Forum towarzyskie »

100dniowka

a ja już po  💃 Myślałam, że będzie inaczej bo nikogo tam nie znałam a kumpel który mnei zaprosił zaczął mnie mocno denerwować przed studniówką  😲 Ale było super! od początku do końca na peeeełnym ludzi parkiecie 😀 DJ był super! Kurcze pierwszy raz jestem zadowolona  z takiej imprezy i takim dj'em xd.

W sumie to miałam niezłe kamikadze bo miałam tylko 1h 20 minut na fryzjera, dostanie się z fryzjera do domu w korkach, przygotowanie sie, makijaż itd 😀
Bo kumpel stwierdził że pomylił godziny ;/. 2 dni przed...;/.
Ale zdążyłam!
A jakiego fryzjerka miała stresa xd.

No to teraz mnie czeka za tydz. jeszcze MOJAAA!  😅
to super kcj90, że się wszystko udało  🙂 Niezły sprint musiał być 😉

Strzyga, a jak u Ciebie?
Faaajnie było w sumie. Jak zwykle robiłam z siebie pośmiewisko na parkiecie ;]
Nasza część artystyczna całkiem nieźle wyszła, okazało się, że mój wychowawca jest na prawdę spoko facetem, gdyż tańczył z nami przez większą część studniówki i dał się namówić na zaśpiewanie "Siekiery" i nawet się nie zdenerwował, jak odkryli napoje wyskokowe... Bardzo miło było i tak jakoś klasowo. Nawet nie wiedziałam, że tak bardzo się razem potrafimy trzymać.
u nas tez fajnie bylo  😅 poczatkowo stypa, a kolo 1 sie fajnie rozkrecilo, wytanczylam sie, wyszalalam, zrobilam pare glupich rzeczy hahaha nawet bolacy zab i nieudany eksperyment nie zepsuly naszczescie zabawy.
bawilismy sie do konca czyli do 4.30 bo tak byla sala zarezerwowana

a no i jeszcze sukienka mi sie zepsula na samym poczatku :P
nie moge sie juz zdjeci doczekac i tych ze studia i z hotelu sasasa
a i tak z calej imprezy najbardziej mi sie kelnerzy podobali:P
a i tak z calej imprezy najbardziej mi sie kelnerzy podobali:P

a to fakt, byli nieźli, zwłaszcza jeden  💘
silina, mnie sie nie podoba

co do podwiazek też mam takie zdanie jak lukazuwa. ładne zdjęcia podlinkowała crazy. te nad kolanami wyglądają tragicznie.

u nas osob z partnerami z zewnatrz malo bylo, bo ludzie stwierdzili, ze chca sie bawic z klasa a nie zajmowac kims innym. byl zreszta nawet taki pomysl, by za partnera  brac osobe z klasy, bo towarzysz placi polowe i wtedy taniej wychodzi. dobrze, ze nie cala szkola wpadla na taki pomysl, bo by nam podniesli ceny ze tak malo osob ze szkoly :P

dawać foty!
kończyć gadki szmatki  👿 i dawać foty!!!  😉
apropo podwiazek, to moja niebardzo chciala trzymac sie w odpowiednim miejscu. zjezdzala po sliskich rajstopach, ciagle ja poprawialam
a oprocz tego byla raz na jednej raz na drugiej nodze w zaleznosci od tego z ktorej strony zdjecie robia

a z tego co jeszcze mi sie nie podobalo, to paru chlopakow bardzo widowiskowo zujacych gume podczas poloneza, DJ generalnie byl ok, ale nie bardzo chcial z nami wspolpracowac- mialo byc karaoke, a tancerka robiaca pokaz tanca towarzyskiego miala przeokropny celulit :P
Tancerka z cellulitem ( według koleżanki była po prostu w ciąży) uszła, ale jej partner- człowiek guma z goła klatą to było dopiero coś...
Zdjecia, dziewuchy, zdjęcia! 😀

A mnie oświeciło, że pierwsza z moich dwóch 100dniówek już w najbliższą sobotę! :o
własnie zdjecia!
a ja kupiłam wczoraj gorset, stringoszelki i podwiązke.
stringoszelki?  😁 masz na myśli stringi z paskami do pończoch? 
nie normalne stringi 😉 ale przyjeła się nazwa stringoszelki
fajny gorset 😉
to ja moge kilka wstawic. narazie tylko z jednego aparatu mam
kolorowo

Sigma, ślicznie wyglądałaś,  dziewczęco i naturalnie- bez zbędnych falbanek, że sie tak wyraże 😉 I miałaś bardzo podobną sukienkę do mojej koleżanki, z tym ze ona miała jeszcze malutki haft pod biustem😉
pony,  dziekuje bardzo. zeby nie bylo to ja we fiolecie, nie w niebieskim😉
u nas jakos nie zanotowalam 'szalowych' kreacji. kilka sukienek moim zdaniem nie na miejscu ale uszlo. moja klasa w ogole jakos najlepiej chyba wygladala, dostane zdjecia klasowe to wam pokaze.
Wiem wiem, pamiętam jeszcze ze starej volty;-) u nas natomiast niektóre sukienky były-moim zdaniem- bardzo nie ma mcu- np jaskrawa zieleń ledwo zakrywająca biust i  pupkę :P
nesta, ładny komplecik 🙂

Szukałam gorsetu, który byłby wykrojony z tłu do sukienki bez placów, ale nie znalazłam niestety. Jutro wybieram się na bieliźniarskie zakupy po takowe cudo: [img]http://e.snobka.pl/sn913/bd0c26bb0009ff134584550e[/img]
Mam nadzieję, że będzie ładnie leżał 😉
Achaja, w Triumphie takie sa. mierzylam i lezal super! ale wkoncu nie chcialo mi sie po niego wracac. ja mialam zwykly zapiety na jedno ramiaczko na szyje, wtedy tyl zsunal sie nizej, nie wystawal i git 🙂

pony, to dawaj foty ze swojej!
Sigma, tak, tak, widziałam takowe przelotem w Triumphie, teraz czas na kupno 🙂 I te poduszeczki do butów cobym przetrzymała do rana 🤣
dzieki dziewczyny!

Sigma ślicznie wygladalas!
Achaja moja kolezanka z klasy tez miala bardzo mocna wycieta sukienke z tylu i zakupila takowy stanik, ale w koncu na studniowke przyszla z silikonowym paskiem na plecach, bo stwierdzila, ze to jest cholernie niewygodne. Wiec uwazaj 🙂
nesta, dzieki
Achaja, 129zl 😎

a apropo butow to mialam tak meeeeega wygodne ze szok. cala noc w nich przetanczylam i nic mnie nie bolalo, zadnego odcisku od nich nie mam. zelkow na piete zapomnialam nakleic, ale mnei kazde buty na piecie uciskaja
pony, to dawaj foty ze swojej!

a to wstawie, moj bal był wprawdze 2 lata temu i nawet jakieś moje zdjecia sie pojawiły na starej volcie ale..

takie zdjęcie, solarka vs nie-solarka :P ja to ta bezsolarkowa:P
tez miałam taką mocno wyciętą sukienkę bez pleców, ponieważ nijak żaden stanik do aż takiego wycięcia się nie nadawał, ostatecznie kupiłam sobie taki przyklejany silikonowy i też zdał egzamin 😉 tył mojej sukienki wyglądał tak:

a przód tak:

wszyscy mi mówili że głupotę robię kupując taką sukienkę, ale ja się uparłam i chciałam mieć taką (sama ją sobie zaprojektowałam) choćby nawet miała być na jeden raz.

potem nosiłam ją jeszcze kilka razy i jeszcze kilka razy zamierzam i bardzo się cieszę że ją sobie wtedy uszyłam 🙂 dobrze że nie było u nas ograniczeń kolorystycznych i mogłam mieć pomarańczową, tak jak chciałam 😉

ale Wam zazdroszczę, laski, chciałabym jeszcze raz pójść na 100dniówkę 😉
Dziewczyny! pomocy.
Szukam najlepiej srebrnych,ew. czarnych butów z srebrnym akcentem, na wysokim obcasie na 100dn i nigdzie nie mogę znaleźć. Macie do polecenia jakieś dobre internetowe sklepy?
allegro sprawdzone.
Moją uwagę skupiły peep(open) toe, naprawdę są fajne.
nine west, ale przez neta raczej nie do kupienia.

ja srebrne kupilam wczoraj 🙂
o takie

jako ze nie mam bardzo wysokiego partnera ( jedynie wyższy ode mnie o 10cm) nie moge miec wysokich butow
nataliee- są świetne!
widziałam na allegro podobne za ok 1500,-  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się