Postaw albo na kolorowe szpilki na koturnie (najlepiej ultramarynowe,lub czerwone-odcien maliny) nie przesadzaj z dowalaniem na dekold bo juz bufki zwracaja uwage,raczej postaw na rece- kilka grubych bransolet bedzie w sam raz. Chyba,ze zasmiast szpilek w kolorze-postawisz na wzorzyste rajstopy. Chociaz ja uwazam,ze tzw. male czarne powinny "same sie nosic" - klasyka zawsze najlepsza. Bez udziwniania. Ale to tez zalezy na jaka okazje. No i material sukienki nie jest zbyt okazaly-zwykla bawelna,wiec nalezaloby to "przykryc" dodatkami. Wszystko w twoich rekach!
Egonowa, ja mam beżową (dokładnie tę ze zdjęcia) i sama w sobie jest dużo cięższa niż np. torby tej wielkości "skórzane" z h&m'u. Da radę ją nosić cały dzień w ręku (długiego paska użyłam ze 4 razy do puchówki), pod warunkiem, że nie upchniesz w niej całej biblioteki i ograniczysz "niezbędne" rzeczy do minimum.
Przeważnie polskie strony są uboższe, a ich zawartość różni się od asortymentu sklepu ( np. zara, h&m). Warto albo zadzwonić albo przejść się do sklepu.
Przeważnie polskie strony są uboższe, a ich zawartość różni się od asortymentu sklepu ( np. zara, h&m). Warto albo zadzwonić albo przejść się do sklepu.
podejdę w Pozku mam co prawda po II stronie miasta, ale musze podskoczyć
[quote author=karolina_ link=topic=168.msg929291#msg929291 date=1299618361] Dodofon, a zamowic przez internet nie chcesz z angielskiej strony? [/quote]
1) nie umiem 2) nie mam nic z M&S wiec nie wiem jak rozmiarówka 3) muszę mierzyć - suknienka na mnie może być niewypałem...
A jak myslicie czy ten płaszcz http://www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/7/P1937_2 + jakaś apaszka lub coś w tym stylu będzie pasować do botków koturn wiązanych ? 🙂
wiecie może gdzie znajdę czerwony płaszcz na wiosnę? chodzi mi o taki 'przejściowy'- cieńszy niż zimowy, ale nie całkiem cienki, i jak najmniejszym kosztem 😉
Ja niestety wolę dotknąć torbę, zanim ją kupię. Ostatnio kupiłam fajną z Zary, duża, pakowna, ale ma cienkie uszy, a ich mocowanie nie wytrzymuje ciężaru :/