jak tam przygotowania?
macie już partnerów/partnerki? a może idziecie sami?
jak kreacje?
co z dekoracjami?
gdzie macie studniowke?
czyli 100tysięcy pytań dotyczących 100dniowki.
Jestem w trakcie poszukiwania sukienki (oczywiscie załamka, bo mam figure klepsydry i ciezko jest mi cokolwiek wybrac) Mam w planach przez najblizszy miesiac sie odchudzic, polazic troche na solarium i na silownie 😉
Studniowka 10 stycznia w hotelu Sobieski. Ide sama, bo stwierdzilam, ze nie bede zadnego przydupasa ze soba ciagnac.
hehe ja mam studniówke /swoją/ 23 stycznia czyt pierwszy dzien feriiii !!!! xd,
a drugą od kumpla mam 16 ;p.
Ja tam już na solarke zaczęłam chodzić zeby m isie to ladnie stopniowo zciemniło to ciało 🙂.
odchudzać si próbuje xd. nawet robie jakeis cwiczenia w domu hehehe 😀.
znacie moze jakieś cwiczenia na uda? ;/ bo to jest moja zmora.. ;O xd.
A sukienki już mam 🙂 Jedną mi znajoma za darmoche tzn za cene materialu tylko uszyje a jedną sobie kupię 🙂 potem zawsze mozna sprzedać 🙂.
ciri dlaczego
ja swoja mialam ale w przyszłym roku bedzi studniwka mojego chlopa i jak bedzie taka jak polmetek to ja ide na bank chocby z gipsem na wszystkjich konczynach
nesta a co z ta sukienka od marca jacoba? tak liczylam na foty!! ja zostalam zmuszona do pozyczenia mojej ukochanej kiecki tadashi kuzynce..;( ale co tam bedzie mi przez tydzien sprzatac i prasowac🙂
pokazujecie kobiety kreacje -kurcze ale Wam zazdroszcze🙂
Ja mam studniówkę 17 stycznia w Kasynie Wojskowym w Lublinie.
Partnera jeszcze nie mam ale mam paru awaryjnych 😉
Ogólnie to już u mnie dziewczyny pozapisywały się do fryzjerów szyją i kupują sukienki, dodatki itp....a Ja jeszcze nic... Chyba czas poczynić jakiś w tym kierunku postępy bo czas goni. Wiem na razie że sukienkę będę szyła u krawcowej i że będzie turkusowa i jakiś mam tam mniej więcej zarys tej sukienki w głowie mam 😉
A jak u was z sukienkami będziecie miały lub już macie długie czy krótkie ??
Proti wieeeeem:P piekna jest.
u mnie wczoraj zaczely sie jakies kroki w kierunku poloneza. wyszlo na to ze proby beda po lekcjach i w soboty. jako ze mam ciekawsze zajecia w tym czasie to poloneza tanczyc nie zamierzam ( mam 5min i 25 s na chlanie pod stolem hahahahaha )
ja krótką chce i to bardzo krótką, do tego legginsy do połowy stopy i baaaaardzo wysoki buty, ewentualnie jakąś różową kiece, korone, delikatne buty i robie się na barbie;D
ja jestem umówiona tylko do kosmetyczki.
w ogóle panienki w mojej szkole robią z tego wielkie halo, a ja traktuje tą 100dniowke jakoś bardzo na luzie, znając mnie to zrobie wejście smoka i wyjde bo nie spodoba mi się impreza;]
Aquarius z siłką akurat tak się złożyło bo dostałyśmy z kumpelą darmowe karneciki, a na solar chodzę cały rano, jeśli natomiast chodzi o sukienke chyba nie pójdę w czymś co mi się nie podoba?
sigma napisał: Proti wieeeeem:P piekna jest.
u mnie wczoraj zaczely sie jakies kroki w kierunku poloneza. wyszlo na to ze proby beda po lekcjach i w soboty. jako ze mam ciekawsze zajecia w tym czasie to poloneza tanczyc nie zamierzam ( mam 5min i 25 s na chlanie pod stolem hahahahaha )
To masz z kim chlać, bo ja też tańczyć nie zamierzam Parę osób się bardzo zawiodło, bo chciało mnie sparować z dyrem, żebyśmy się pozabijali na parkiecie...