Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

A jaki to?
Bo wujek Google wykopał mi tylko zdjęcia strojów kąpielowych. Co swoją drogą mnie zaskoczyło, bo okazuje się, że nieświadomie kupiłam sobie taki 1,5 roku temu 😁
No właśnie to jest rodzaj kostiumu kąpielowego 😉
szepcik, monokini przede wszystkim do sylwetki... szczupłej 😉 A dlaczego chcesz sobie taki kostium sprawić? wg. mnie jest niepraktyczny.
Bardzo mi się podoba 😉 raczej nie na basen, ale na plażę 😉
Wg mnie taki kostium na pewno dla dziewczyny o kobiecych kształtach czyli z zarysowaną talią i bez oponki 🙂
Swoja drogą bardzo ładny...gdyby nie skromny biust to sama bym taki sobie sprawiła 😉
Wg mnie taki kostium na pewno dla dziewczyny o kobiecych kształtach czyli z zarysowaną talią i bez oponki 🙂
Swoja drogą bardzo ładny...gdyby nie skromny biust to sama bym taki sobie sprawiła 😉

wcięcie w talii, kobiece kształty i biust?
dzięki wielkie, właśnie to chciałam usłyszeć, kupuję  😀
Pochwal sie latem  😎
A jaki rodzaj konkretnie Ci się podoba bo goole wypluwa kilka 😉 ?
Mnie osobiście taki najbardziej cieszy oko :

bo te jakoś za mocno pocięte :

Wszystkie, które wstawiłaś, są dla mnie tak samo odsłaniające ciało.... ale najbardziej podoba mi się 1 i 2
zobaczę, co będzie w sklepach 😉
szepcik, mnie również się cholernie podoba, jest bardziej sexowny niż bikini 😉 ale na plażę to się średnio nadaje- brzydko opala 🙂

Danela no właśnie na tym monokini polega- żeby było mocno wycięte (chociaż faktycznie pierwszy kostium, fotka- Alessandra  💘 wymiata), bo to bikini, ale połączone jednym pasem w całość 🙂
Scottie jak często chodzisz z odsłoniętym brzuchem to fakt, może być kiepsko z opalenizną
ale nogi i ramiona opalą się przecież jak w zwykłym bikini 😉
Aaaa, jeśli chodzi o "jesienne użytkowanie" opalenizny to fakt, nie pomyślałam  😁

Czyli kto co lubi jednym zdaniem 😉 
Mi nie chodziło o ilośc odkrytego ciała ale o krój 🙂
Poprostu fajniejsze wrażenie dla mnie sprawia stanik połączony z bikini niż taki prawie oddzielony 🙂
Ja kupiłam swoje w sumie przez przypadek. Będąc na wakacjach dowieziałam się, że miałam koniecznie zabrać ze sobą strój kąpielowy (o czym wcześniej nikt nie wspomniał :hihi🙂, a że posiadam kilka dwuczęściowych, to szukałam czegoś jednoczęściowego, co dawałoby radę na basenie później. Z tym, że wyszło, że absolutnie nic mi się nie podoba. Aż trafiłam na ten jeden jedyny, straciłam dla niego głowę i olałam to czy się sobie w nim podobam czy nie - bo ja się sobie nie podobam w żadnym 😉

Dla przypomnienia - nie mam mega szczupłej figury, wcięciem w talii też mnie zbytnio natura nie obdarowała, o cyckach nie wspominając 😁
Moje jest bardzo podobne do tego z pierwszego linku Danieli

ale za to masz nogi do nieba  😎
szepcik, no tak właśnie się gapię i gapię i powiem szczerze z ręką na sercu - zaskoczyły mnie te zdjęcia mocno, bo w rzeczywistości to jest nieco inaczej o.O Raczej proporcjonalnie klockowata jestem 😁
czyli kostium wyszczupla i wydłuża optycznie nogi  😎
No zdecydowanie 😀
czy kurtki  CLTN pojawiły się w tym sezonie moze w diverse/house?
Ja je widziałam w Diverse i w Intersporcie.
tulipan, baty na tyłek!  🤬 Super są, i właściwie nie są takie drogie, ale nie, nie mam kasy...... 😕 Zabiję  😀
Ja MUSZE je miec, jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale w pniedziałek zamawiam  😎 😜
3+1  😉
3+4 plus dodatki z połączeniem odbywu kolorów - coś wesołego a nie same ponuraki 😉
emade, co to za pierwsza kurtka? 😉
pierwsza i trzecia kurtka Roxy, póki co strasznie mi się podoba zestawienie pierwsza kurtka i spodnie banan lub brąz
3+4!  😉

znaczy 1+4 też do siebie pasują, ale mi się ta kurtka wcale nie podoba..
emade mam kurtkę numer 1 i stwierdzam że nie byłabyś z niej zadowolona. kiepsko się układa i w temperaturze poniżej -10 po prostu jest mi w niej zimno. 🤔
http://www.butsklep.pl/2187/buty_reebok_courtee_mid
a mnie sie bardziej te podobaja🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się