nie wiecie czy w ogóle istnieją takie miejsca gdzie można oddać sukienkę po studniówkową żeby ją sprzedali? Szczerze to nie bardzo chce mi się bawić w allegro 🙂
Ja w sumie też nie chciałam, ale spotkałam ją w studiu jak robiła modelkom makijaże i wyglądały na prawdę fajnie, poza tym dziewczyna miła, wiec jak nie będzie chciała dużo za zrobienie ze mnie kogoś ładniejszego, to się skuszę ;]
powiem Wam, że nawet dobrze, że nie idę na studniówkę po prostu śmiech na sali jeśli chodzi o poloneza w naszej szkole 'próby' zaczną się dopiero po świętach, czyli będą jakieś dwa tygodnie na nauczenie się układu. Do tego wszystkie próby po 15.15, bo nauczycielka może ich uczyć dopiero po zajęciach... 😵
pociesze cie u nas proby zaczeły sie w piatek tylko na przerwach wiec zanim sie zebralismy troche to zajeło a w poniedziałek mielismy studniowke cwiczylismy tylko klasami a osoby towarzyszace byly zielone i wygladalo to tak ze przemaszerowalismy i juz 😁 🙄
tylko krowa nie zmienia poglądów i... idę jednak na studniówkę ;] mama się cieszy, nie wiem jak tata, bo on funduje 🙄 i już mam dylemat jakie buty kupić... co z fryzurą 🤔
Ja dzisiaj już kupiłam polowe materiałów na sukienkę...grr ale się nachodziłam bo znaleźć wszystko pod kolor turkusowy to trudno :/ Ale mam i jestem szczęśliwa 🙂
Do fryzjerki tez już jestem zapisana. Już mam upatrzona wizażystkę z dojazdem do domu za 60 zł wiec jakoś przeboleje i się skuszę 😉 Jeszcze tylko karnecik na solarkę, buty i datki i będzie dobrze. 😉
Aaaa większosc z was ma juz wsyzstko zaplanowane a ja nic.. Partner był ale się zmył.. bo ma sesje :/ Sukienka -- musze szyĆ bo coś wybredna sie zrobiłam .. butów nie mam Pomysłu na włosy tez nie.. jedyne co mam to zamówioną fryzjerke.. :P Ale w syumie mam jeszcze grudzien i cały styczeń..
Oj dla mnie też nie... u mnie bal kosztuje 300zł +150 za os. towarzyszącą z poza szkoły. Kieckę jakąś kupię pewnie w przeddzień studniówki, kosmetyczka za dyche mi do domu przyjeżdża, fryzjer...nie wiem czy sobie nie daruję. Tyle.
; 😵 To u Was na prawdę drogo. U nas za parę 350 zl /+ osoba z poza szkoly/. A za os. 200 chyba. 🙂 I to mamy w bardzo fajnym i 'wyrafinowanym' lokalu 😀 U mojego kumpla w hotelu Gołębiowskim czy jak to sie psize w Wiśle chyuba czy w Ustroniu nie pamiętam gdzie ale w takim sueprzajebistym i jest tyylko 400 zl. :P To ja niewiem gdzie wy robicie te studniówki xd
Ja makijaż to napewno sama. Paznokcie pewno sobie pójdę przyozdobić ale zadnych tipsów bo nie potrzebuję :P.
Nad fryzjerem się zastanawiam.. ;O. xd. hehe.
A u nas próbyu poloneza jeszcze się nie zaczęły. Choć chyba juz jakies klasy miały jedną ale to oczywiście jest tak że 'każdy sam sobie robi' na WFach ;/.
U mnie 100dniówka wyniesie, hmmm, sama nie pamiętam - coś około 350zł. Naukę tańca, jak już wspominałam mam od października godzinę w tygodniu z instruktorką. Płacimy 5zł na miesiąc za to.
U mojej fryzjerki tłoku nie ma, także mam czas na umawianie się 😉