noen, ja go mam. Gdzieś już pisałam o nim w tym wątku. Materiał cieniutki, puszczają nitki, wykonanie masakra 😵 Kolor też nie jest taki jak na zdjęciach, tylko beżowy. W dodatku płaszczyk jest strasznie niewymiarowy. Kupiłam S. W wymiarach było napisane, że biust 70-90, więc do mojego 84 powinno być okej. Nie jest. W ramionach za szeroki, w biuście za duży, a w biodrach na styk 🤔. Zaznaczam, że kupiłam od innego sprzedawcy, ale towar powinien być ten sam. Zdjęcia, jeśli chcesz, mogę później zrobić 🙂
obiecane zdjęcia płaszczyka. kolor jest minimalnie bardziej beżowy, nie taki ecru 😉 z daleka prezentuje się w miarę, z bliska tragedia... ogólnie to materiał przypomina fartuch laboratoryjny, tyle że jest cienszy 🙄 pozaciągane lub wystające nitki są praktycznie wszędzie. widać na zdjęciach z bliska
korsik właśnie wczoraj jeszcze szukałam po allegro i też ją znalazłam i o tą mi chodziło 😀 bianca ona jest przegenialna 😍 ta dziewczyna ode mnie ze zdjęcia miała do niej takie spodnie jak legginsy, pod to dłuższą bokserkę i wyglądało super 😀
Jak dla mnie ten płaszczyk wygląda fajnie, za te pieniądze. No przecież wiadomo, że za 30 zł nie będzie wyglądał tak jak płaszcz za 200 zł. Ja mam kilka ciuchów z JS i nie narzekam. Były zgodne z opisem. Materiał wiadomo trochę gorszej jakości ale nie jakiś brzydki, wszystko ok. I zgodne ze zdjęciem. Za to wczoraj znalazłam 2 fajne sukienki w sklepie internetowym H&M. Pojechałam dzisiaj do sklepu i masakra takie szmaty. Zupełnie inny materiał niż na zdjęciu. Jak dla mnie gorzej niż ciuchy z JS. Ale to H&M więc pewnie wszystko się sprzeda i ludzie będą zadowoleni mimo, że akurat w porównaniu do tych sukienek H&M moje z JS wyglądają lepiej.