Forum towarzyskie »

100dniowka

nie wiem jak jedzie Magda i towarzystwo, ja jade z kolezanki bratem najpierw na dabrowe na zdjecia a potem do nadmorskiego.
wiec beda foty ze studia sasasasa
Ty modelka... a o zgode zapytalas? Zaraz zadnej studniowi nie bedzie:P
ze niby ciebie? chcesz nas swoja limuzyna zawiesc? hahaha w biegalni?
Jak zdaze zamontowac kraty, ew klatke dla Ciebie to abrdzo chetnie 🙂
hahahahaha
ee nie chce z toba. fryzura mi sie zepsuje
No to moze wreszcie, choc raz bedziesz sie przywoicie zachowyac  wmoim samochodzie..
zawsze sie przyzwoicie zachowuje. ty rodzisz jeczysz plujesz i mazesz po szybach
HALO STOP  🚫
Lukasowa to niby gdzie ma być podwiązka?

Moze nie zbyt jasno się wyraziłam. Według mnie podwiązka wygląda głupio gdzieś tuz nad kolanem czy w tej okolicy bo to ewidentnie nie jej miejsce. Podwiązki z tego co widziałam to się nosi raczej w 1/3 uda.

O to jest dobra fotka:

Na moje oko najładniej wygląda na wysokości tej błękitnej podwiązki a dużo dziewczyn zsuwa sobie ją jakoś tak niżej i wygląda to dla mnie średnio fajnie 🙂

crazy, problem jest w tym że juz zapłaciłam za partnera...
ja tez już zapłaciłam.
na szczęscie znalazłam.  😉

w sumie to nie wiem czy sama nie wolałabym isc, ale wpłaciłam, to szkoda pieniędzy.
z kim idziesz?  👀
Dziewczyny, pomóżcie znaleźć jakieś ładne uczesanie. Mam umówionego fryzjera a nie mam kompletnie pojęcia co chcę mieć na głowie 🤔 Wiem tylko, że nie chce żadnych loków i fal, które podobno są w tym roku modne... Włosy mam mniej więcej do ramion, no i grzywka.
mi dzis przyszla moje sukienka  😅
trzeba zrobic tylko male poprawki bo nie lezy idealnie ale mam nadzieje ze po przerobkach bedzie🙂

jakby ktos potrzebowal fryzure duzo farnych i podzielonych na krotkie srednie i dlugie, mam nadzieje ze sie przyda komus 🙂
http://ikf.com.pl/
Kobieta od chemii była wielce zdziwiona, że nie idę do fryzjera zrobić sobie fryzury, tylko zostawiam taką jak mam  👀 i cieszę się, że tak zrobiłam, bo nie było jakiejś wielkiej rewii mody a i impreza nie była jakaś wybitna. Np moja koleżanka zapłaciła 50 zł za prostowanie włosów. Dla mnie jakaś głupota. Wolę naturalne uczesanie...
Jeszcze troszku zdjęć studniówkowych, tym razem z limuzyny, żeby niektórym dać temat do narzekania 😉

z najlepszą przyjaciółką 🙂

i przed polonezem: wyszłam jak frajer, ale ogólnie zdjęcie jest tak urocze, że nie mogłam się powstrzymać 🙂
Scottie ładny uśmiech😉 ale poka więcej !

ja właśnie zrobiłam 'klik' na sukienke z allegro, zobaczymy za kilka dni co to będzie 😉
Nie mam więcej, tzn. mam, ale nie nadają się do pokazania, bo nic na nich nie ma.

Np. takie:

a jeśli chodzi o uśmiech, to stresowy, w dodatku grupowy, zaciesz przed polonezem:

Generalnie to nie spodziewam się, żebym miała jakoś dużo zdjęć z tej studniówki, bo się ukrywam przed aparatem 🙂 Jestem niefotogeniczna, poza tym mam długą szyję i małą, ale za to okrągłą twarz i 2 podbródek 😉 Czyli jak bez fotoszopa wyszczuplic brode:

(tydzień wcześniej szczur mnie pogryzł)
Scottie  (tydzień wcześniej szczur mnie pogryzł)

e tam ja mam jutro studniówke i pełno siniaków bo ostatnio coś się dużo z koni naspadałam  👿
😁
obiecałam sobie, że do studniówki już nie wsiąde i pech chciał, żebym dziś jednak wsiadła 😁 no i masz! ;p kolejny siniak na czterech literach (przynajmniej nie będzie widać) bo mi sie zachciało woltyżerki i siadania na zadzie na koniu który raczej tego nie preferuje... 😁
kcj90, ja straciłam  paznokcie i się mocno obiłam tydzień temu, dziś jeździłam lajtowo, przez całą jazdę nic mi się nie stało, zsiadałam z Gluta i pach, poszło mi bioderko. Rąbie jak cholera, ledwo mogę chodzić. A mam 9 cm szpilki...  będzie jutro zabawnie...
zdjecie mojej sukienki, troche srednio ładnie wyglada na wieszaku ( i jeszcze zdjecia robione tel) na mnie wyglada troche lepiej 🙂

Strzyga, ja dziś paznokcie już sobie zrobiłam u kumpeli  😁 oczywiscie dzis na stajni też 2 mi się złamały i musiałam dolepiać tipsami .. ;/ Mnie to tam boli tylko lewa łopatka i lewy półd**ek xd.
Przynajmniej będę miała na co zrzucić jeśli nie będę się dobrze bawiła i nie będę cchciała potem już sie gdziekolwiek ruszać  😁
Musze zachować siły na moją zapewne szaloną studniówkę  😁  😅

Solina, śliczna!  🙂
Solina,  to poprosimy zdjęcie na modelce, na pewno dużo korzystniej wygląda i tak piękna sukienka 🙂
[quote="scottie"]Jestem niefotogeniczna, poza tym mam długą szyję i małą, ale za to okrągłą twarz i 2 podbródek[/quote]
wariatka. zdjecia sa fajne i takie pozytywne  😉
kcj90,  Kibirka,  beda zdjecia na mnie tylko aparat dorwie i kogos kto mi zjecia zrobi 🙂
kcj90,  a ja sobie zrobiłam pseudofrench ( ciężko go zrobić jak się ma pół paznokcia np. ;])  i generalnie mnie to wali.
za pół godzinki do fryzjera... 
Scottie super fotki  😀iabeł: widac ze wesoło było  😀
Oj Baby, ale wam zazdroszczę tych studniówek, szykowania się, ja chcę jeszcze raz 😉
A w tym roku się nie udało na żadną załapać
Make-up  już zrobiony, wyjeżdżamy za pół godziny...
Super zabawy wszystkim życzę!!  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się