i nie ma duzego dekoltu', jak za takie panie sie płaci 15zł żeby je pooglądać to proponuję pójść do pierwszego innego klubu.
Strucelka, baardzo ładnie wyglądasz, tak delikatnie. Ja na początku też planowałam rozpuszczone no ale jak już się poddałam w ręce pani fryzjerki .... . O której zaczynacie?
Nie, idę na swoją. A na jakiej podstawie myślałaś, że jestem starsza 😁? Takie rozmyślania mnie naszły... W jakiej fryzurze powinien iść na studniówkę długowłosy chłopak?
Chess mój kolega idzie w kucyku, bardzo nisko spiętym 😉
Mia :kwiatek: my o 19 😉
ale schizujemy z kumpelą 🤔wirek: wmawiałam sobie, że będzie luzik, w końcu to nic wielkiego. A tu muszę wystąpić w części artystycznej, pięknie wyglądać i nie paść na widok wszystkich facetów w gajerach 😎 schizaaaaaa 😵
Strucelka, My organizujemy wybór króla i królowej balu, problem tylko w tym, że nie mamy żadnego uroczystego przemówienia, a znając życie ja zostanę wytypowana do wygłoszenia werdyktu :/ My zaczynamy o 20 🙂
Laski, ile was ułożenie włosów mniej więcej kosztuje? Myślałam i o lokach i delikatnym ich spięciu z tyłu i o koku... A zdjęcia butów się nie nadają do publikacji, bo lampa za bardzo przekłamuje kolor :/