Forum towarzyskie »

100dniowka

Zamoy chyba zawsze tam ma🙂 a różowe dekoracje- no dla mnie odlot! Zygzak udanej zabawy!
pony tak, tak ja wiem, że Ty masz fioła na punkcie różowego 😀 i nie będę dziękować mimo, że to żaden egzamin :p
a ta laska w czerwonej sukience stojąca za nią się z niej śmieje ;]
wiecie co umarłam patrząc na te zdjecia!  😍 żal pl!  😁 😁

fotki fryzury są w temacie o włosach... o 17 kosmetyczka  😀iabeł:
pony tak, tak ja wiem, że Ty masz fioła na punkcie różowego 😀 i nie będę dziękować mimo, że to żaden egzamin :p

no troszkę mam 😀 Wracaj cała i chwal się zdjęciami!
a ta panna w beżowym wygląda jakby miała kuper;]
było gruuubo!
umieram!  😁
nesta a kiedy beda zdjecia? czekam z niecierpliwoscia  😉
jak od kogoś dostane 😀iabeł:
bo nie mialam aparatu
wlasnie wstalam. bylam w domu przed 7😲0 rano jakoś. Było swietne ! nogi mi krwawią, leb mi pęka. Za godzine poprawiny i powrot o tej samej ❗
dobra, a jakies zdjecia czy cos... ? :P
Slojma ma kilka moich fotek 😀iabeł:
yumieram, jedno wielkie przegiecie!
Domagam się natychmiast fotek!!! 😁
ja mam zdjecia ale sa beznadziejnie wyszlam okropnie i do tego strasznie ciemne wyszly ;/
A ja też umieram. Też mi głowa pękała i nawet głos traciłam.

Taaa, przesiedziałam i przespałam całą studniówkę, bo dzień czy dwa wcześniej chwyciła mnie grypa.
Także miałam arsenał chusteczek, własny "kosz" pod stołkiem i "apteczkę"...
Eh...
Aquarius, biedna...

Ja swoją studniówkę (kiedy to było...😀) przetrwałam również w ogromnych bólach... głowy.
3 dni wcześniej miałam wypadek i wstrząs mózgu🙂
ktoś się orientuje gdzie można kupić w Polsce ( moze byc sklep internetowy) te sukienke? Obojetna mi jest wersja kolorystyczna ( w zalaczniku)
co do drugiej sukienki (tej szarej) to pogodzilam sie z mysla o tym, ze w polandii jej nie znajde  🙁

Wy wszystkie macie studniówki a ja bede mieć bal gimnazjalny- komers 😂  porażka.
Nesta ma zdjęcia z poprawin, niech się pochwali  😁
Ann wow, u mnie nie było żadnego balu, tylko komers, gdzie wszyscy przyszli normalnie ubrani, a nie jakieś stroje balowe  😲
Ann wow, u mnie nie było żadnego balu, tylko komers, gdzie wszyscy przyszli normalnie ubrani, a nie jakieś stroje balowe  😲

Kaktus - ja też miałam pod koniec gimnazjum bal, ale to był naprawdę bal, z polonezem i tym wszystkim. A stroje balowe niektóre były wręcz przesadzone  😁

Nesta - wrzucaj zdjęcia 🙂
krwiak na kolanie, siniak wielkosci komputerowej myszki na ręku, dziura w dłoni, poobijane łokcie, boląca żuchwa, obrzydliwa rana na duzym palcu na stopie i masa innych sinców na całym ciele.
o butach nie wspomnę
ale i tak było BOSKO!  😅
Annn
nie jesteś sama, ja też się szykuję- mamy w walentynki  😉
To strasznie wczesnie macie  😉 , ja dopiero w kwetniu ( chyba  :cool🙂.
Widziałam zabójczą sukienkę... ale cena tez zabójcza- nie bede kupować na bal gimnazjalny kiecki za 450 zł  🤔
krwiak na kolanie, siniak wielkosci komputerowej myszki na ręku, dziura w dłoni, poobijane łokcie, boląca żuchwa, obrzydliwa rana na duzym palcu na stopie i masa innych sinców na całym ciele.
O matko  😲 😲
Co Ty robiłaś?  😁
u nas zawsze jest po pierwszym półroczu.

mam już sukienkę i buty, szukam jakiś delikatnych dodatków (bransoletka i naszyjnik), macie jakieś pomysły?
myślałam nad czymś z cyrkoniami.
zdjęcia sukienki nie mam bo jest u krawcowej, ale mogę opisać: czarna, bombka, przed kolano, na cienkich ramiączkach, w pasie ma pasek (materiału) zapinany na metalową klamrę---> do niej szukam  dodatków
😉
Yga ostro balowałą 👍

troche z poprawin

a ja dostałam coś takiego

😉

znalazlam cos gdzie jestem 🤣
Szczerze to mi się takie nakrycie stołu bardziej kojarzy z obiadkiem u cioci niż ze studniówką...
albo kolonijnie  🤔 zupełnie nie studniówkowo....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się