Forum towarzyskie »

100dniowka

martva więcej! ^^ pokaż się z partnerem.  wink

w sumie już nie trzeba..  🤔
w sumie już nie trzeba..  🤔

jakis problem? ^^
Aaaaaaaaaaa laski...nauczcie się zakładać podwiązki bo takie fotki, typu podwiązka gdzieś w polowie uda... 😂
Mam na myśli tą dziewczyne z prawej.

Albo takie fotki :

3 od prawej, 1 od lewej  😂 3 od lewej, 2 od prawej maja fajnie 😉

kilka fanek kolankowej podwiązki 😉

http://golanbezkolan.blox.pl/resource/grupuweczka.jpg   😎

A na koniec wybaczcie, że taka fotka ale ta pani ma zdecydowanie najfajniej założoną podwiązke 😉 

aż miło popatrzeć 😎
mam juz sukienke i torebkę! kosmetyczka i fryzjer zaklepane. studniowka za 2 tygodnie  💃
galopada_, pokaż! :P
😡 😡

galopada_, przymierzałam taką, ale w innym kolorze 🙂 Śliczne są!
była jeszcze biała z czarną kokardą, ale ja i inny kolor niz czarny to nie-ee...  😁
galopada ladna🙂 z nooka?
barbor   a nawet nie wiem  😂
jak myślicie mogę iść w takiej sukience na studniówkę ?

[img]http://www.pakamera.pl/uplimg_add/uplimg_add1/01/ubrania-12034443_821752101_mainpic.img[/img]
Jak najbardziej!! Jest przecudna!
śliczna  😎
Booooziu....
30-tego mam studniówkę, a jeszcze w proszku jestem  😵
Ani sukienki, ani nic!
Widział ktoś gdzieś we Wrocku fajne "małe czarne"? Z jak najmniejszą ilością udziwnień? 😉
Ruda swietna jest 😍
darolga, ja w ubiegłym roku "małą czarną" bez ramiączek kupiłam w SIMPLE. Napewno jest w Pasażu Grunwaldzkim, ale wiekszy w inny centrum, nei pamietam którym 😉
Ruda_H, cudowna sukienka!! Skąd ona? ;>
dzięki dziewczyny, nie byłam pewna czy będzie odpowiednia 🙂

dokładnie z http://www.pakamera.pl/kasia-zapala-0_s12034443.htm

Booooziu....
30-tego mam studniówkę, a jeszcze w proszku jestem  😵
Ani sukienki, ani nic!
Widział ktoś gdzieś we Wrocku fajne "małe czarne"? Z jak najmniejszą ilością udziwnień? 😉

mam dokładnie taki sam gust😉 i nie chcę cię martwić ale na prawdę musiałam się 2 lata temu nabiegać żeby znaleźć coś bez udziwnień 😉 mogę natomiast polecić sklep z sukniami ślubnymi i balowymi chyba na łokietka (koło placu macieja, dokładnie to on jest tak na rogu) wybór jest bardzo duży, mi się tam na prawdę dużo sukienek podobało (to że jestem konus i wypierd to niestety inny problem..)  😉
wer - dzięki Ci dobra kobieto  🙇 :kwiatek: :kwiatek: jutro tam podskoczę...

Kurczę, byłam dzisiaj w Pasażu i galerii i wszystkie te sukienki albo w stylu Little Princess, albo Joli Rutowicz, albo bizneswoman.
grrr ;/
Martva, gdzie reszta zdjęć? no i te z partnerem!  😀
mam już wszystko 💃 nie mogę się doczekać 30 😅 a potem za tydzień kolejna 😁
ja mam 5 lutego.
sukienka, buty, torebka, podwiązka - już mam  😅

największy problem..co z fryzurą zrobic  🤔
Wy coś robicie? domowo albo fryzjer?
Ja ma moją studniówkę miałam koka zrobionego przez fryzjerkę. Ale szczerze powiem, że średnio mi się podobał. W pewnym momencie się zastanawiałam czy nie zrobic czegoś samodzielnie od nowa 🙄
Ale jakoś przeżyłam. Mojej mamie się podobał 😁
Teraz mam problem co zrobic na drugą studniówkę, chciałabym żeby to było coś normalnego 😉
ja na mojej studniowce mialam wlosy rozpuszczone, wyprostowane a z przodu jednego warkoczyka... kiedy to bylo 😉
ja poszłam do fryzjera i zrobił mi jakiegoś dobierańca, ale czułam się nieswojo i 15minut przed wyjściem rozpuscilam włosy, szybko umyłam, wyprostowałąm i tyle z tego było  😉 tylko 60zł zmarnowałam  😁
ja miałam rozpuszczone, i lekko zakręcone od połowy długości 😉 odróżniałam się od większości 😉 szkoda, że nie mam zdjęcia na kompie  🤔
a ja mam... ale nie pokaze  😡
to pokaż mi, a ja pokażę reszcie  😎
chcialabys 😎

wyglądałam jak mała, różowa świnka... te zdjęcia nie ujrzą światła dziennego 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się