a ja mam głupi problem
dokladnie to z partnerem, a wlasciwie jego brakiem 😉
choć może też nie tak do końca
jako że osobistego chłopaka nie posiadam zamierzałm zaprosić ktoregoś ze znajomych, ale właśnie... dzisiaj zaprosił mnie na studniowke kumpel z klasy.
kumpel, ktorego noo lubie, ale nie jest moim wymarzonym partnerem na studniowke, rozumiecie
z jednej strony dobrze, bo wyjdzie taniej i nie bede musiala siedziec z nim caly czas ale chyba nie to o co mi chodzi...
poradzcie co zrobic odmowić czy jak? bo ja juz kompletnie nie wiem...
Puma napisał: a ja mam głupi problem
dokladnie to z partnerem, a wlasciwie jego brakiem 😉
choć może też nie tak do końca
jako że osobistego chłopaka nie posiadam zamierzałm zaprosić ktoregoś ze znajomych, ale właśnie... dzisiaj zaprosił mnie na studniowke kumpel z klasy.
kumpel, ktorego noo lubie, ale nie jest moim wymarzonym partnerem na studniowke, rozumiecie
z jednej strony dobrze, bo wyjdzie taniej i nie bede musiala siedziec z nim caly czas ale chyba nie to o co mi chodzi...
poradzcie co zrobic odmowić czy jak? bo ja juz kompletnie nie wiem...
Musisz stwierdzić czy będziesz się w jego towarzystwie dobrze bawiła, czy nie będzie meczący i czy będzie chciał np. tańczyć itp.
Jeśli kolega z klasy odpada to szukaj znajomego którego dobrze znasz i wiesz że będziesz się z nim dobrze bawić bo o to tu chodzi 😉
Ja też zrezygnowałam ze studniówki zaraz po wpłacie 50 zł zaliczki. Oczywiście wielka afera i w domu i w szkole, bo szanowna organizatorka "podpisała umowę na kilkanaście tysięcy złotych i ona musi za to płacić". Dużo osób zrezygnowało, a od początku było mówione, że jak pójdzie mniej osób niż zakładano, to będą płacić więcej za studniówkę, więc nie rozumiem w czym problem... ?
Achaja - sukienka świetna, chociaż ja tam zawsze wolę krótkie🙂
Z tymi tańcami to fakt - my też uczyliśmy się walców, samby, pitu pitu, a w końcu tylko polonez był, a potem nawet tego walca nie było, na którego się bardzo nastawiłam 🙂
Strzyga, mówiąc szczerze nie mam pojęcia, bo zdjęcie zagrabione zostało z amerykańskiej strony Muszę się z nim wybrać do krawcowej, może wyczaruje mi coś takiego.
A macie jakieś ciekawe pomysły na fryzury? Bo upięte loki niby wyglądają ładnie, ale
a)połowa dziewczyn będzie takie miała
b)mam loki na co dzień
Loki na bank odpadają u mnie ale właśnie zastanawiam się czy je jakoś upiąć czy jakoś rozpuszczone...ehhh nie mam pojęcia ale pewnie upnę . Macie jakieś zdjęcia fajnych fryzur ??
Hehe e tam 😀 Zapewne nie ty jedna! 🙂 Ja w sumie mam sukienkę i chodzę na solarium ale z siłownią to nie daje rady już xd a przydało by się xd
A ja mam duży problem z włosami.. 🙁
Miałam zawsze długie puszyste a teraz zrobiłam wielku błąd w życiu i je ściełam - mam krótkie - z przodu do ramion z tyłu troszke krócej.. I co ja mam zrobić? ;( Chciałabym upiąć ale niewiem czy da radę ;/. Czy nei jest ich za mało.. xd
rtk mi tez się przytyło na zimę :/ Ale trzeba będzie zacisnąć pasa ....ehhh tylko te święta
Proti eee chyba nie 😉 Zresztą jestem taką sierota że ile osób by mi nie tłumaczyło jak wstawić zdjęcie (tzn wgrać na serwer czy gdzieś tam bo na samo forum umiem ) to i tak nie umiem. Nie ma to jak blondynka 😀
Ale niestety mam taką budowę twarzy że okrągłe policzki- nie widać kości policzkowych. Jak bym była kościotrupem to i tak okrągłe policzki mi zostaną :/
Moze jak siorka cioteczna wpadnie to pomoże mi wstawić zdjęcia. Ja jestem niestety w sprawach komputerowych antytalentem
kcj90 a w rozpuszonych nie chcesz isc? Tez mialam taka fryzure i nci nie moznabylo z nimi zrobic ,bo nawet jak podrosly to te krotsze wypadaly z kitka :/
Tak myślę, żeby włosy wyprostować i 'ugrzecznić' w jakiegoś koka, banana, czy jak to się tam nazywa 😉 Znacie jakieś ciekawe stronki z fryzurami? Bo zatrzęsienie sukienek jest TU
Nie martwcie się, ja też solarium nie odwiedzam, siłowni tym bardziej
Achaja- Ty zła kobieto. 1/3 sukienek bym brała z zamkniętymi oczyma. Szkoda tylko, że jestem nieładna i żadna by się na mnie dobrze nie prezentowała =(