Fantastyczna ta bluzka z Chuckiem! Ja mam nadzieję, że się wreszcie w Warszawie ta kolekcja pokaże, dziwi mnie strasznie, że jej u nas jeszcze nie ma.. Jakby ktoś z warszawiaków zauważył ją w którymś Stradivariusie, to dajcie znać! 🙂
Dziewczyny poszukuje fajnego stroju kąpielowego, musi byc ładny , ale także funkcjonalny czyli służyć so kąpieli , a nie tylko opalania 🙂 no i znalazlam parę modeli, możecie doradzić który lepszy? A może j macie inne propozycje?
Donia Aleksandra, do pływania to najlepszy będzie ten 1, bo zabudowany. Te ze sznureczkami mają to do siebie, że przy nieco intensywniejszym ruchu ręką albo jakichś skokach pokazujesz wszystkim obywatelom na basenie lub plaży swój biust. 😁
ja o niej marze, na moją imprezę urodzinową. do legginsów i zeberkowych iron fistów. idealna by byla. no ale jak na razie cienko z tą firmą. jak sie wkurzę, to mi brat aerografem taką zrobi 😀
Jest super. Ktoś ma zamiar ją zamawiać ? Jeśli tak to niech koniecznie wstawi foty jak dostanie 🙂 Ja się zastanawiam czy z tego linku yga(ygi?) gdzie jest napisane Kraków one faktycznie idą z Krakowa czy dopiero zamawia z Chin ;/
Paczka będzie szła z Azji Dlatego kosztuje przesyłka 25zł.
Na stronie "o mnie" tego sprzedawcy jest również napisane: Paczki wysyłamy prosto od producenta z Chin nie opłacamy więc po drodze żadnych pośredników, importerów, hurtowników. PACZKA TRAFIA PROSTO DO PAŃSTWA DOMÓW.
I widzę, że ten sprzedawca od tej bluzy ma nazwę użytkownika na Allegro taką jak sklep japanstyle24, nie ma on nic wspólnego z tym sklepem internetowym.
Bałam się, że Chucka w Stradivariusie zabraknie, a tu SZOK. W kompletnej dziurze (jaką jest Wrocław) kolekcji z Gossip Girl NIE BĘDZIE 😵 Trafiła tylko do wybranych sklepów, więc jestem głęboko w D.