noen ja zawsze czekam na wyprzedaze... w lecie widzialam PRZEPIEKNE spodenki w NEXT - ale kosztowaly 38 funtow 😲 wiec z bolem sobie odmowilam. Wchodze Ci ja do NEXTa w czasie wyprzedazy, szperam w ciuchach a tam ostatnia para tych spodenek, w dodatku w moim rozmiarze i cena: 10 funtow!! 😅 Beda na przyszle lato 😎
noen ja zawsze czekam na wyprzedaze... w lecie widzialam PRZEPIEKNE spodenki w NEXT - ale kosztowaly 38 funtow 😲 wiec z bolem sobie odmowilam. Wchodze Ci ja do NEXTa w czasie wyprzedazy, szperam w ciuchach a tam ostatnia para tych spodenek, w dodatku w moim rozmiarze i cena: 10 funtow!! 😅 Beda na przyszle lato 😎
Ja dzisiaj sobie kupiłam śliczne spodenki z Only, takie wyższe, wyglądają jak te co na wykopaliskach w filmach dziewczyny mają, -50%, więc musiałam kupić, tzn. mama musiała 😂 . Bluze z Only, też -50% i też mama kupiła. No i pare rzeczy z hm za 50zł 2 sweterki,a le takie prześliczne 😍 cienie do powiek, blusher, No i wsyztsko z przeceny. I dlatego uwielbiam zakupy z mamą 😁 A pojechałyśmy tylko po sukienke na bal 😂
JARA : to jest takie coś co świeci. Coś jak puder ale bardziej brązowe, i ma te świecące coś 😂 Takie na lato (do twarzy). Nie wiem jak to nazwać. A możesz zrobić fotke sobie w tej tunice i bluzie ? :kwiatek: :kwiatek:
Okej, to jak coś czekam na zdjęcie jutro :kwiatek:
edit: właśnie zakochałam się http://shop.hm.com/no/deptstart?dept=DAM&shoptype=S <---- wiosenna kolekcja hama ? 😍 Jak tak, własnie oficjalnie zostałam bankrutem 😂 (naliczyłam sobie zakupów za 800zł ... Powodzenia 😵 )
[quote author=Olga link=topic=168.msg829441#msg829441 date=1293662634] [quote author=zima link=topic=168.msg829412#msg829412 date=1293661828]Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
nie no serio masakra 🤔 wstaw swoje zdjecie zobczymy czy jesteś proporcjonalna , jak nie to lepiej z domu nie wychodz 🤔 [/quote]
😵 no to padlam 😂 😂 [/quote]
😁 Olga dziekuje za poprawienie humoru na caly dzien 😅 😅 Jak jestes bardzo ciekawa to przejrzyj moje posty, na pewno znajdziesz jakies zdjecia. A potem prosze o opinie, czy mam jeszcze czego szukac poza domem 😂
JARA, dobrze, że się wyżaliłam, bo dziś paczka przyszła. Mega gruba ta bluza nie jest i z misiem nie poszaleli, Ale ogólnie ok, dłuuuga, co najważniejsze 😀
... wiem ,ze jestem rasistowska, ale strasznie mnie rozśmieszyło to, że dostałam paczkę od "Ding Dong Jenga"...
a mi zima popsułaś humor szczerze mówiąc bo nie wiedziałam ze młody człowiek może mieć w sobie tyle jadu . Do pośmiania się jest wątek 'Coś śmiesznego'
Dla mnie osoba upubliczniajaca swoje zdjecia musi sie liczyc z roznymi komentarzami swojej osoby, i pozytywnymi, i negatywnymi. Zreszta,m chyba wlasnie po to pokazuje siebie?? I podobnie jest wtedy, kiedy ja wstawiam swoje zdjecie czy tutaj, czy np. na facebooka - licze sie z tym, ze komus sie moze cos nie podobac. Tyle, ze ja mam w sobie samokrytyke.
Moja wypowiedz byla stwierdzeniem faktu, nie obrazaniem jej, ani wysmiewaniem. Niewatpliwie dziewcze ma duza glowe, ale nie napisalam, ze jest to mega obrzydliwe, powinna sie schowac w mysiej dziurze, a najlepiej wylyzeczkowac zyly, bo nic juz z niej nie bedzie.
Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
Gdzie ja ja tutaj obrazam? I kaze nie wychodzic z domu?? Gdzie ja sie z niej smieje??? Widzisz ikonke smiechu w tej konkretnej wypowiedzi?? Mam prawo wyrazic swoja subiektywna opinie.
Chyba jednak troche przesadzilas ze swoja reakcja...
[quote author=A. link=topic=168.msg829444#msg829444 date=1293662768] [quote author=Olga link=topic=168.msg829441#msg829441 date=1293662634] [quote author=zima link=topic=168.msg829412#msg829412 date=1293661828]Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
nie no serio masakra 🤔 wstaw swoje zdjecie zobczymy czy jesteś proporcjonalna , jak nie to lepiej z domu nie wychodz 🤔 [/quote]
😵 no to padlam 😂 😂 [/quote]
😁 Olga dziekuje za poprawienie humoru na caly dzien 😅 😅 Jak jestes bardzo ciekawa to przejrzyj moje posty, na pewno znajdziesz jakies zdjecia. A potem prosze o opinie, czy mam jeszcze czego szukac poza domem 😂 [/quote]
Choroba, ja mam wiekszosc fotek w stroju stajennym 🤔 Chyba bede musiala ponadrabiac 😂
Ja ciebie A. o zadne fotki poglądowe nie prosiłam, nie wiem po co sie wtarabaniasz w dyskusję jak nie masz nic sensownego (kolejny raz) do powiedzenia.
zima z kogo ty chcesz idiotę zrobić... przejrzyj sobie swoje wiadomości na ostatniej stronie , na pewno nie były to normalne kulturalne słowa krytyki . Nie będe cytować i podkreślać bo nie podejrzewam Cie o to ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Dla mnie EOT , po prostu żal mi d** ściska jak widze taka "polska" mentalnosć.
Zeby nie bylo calkiem OT to może spytam czy ktoś wchodzi na ta stronke www.lookbook.nu ?
Ja ciebie A. o zadne fotki poglądowe nie prosiłam, nie wiem po co sie wtarabaniasz w dyskusję jak nie masz nic sensownego (kolejny raz) do powiedzenia.
To bylo do kogo innego skierowane, po co sie wtarabaniasz w post nie do ciebie 😂 😂 😂
zima dawaj, pozakladamy sobie blogi fashonowe tez 😎
Gdzie ja ja tutaj obrazam? I kaze nie wychodzic z domu?? Gdzie ja sie z niej smieje??? Widzisz ikonke smiechu w [size=10pt]tej konkretnej wypowiedzi[/size]?? Mam prawo wyrazic swoja subiektywna opinie.
No wlasnie, czytanie ze zrozumieniem. W kazdej wczesniejszej wypowiedzi, owszem, wysmiewalam sie. W kolejnych tez. Ale to konkretne zdanie jest stwierdzeniem faktu. Wyglada dla mnie to groteskowo i mam prawo to napisac.
Co do robienia z kogos idioty - nie znam Cie, nie oceniam, i nie mam takiej potrzeby. DLa mnie to jest dyskusja, w ktorej masz prawo wyrazic wlasne zdanie i moze Ci sie nie podobac to co napisalam.
Co do polskiej mentalnosci - wiesz co, jak widze, ze ktos jest absolutnie pozbawiony samokrytyki, mimo pewnych sygnalow z zewnatrz, ze cos jest nie tak, to dlaczego ja mam sie krygowac?? EOT
[quote author=Olga link=topic=168.msg830004#msg830004 date=1293714703] Ja ciebie A. o zadne fotki poglądowe nie prosiłam, nie wiem po co sie wtarabaniasz w dyskusję jak nie masz nic sensownego (kolejny raz) do powiedzenia.
zima dawaj, pozakladamy sobie blogi fashonowe tez 😎 [/quote]
Obawiam sie, ze jestem jednak out of fashion i nie nadaje sie do eksponowania glebi swojej szafy.
Ale jakiej samokrytyki? Skoro ona nie przyjmuje krytyki i dalej zadowolona prowadzi bloga to znaczy ze jej sie tak podoba i jest z tym szczęśliwa, po co wszyscy ja chca zmieniac na siłę? Dla mnie te hasła które są na blogu są bardzo prawdziwe , cytaty o kiczu i o limicie dla piękna. Dla niej to jest piękne a dla nas nie. Dla Ciebie ona sie osmiesza , a dla mnie większym ośmieszeniem jest noszenie 'modnych' bluzeczek z napisikami angel 69 , czy jakiś kozaczków z futerkiem, mimo że nosi to pół Polski. W tym momencie mi sie przypomniał demotywator gdzie było zdjecie dziewczyny ubranej w żółte spodnie i różową bluzke. I przez cała strone komentarzy najeżdżanie na nią ze nie ma stylu. A co to jest styl tak w ogóle? Może ktoś zdefiniuje
Wiesz co, dla mnie stylowa osoba to ktos, na kogo sie z przyjemnoscia patrzy. Niezaleznie od tego, czy ma ladna twarz, proporcjonalna glowe, itp. Bo swoje "minusy" mozna fajnie ukrywac, podkreslajac atuty. Niezaleznie od tego, czy mialabym odwage/ochote/potrzebe zalozyc na siebie to samo, czy jednak nie. Jesli obrazek jest mily dla mojego oka - jest to dla mnie osoba stylowa.
Ale oczywiscie stosujac definicje z jezyka polskiego, mozna powiedziec, ze ta dziewczyna ma styl. SWOJ styl. Ale niuansow jezykowych chyba nie bedziemy tu roztrzasac.
Reasumujac - masz pelne prawo krytykowac to co napisalam, ale i ja mam prawo byc ta krytyka rozbawiona. I wyrazac swoje zdanie.
[quote author=Olga link=topic=168.msg830004#msg830004 date=1293714703] Zeby nie bylo calkiem OT to może spytam czy ktoś wchodzi na ta stronke www.lookbook.nu ?
no i ja tez wchodzę regularnie 🙂 I teraz dziewczyny powiedzcie mi, ile tam jest dziwniejszych od asmallworldoffashion outfitow ... i nikt sie nie smieje 🤣 Choćby chłopaki na obcasach
JARA, dobrze, że się wyżaliłam, bo dziś paczka przyszła. Mega gruba ta bluza nie jest i z misiem nie poszaleli, Ale ogólnie ok, dłuuuga, co najważniejsze 😀
... wiem ,ze jestem rasistowska, ale strasznie mnie rozśmieszyło to, że dostałam paczkę od "Ding Dong Jenga"...
Ja dostałam paczkę, a tam napis Carefour Bangkok Tajlandia 😀 Dziś nie wytrzymała i zrobiłam zamówienie za 150zł 😀
no i ja tez wchodzę regularnie 🙂 I teraz dziewczyny powiedzcie mi, ile tam jest dziwniejszych od asmallworldoffashion outfitow ... i nikt sie nie smieje 🤣 Choćby chłopaki na obcasach
Mam wrażenie, że tam jednak wszystko bardziej trzyma się kupy. To co pokazuje asmallworldoffashion dla mnie jest po prostu odpustową tandetą, ale jeśli jej się podoba, to co zrobić... Na pewno jest to też kwestia zdjęć, makijażu, fryzury - lustrzanka, fajne miejsce, pasujący do jej twarzy make up i zniknęłoby 50% niekorzystnych komentarzy.