Pytanie tylko, o których mówisz: maxi ze zdjęcia, czy pursatowych?
W pierwszym przypadku nikt nie mówił, że się nie podoba - wymaga jedynie bardzo określonych proporcji.
W drugim, mi zdecydowanie nie - uważam, że tanie sukienki lepiej kupować proste i ubogacać je dodatkami lub wyrazistym kolorem. Jakość tkanin jest z reguły na tyle koszmarna, że układają się raczej kiepsko i dodatkowe pierdoły typu pióra dodatkowo to podkreślają. Oczywiście, ciągle można wyglądać całkiem "sexy", ale "classy" już nie, a staram się dążyć do tego drugiego.
poszukuje torbę, najlepiej w odcieniach brązu. coś w tym stylu jak na 1 zdjęciu. tylko takie zdjęcie udało mi się znaleźć. 😁
chodzi o to, żeby była na długim pasku i dość duża. nie spotkałyście się ? 👀 aaa i patrzcie co w końcu zamówiłam! 😅 nie mogę się doczekać jak przyjdzie. 😍 😍
a ja się w niej właśnie zakochałam. 💘 nie mogłam przestać o niej myśleć i w końcu po długim marudzeniu tatuś kupił mi na urodziny. 💃 akurat były w tym czasie. 😎
ja bym takich sukienek jak Pursat nie założyła, ale prawda jest taka że ładnemu we wszystkim ładnie, a reszta musi kombinować 😁
zastanawia mnie co innego.. Pursat dlaczego na każdym zdjęciu masz stopy skierowane do środka? Nie mówię tylko o tych fotkach w nowych sukienkach, już kilka razy to zauważyłam. W obcasach się inaczej nie da? Nie znam się na chodzeniu w szpilkach, pytam z czystej ciekawości 😉 i nic nie krytykuję, żeby nie było.
sandru tego typu torby są w vintageshopie (w tym dziale 'z metką'😉- mają dostawy z reguły co tydzień, więc trzeba polować 😉
edit. Dzięki za opinie o maxi sukienkach! Cóż... to ja chyba sobie je odpuszczę i będę wzdychac do fotek 😁
nie wzdychaj, kup sobie i ciesz sie życiem!! każdy powinien nosić to co mu sie podoba i w czym sam sie dobrze czuje - a nie to co narzuca moda czy koleżanki ot co!
Co do tych kurtek, na które tulipan i sandru mają chrapke - mogę podlinkować - dziewczyna sprzedaje między innymi właśnie takie bluzy http://www.adidas-oldschool.com/p/bluzy.html. Nie wiem na ile jest wiarygodną osobą, ale może na życzenie wystawi na allegro 😉
Atutowa, miałam od niej kupować, najpierw na allegro napisał, że przy opcji Kup Teraz (149,99) przesyłka gratis. No to ja już zadowolona kupiłam, super ekstra. Wysłałam pieniądze, a ona, że razem z kosztem ściągnięcia z UK to 240zł. 🤔 😫 Na szczęście szybko oddała pieniądze i mówiła, że zaszła 'pomyłka' 🙄 A mnie ta bluza razem ze ściągnięciem z UK wyszło 130zł. dokładnie taka sama bluza. 😵
No właśnie, dlatego mówię - znalazłam taką strone, fajne ciuszki, jednak specjalnie się nie interesowałam 😉 Dlatego podlinkowałam, może spełni czyjeś oczekiwania. I skoro oddała pieniądze to jest chyba całkiem ok, co nie zmienia faktu,że powinna napisać z góry ile za bluze, a nie później jeszcze jakieś koszta wychodzą.