Forum towarzyskie »

100dniowka

no ja słyszałam, że podwiązki nie musi być. albo czerwone majtki albo czerwona podwiązka.

Ale co tam, nawet w dresie mozna pojsc i jak sie uczy, to sie zda mature 🙂 gacie w niczym nie pomogą.
no tak, ja miałam czerwone majtki  😎
Scottie ładnie wyglądałaś 🙂 wrzuć coś jeszcze
Czerwona majtki ktore pozniej zaklada sie na mature 🙂
a jak ktoś się nie uczy to musi wierzyć w cud i wszystkie przesądy  😀iabeł:
Czerwona majtki ktore pozniej zaklada sie na mature 🙂

Dokładnie. Ja miałam i zdałam, całkiem nieźle  😉
Nie mam podwiązki i chyba nie będę miała, bo nie ma ich w żadnym sklepie O.o

są w sklepach np z rajstopami itd itp 🙂. Jak masz jakieś centra handlowe, reale czy jakieś inne sklepy to zawsze między pasażami są takie stoiska 😉
U nas nawet na dworcu są za 4 zl  😁
Ja kupowałam właśnie w takim sklepie z ogólnie bielizną 🙂.
znajdzcie mi partnera na 100dniowkeeee  👿
wee no nie mow, ze nie masz! taaaaka dziewczyna
?
a no nie mam... bo jeszcze się chyba taki desperat nie znalazł... a ja chcę tylko jednego i cały czas coś nie wychodzi od 12 dni... 🤔wirek:
Podwiązki są w każdej "bazarkowej" budce z bielizną itp 😉  Co do ich miejsca na nodze...rozbawia mnie widok powiązek ledwo nad kolanem czy gdzies w połowie uda... 😉
nesta, co do faceta też miałam problem, jakieś 2 tyg przed studniówką rozstałam się z chłopakiem i było ciekawie. W końcu zaprosiłam sąsiada, kumpla z podwórka z którym już kilka ładnych lat nie miałam żadnego kontaktu. Troszkę się zdziwił, ale oczywiście zaproszenie przyjął, bawiliśmy się świetnie, a przez studniówkę byliśmy parą jeszcze przez pół roku po  😉
Co do ich miejsca na nodze...rozbawia mnie widok powiązek ledwo nad kolanem czy gdzies w połowie uda... 😉

To widze, że masz niezłe poczucie humoru 🙂
Lukasowa to niby gdzie ma być podwiązka?
na glowie jak apacz  🏇
[img]http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/prom2000_2036_62773668[/img]

Ślicznaaa  😜

Jakbym się kiedyś wybierała na jakiś bardzo elegancki bal, to chciałabym móc taką kiecę założyć 😀
Lotnaa pocieszyłaś mnie  😁
Nesta znajdź mi buty to ja tobie faceta załatwie  😎  😁
a jakie chcesz?  😁
Podwiazke powinien kupic ojciec. Taka zasada...

Moj sie wstydzil i nie wszedl do sklepu bieliznianego..hahaha stal w drzwiach i mama krzyczala  aten kiwal glowa i stekal 🙂
to chyba w takim razie dam sobie z podwiązką spokój, bo zleciałam całe centrum handlowe i nigdzie nie znalazłam.

choć po dzisiejszej próbnej z historii przydałoby  mi się małe zaklinanie rzeczywistości.
nesta za późno  😀iabeł:  znalazłam butyyy!  💃  2 dni przed pierwszą studniówką  😁
NEsta- i ja mam ten sam problem  😉
a do jutra mam dac znać ;X
Jesli moge...
Idzcie same i nie szukajcie na sile partnerow... a wybawicie sie jak malo kto !!!

Ja od razu mowilam w mojej klasie zebysmy szli sami, bawiwac sie we wlasnym towarzystwie,.. to klasowe barbie sie oburzyly i wyszlo ze poszlismy w parach.. ja poszlam z super partnerem i sie wybawilam, a barbie przesiedzialy ze swoimi partnerami tylko na studniowke.. do lansu.. I anrzekaly cala noc..
Co do ich miejsca na nodze...rozbawia mnie widok powiązek ledwo nad kolanem czy gdzies w połowie uda... 😉

No właśnie -w takim układzie gdzie? 🤣
Bo z mojego skromnego doświadczenia wynika, że pończochy, chcąc-nie chcąc, kończą się w połowie uda.
Ta podwiazka zakladana jest dla picu... niczemu nie sluzy.
Co innego podwiazki ktore trzymaja ponczochy... idt.. cale te stroje..

Wiec powinna byc stosunkowo wysoko.. ale do zdjecia to brzydko wyglada na  tym silikonowym pasie ponczoch.. wiec lepiej do zdjecia ciut opuscic,.. chyba ze ktos ma rajstopki bez klina.

ja jestem takiego samego zdania co crazy, jeśli chodzi o partnera na studniówkę.
jakieś ponad pół roku przed moją, facet ze mną zerwał, a ja wciąż to przeżywałam... niby było kilku kumpli, którzy oferowali się pójść ze mną, ale co to za impreza - zamiast cieszyć się ostatnią imprezą z całą szkołą to zabawiałabym kumpla. poszłam sama, poloneza tańczyłam z kumplem z innej klasy, walca też, a potem świetnie bawiłam się w moim gronie. a te dziewczyny, które na siłę pozabierały jakiś kumpli, kuzynów czy kogo tam jeszcze siedziały głównie przy stole  😎
Dokladnie..
Moj partner akurat byl obcy, ale swietnie sie zgral, i swietnie sie baiwlismy.. nie musialam go ani troche zabawiac..
A kolezanki ktore na sile pozabieraly jakis paerkow dla lansu niestety przesiedzialy ze smutna mina zabawiajac swoich panow.. bo ci nijak nie umieli sie odnalezc w muzyce studniowkowej, ktora u nas byla rewelacyjna.. same stare przeboje i nowe.. super zespol.
a ja juz chyba wsio mam sialalala kieca jest buty tez, torebka pozyczona, problem stanika rozwiazalam inaczej. a partner niech sie buja bo nawet pooneza z nim nie zatancze:P
ale nie mam podwiazki, jutro polece do miasta. a studniowka w piatek
Sigma, jedziesz z Magdą i towarzystwem czy raczej z dziewczynami w Twojej klasy?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się