honey, może masz te 65G w sofcie (miękkim staniku, nie usztywnianym), bo na plunge albo push-upa mi to nie wygląda, a tak to jest mocno przeciętny biust Polki. Nie mówię, że maleńki i nie ma się czym chwalić, ale zalicza się do małych-średniaków. Może u Ciebie takie wrażenie wielkiego sprawia, bo jesteś niska i drobniutka. A tak w ogóle to ciesz się babo, bardzo Ci zazdroszczę!!!! Kiedyś też miałam taki rozmiar, a teraz zachciało mi się odchudzać i nic mi z biustu nie zostało.
honey, ale 65G to raczej mały biust. Zalezy jeszcze, czy w brytyjczykach czy w polskich markach 😉
mały? 😲 to ja nawet nie wklejam swojego zdjęcia. Nie jestem ani niska ani drobna, a i tak jedyne co widać to jeden wielki cyc a gdzieś tam za nim reszta mnie. PRZEKLEŃSTWO. Ale na operację ciułam, może za 20 lat wyciułam i wytnę do zera do badziewie, przysięgam. Mam zmarnowane życie przez to cholerstwo.
A., nie tyle pomroczność, co może po prostu nie spodziewałaś się, że to rozmiar. Ludzie na ogóle wiedzą, że D to wielkie melony i poza nie ma już nic. A ja chodzę po sklepach i pytam o miseczkę J. Reakcja sprzedawczyń jest zawsze tak samo przykra 🙁
[quote author=Scottie link=topic=168.msg828471#msg828471 date=1293633017] honey, ale 65G to raczej mały biust. Zalezy jeszcze, czy w brytyjczykach czy w polskich markach 😉
mały? 😲 to ja nawet nie wklejam swojego zdjęcia. Nie jestem ani niska ani drobna, a i tak jedyne co widać to jeden wielki cyc a gdzieś tam za nim reszta mnie. PRZEKLEŃSTWO. [/quote]
Jest od tego specjalny wątek, a Ty juz ostanikowana, więc wiesz, że G przy różnych obwodach jest różnej wielkości. Akurat POLSKIE 65G w push-upie czy plunge to nic specjalnego. A może się źle wyraziłam... jest się czym pochwalić, ładnie wygląda w dekoldzie i nie przeszkadza zbyt w funkcjonowaniu, ale są zdecydowanie większe biusty. Twój jest przykładem. Szczerze Ci wspólczuje, nie tylko ze względu przeszkadzania, ale w stanikach też masz mały wybór...
Ej dziewczyny... żyj i daj żyć innym, widać że dziewczyna dobrze sie czuje w tych ciuchach i sprawia jej przyjemność prowadzenie tego bloga. Nie każdemu sie musi to podobać ( mi sie nie podoba ) ale takie wyśmiewanie się jest gorszym wieśniactwem od treści tego bloga... 🤔