Alabamka - buty uwaga... japan Style xD. Mają już rok, albo więcej i się super trzymają 🙂. Uwielbiam je! Patrzyłam właśnie na allegro i nie ma ich już ;(, a chciałam dokupic jeszcze brązowe...
szukam damskiej kkurtki skórzanej (najlepiej czarnej) typu pilotka. Wie ktos gdzie znajde? byly kiedys w H&M, ale beznadziejne jakosciowe... chcialabym cos porządnego...
Ada, wszystkie użytkowniczki re-volty kupujące na etorebka.pl ją mają i toczyła się już o niej dyskusja. Zdjęcia, które są na stronie w 100% oddają wygląd torebki.
Haha, jak na razie mamy samych pytających. 👀 Gdyby kosztowała jakieś 30 zł, to bym się skusiła, ryzyk-fizyk. Wkurza mnie ten potop ciuchów JS na allegro. 🤔 Na pewno można trafić fajne okazje, ale większość to takie same ścierki jak te z Kilili (pewnie dostawca też ten sam...). Btw, nie rozumiem idei kupowania w Chińskich Centrach - do tych u mnie zjeżdżają się całe rodziny z małych miasteczek i wsi, kupują beznadziejne jakościowo i wcale nie takie tanie ciuchy, które po kilku praniach się szmacą i trzeba kupować nowe. 🤔wirek: Nie lepiej popolować trochę na przecenach, w outletach etc. i mieć ubrania za 10-20 zł więcej, ale porządne, które starczą na dłużej?
Wczoraj przyszła moja zamówiona torebka Mizensa- ta z łancuchami, podróbka zary. Wszystko super....ale dziś rano urwał mi się łańcuch 😵 😵 Zaproponowali zwrot kasy, albo wymianę na nową...ale kurde to znowu będzie trwało 100 lat 😵