Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Postaw albo na kolorowe szpilki na koturnie (najlepiej ultramarynowe,lub czerwone-odcien maliny) nie przesadzaj z dowalaniem na dekold bo juz bufki zwracaja uwage,raczej postaw na rece- kilka grubych bransolet bedzie w sam raz.
Chyba,ze zasmiast szpilek w kolorze-postawisz na wzorzyste rajstopy.
Chociaz ja uwazam,ze tzw. male czarne powinny "same sie nosic" - klasyka zawsze najlepsza. Bez udziwniania. Ale to tez zalezy na jaka okazje. No i material sukienki nie jest zbyt okazaly-zwykla bawelna,wiec nalezaloby to "przykryc" dodatkami. Wszystko w twoich rekach!
Czy ktoś ma może tą torebkę : http://etorebka.pl/s03.php?f=0257  ? Jeśli tak to chciałabym się dowiedzieć czy jest ona ciężka  😉
szara jest lekka, beżowa też powinna taka być 😉
ja chce taką
ale nie wiem czy w polsce da sie kupić

http://www.marksandspencerextra.com/864/T590213D.html
Dodofon, Marks and Spencer jest np. we Wrocławiu.
I w Warszawie. Nawet 3,albo i wiecej 😉
Egonowa, ja mam beżową (dokładnie tę ze zdjęcia) i sama w sobie jest dużo cięższa niż np. torby tej wielkości "skórzane" z h&m'u. Da radę ją nosić cały dzień w ręku (długiego paska użyłam ze 4 razy do puchówki), pod warunkiem, że nie upchniesz w niej całej biblioteki i ograniczysz "niezbędne" rzeczy do minimum.
Dodofon, Marks and Spencer jest np. we Wrocławiu.

ale na polskich stronach www tej kiecki nie ma... wiec nie wiem czy bedzie w Polsce
Przeważnie polskie strony są uboższe, a ich zawartość różni się od asortymentu sklepu ( np. zara, h&m).
Warto albo zadzwonić albo przejść się do sklepu.
Przeważnie polskie strony są uboższe, a ich zawartość różni się od asortymentu sklepu ( np. zara, h&m).
Warto albo zadzwonić albo przejść się do sklepu.

podejdę
w Pozku mam co prawda po II stronie miasta, ale musze podskoczyć
Dodofon, a zamowic przez internet nie chcesz z angielskiej strony?
[quote author=karolina_ link=topic=168.msg929291#msg929291 date=1299618361]
Dodofon, a zamowic przez internet nie chcesz z angielskiej strony?
[/quote]

1) nie umiem
2) nie mam nic z M&S wiec nie wiem jak rozmiarówka
3) muszę mierzyć - suknienka na mnie może być niewypałem...
Moze zapytaj w M&S w Wawie czy Ci sciagna?
cavaletti, Scottie  Dziękuję  :kwiatek:

A jak myslicie czy ten płaszcz http://www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/7/P1937_2  + jakaś apaszka lub coś w tym stylu  będzie pasować do botków koturn wiązanych ?  🙂
Będzie 🙂 wiele dziewczyn tak ubranych widuję ostatnio na kampusie i wyglądają super.
Raz się żyje! Zamówiłam torebkę Mizensa czarną!
Scottie  :kwiatek:
ash  Którą ? Pokaaaażż  🤣
Egonowa - a są już te płaszcze w sklepach ? Ja muszę mieć taki szary  😜
yga piękne  😍
yga genialne!  😜 szkoda, że ceny wysokie..

wiecie może gdzie znajdę czerwony płaszcz na wiosnę? chodzi mi o taki 'przejściowy'- cieńszy niż zimowy, ale nie całkiem cienki, i jak najmniejszym kosztem  😉
w mango sa piekne czerwone😉
dzięki  :kwiatek: chociaż pewnie cena powalająca, jak zwykle w mango.

Muszę się w końcu wybrać do naszego lubelskiego Stradivariusa  😁
Egonowa - a są już te płaszcze w sklepach ? Ja muszę mieć taki szary  😜

Jak klikam "sprawdź dostępność" to pokazuje, że u mnie (w Krakowie) są  🙂  💃 Jadę w poniedziałek po płaszczyk !  😅

yga
Są  G E N I A L N E  !
smarcik- troche ponad 300 zl.
a gdzie otworzyli u nas Stradivariusa? Luudzie, to pancie pewnie szaleja:p
krążą plotki, że w Olimpie jest  😉
Dziewczyny, widziałyście gdzieś duże torebki (mieszczące a4), najlepiej z grubego płótna - absolutnie nie ze skóry i najchętniej nie ze skóry "eko"?
Allllllegro peel 😉 Też jestem na etapie poszukiwania jakiejś fajnej torby i po przejrzeniu wszystkich sklepów zostało mi allegro
Ja niestety wolę dotknąć torbę, zanim ją kupię. Ostatnio kupiłam fajną z Zary, duża, pakowna, ale ma cienkie uszy, a ich mocowanie nie wytrzymuje ciężaru :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się