Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Pewnie też racja. Ja się czuję źle we wszystkim poza takimi hippisowymi kiecami.  😂
Pursat- jak zazwyczaj to jak jestes ubrana mi sie podoba tak te sukienki według mnie są okropne,te pióra czy co to ma być już w ogóle 😁

Ja zakładam leginsy do tunik taki zakrywających tyłek 😉 a jak chce do tego krótką bluzkę to ubieram krótkie spodenki.
Może jestem dziwna, ale mi się sukienka podoba 😉
incognito, zależy co kto lubi. 🙂 Najważniejsze, że mi się podobają. 😉
Pytanie tylko, o których mówisz: maxi ze zdjęcia, czy pursatowych?

W pierwszym przypadku nikt nie mówił, że się nie podoba - wymaga jedynie bardzo określonych proporcji.

W drugim, mi zdecydowanie nie - uważam, że tanie sukienki lepiej kupować proste i ubogacać je dodatkami lub wyrazistym kolorem. Jakość tkanin jest z reguły na tyle koszmarna, że układają się raczej kiepsko i dodatkowe pierdoły typu pióra dodatkowo to podkreślają. Oczywiście, ciągle można wyglądać całkiem "sexy", ale "classy" już nie, a staram się dążyć do tego drugiego.
Pursatowych 😀 Pursat- dokładnie tak,więc jeśli Ci się podobają to zakładaj 😉
mi też się podoba, nawet baardzo  😍

poszukuje torbę, najlepiej w odcieniach brązu.
coś w tym stylu jak na 1 zdjęciu.
tylko takie zdjęcie udało mi się znaleźć.  😁

chodzi o to, żeby była na długim pasku i dość duża.
nie spotkałyście się ?  👀
aaa i patrzcie co w końcu zamówiłam!  😅
nie mogę się doczekać jak przyjdzie.  😍 😍
sandru straszna  😁
torba czy kurtka ?
kurtka  😉 a torba fajna  🙂
a ja się w niej właśnie zakochałam.  💘
nie mogłam przestać o niej myśleć i w końcu po długim marudzeniu tatuś kupił mi na urodziny.  💃
akurat były w tym czasie.  😎

ale spoko. o gustach się nie dyskutuje. 😉
Dokladnie taka torba jest w Jaquiline Riu.
Kupilam wsioenny trenczyk w Promod! Cappucino,jest piekny!
a nie wiesz w jakie cenie?  👀
Nie wiem pewnie kolo 300 zl
to chyba muszę szukać dalej..  😵
sandru tego typu torby są w vintageshopie (w tym dziale 'z metką'😉- mają dostawy z reguły co tydzień, więc trzeba polować 😉

edit.
Dzięki za opinie o maxi sukienkach! Cóż... to ja chyba sobie je odpuszczę i będę wzdychac do fotek  😁
Edytka, weszłam na tą stronę i.. i.. i tyle pięknych rzeczy!  😍
tylko chce klikać " do koszyka"  😜
ja bym takich sukienek jak Pursat nie założyła, ale prawda jest taka że ładnemu we wszystkim ładnie, a reszta musi kombinować  😁

zastanawia mnie co innego.. Pursat dlaczego na każdym zdjęciu masz stopy skierowane do środka? Nie mówię tylko o tych fotkach w nowych sukienkach, już kilka razy to zauważyłam. W obcasach się inaczej nie da? Nie znam się na chodzeniu w szpilkach, pytam z czystej ciekawości  😉 i nic nie krytykuję, żeby nie było.
Pewnie się da. 😉 Mam po prostu lekko szpotawe stawy skokowe. 😉
sandru tego typu torby są w vintageshopie (w tym dziale 'z metką'😉- mają dostawy z reguły co tydzień, więc trzeba polować 😉

edit.
Dzięki za opinie o maxi sukienkach! Cóż... to ja chyba sobie je odpuszczę i będę wzdychac do fotek  😁

nie wzdychaj, kup sobie i ciesz sie życiem!!
każdy powinien nosić to co mu sie podoba i w czym sam sie dobrze czuje - a nie to co narzuca moda czy koleżanki
ot co!
Dodo, niby tak 😉 ale chce się dobrze czuć i wyglądać w tym co kupuję.
no chyba, że znajdę maxi kieckę dla niskiego pączka  😁
sandru - super ta kurtka, gdzie kupowałaś ?
Edytka kup w paski  😁
tulipan, miałam zamawiać z allegro, ale nie było mojego rozmiary i w końcu zamówiłam z ebaya. wyszło mnie taniej i nie mogę się doczekać listonosza.  👀
Co do tych kurtek, na które tulipan i sandru mają chrapke - mogę podlinkować - dziewczyna sprzedaje między innymi właśnie takie bluzy http://www.adidas-oldschool.com/p/bluzy.html. Nie wiem na ile jest wiarygodną osobą, ale może na życzenie wystawi na allegro  😉
Atutowa, miałam od niej kupować, najpierw na allegro napisał, że przy opcji Kup Teraz (149,99) przesyłka gratis. No to ja już zadowolona kupiłam, super ekstra. Wysłałam pieniądze, a ona, że razem z kosztem ściągnięcia z UK to 240zł. 🤔 😫
Na szczęście szybko oddała pieniądze i mówiła, że zaszła 'pomyłka' 🙄
A mnie ta bluza razem ze ściągnięciem z UK wyszło 130zł. dokładnie taka sama bluza. 😵
No właśnie, dlatego mówię - znalazłam taką strone, fajne ciuszki, jednak specjalnie się nie interesowałam  😉 Dlatego podlinkowałam, może spełni czyjeś oczekiwania. I skoro oddała pieniądze to jest chyba całkiem ok, co nie zmienia faktu,że powinna napisać z góry ile za bluze, a nie później jeszcze jakieś koszta wychodzą.
dokładnie, powinna napisać cenę. 🙄
ale nawet przyjemny kontakt i szybki zwrot pieniędzy.

Szkoda bo ta szara super  🤔
Atutowa po niektórych metkach widać, że te bluzy to podróby 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się