Ja korzystam z http://www.sidereel.com/ nie widzialam jeszcze tego ostatniego odcinka, ktory byl juz po przerwie swiatecznej - dwa ostatnie tygodnie w laboratorium to byla jakas masakra, ale jutro na pewno nadrobie 😜 😍
Ja w koncu zdecydowalam sie znowu zaczac nosic kiecki. Mam dwie szkockie mini (czerwono-czarna i bialo-czarna) oraz jedna czarna. W kombinacji z czarnymi lub siatkowymi rajstopami, glanami i Tshirtem metalowym 🙂 Tutaj tak mniej wiecej widac, o co chodzi:
Armaquesse :kwiatek: myślałam, że będzie mdło, ale założyłam czarne szpile, naszyjnik i bransoletkę + torebkę i wszyscy mówili, że zajebiście wyglądam 😀 Więc chyba wyszło ok 🙂
Hermes o, super myśl. Jak faktycznie dojdzie do skutku to musisz pochwalić się efektem 😉
dziewczyny, wiecie gdzie znajdę dłuższą, czarną, luzacką marynarkę? taką na codzień, do dżinsów. były takie w Housie jakiś czas temu, ale koszmarnie uszyte 😵.
Bershki niestety nie mam w swojej mieścinie, a szkoda, bo chyba wygooglowałam tę marynarkę i jest właśnie taka jak trzeba 🙁. w takim razie lece jutro do Reserved 💃. mam nadzieję, że będą niezłej jakości. zazwyczaj trafiają mi się tam buble, za to mój brat ze swoich ciuchów tej firmy jest zadowolony. dziwne, naprawdę dziwne.
Ehh przeszukałam wszystko i te "ramoneski" są wszystkie jakieś takie.. paniusiowate. Przepraszam za określenie,ale tylko takie mi si e nasunęło. W związku z tym jestem zmuszona przerobić moją starą,powycieraną wszędzie ramonkę na coś nowego. Jak mi się uda,to pokażę 😉
salto wpadnij na wiosnę do krakowa na targ żydowski, a po drodze możesz odwiedzić jeszcze targ pod halą targową, możesz znaleźć za grosze jakąś perełkę 😀
ja mam pytanie, czy są w Krakowie jakieś outlety, w których spotkam ciuchy Zary?
ij dziewczyny a ja potrzebuje jakąś sukienkę na 18-nastke kolegi..🙂 coś ciekawego i niedrogiego,czy są jakieś ciekawe sukienki w zarze,h&m lub cubusie?😀
ja również zwracam się z prośbą, ale o coś na bierzmowanie...Zupełnie nie mam pomysłu, nie chcę się jakoś stroić, ale jednak nie chciałabym też wyglądać jak człowiek z lasu (wersja codzienna :P). Niby mam jeszcze dużo czasu, ale znając życie nie ma co czekać na ostatnią chwilę. Spódnica i żakiet? Czy jakaś sukienka? W jakim sklepie znajdę coś niedrogiego? Błagam o pomoc, nienawidzę zakupów 🙇
na bierzmowanie byłam ubrana tak może będziesz miala jakąś inspiracje, ogólnie dziewczyny mialy albo koszule+spódnice+buty na obcasie albo spodnie czarne eleganckie.