Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

ja chyba zrobię tak jak radziły dziewczyny, przymierzę jeszcze raz te levisy, zapamiętam rozmiar i model i będę się na nie czaić w internecie :nunchaku: swoją drogą kupiłam jeszcze jedną parę spodni w diversie, ogólnie lubie spodnie tej firmy ale odkąd kupiłam je razem z housowymi to ani razu ich na sobie nie miałam bo wole tamte 😁 i zastanawiam sie, czy ich w świat nie puścić ale muszę je jeszcze raz przymierzyć, może mi sie odmieni 😂
Fruity, ale oprocz przymiarki to wymierz sobie dokladnie miarka ile gdzie centymetrow, moze w levisach to sie nie zdarza, ale ja kupilam ostatnio szare rurki stravidariusa, 36, troszke tak na rozmiar zimowy, wiec polecialam po 34 na lato, 34 nie bylo, przymierzylam inne 36 i byly duuuuzo mniejsze niz te moje, moze nawet troszke mniejsze od tych 34 ktore mierzylam dzien wczesniej, tak wiec mam w szafie 2 pary w rozmiarze 36, a roznica pomiedzy nimi spora..
No, Stradivarius ma kosmiczną rozmiarówkę...jedną parę mam stamtąd 38, drugą, uwaga-42, i obie mają takie same wymiary  😂
A ja znowu mam pytanie.
Wiecie gdize dorwę, hmmm, no właśnie, jak to nazwać... takie jakby mini-geterki na nogi? coś a'la krótkie ocieplacze(relacji kostka-kolano) z dzianiny? Uda się gdzieś coś takiego zdobyć?
Dumkowa kiedyś chyba miała coś podobnego...
🤔
takie normalne getry? np w sklepach z rajstopami.
buyaka, wszelkie sklepy z rajstopami, rynki/targowiska itp.
w takim układzie porozglądam się jeszcze, bo dziś byłam właśnie w 2 sklepach stricte rajsopowych, a ekspedientki wielkie oczy robiły jak im mówiłam, czego szukam...  🙄

dzięki 😉 :kwiatek:
co sądzicie o tych butach? http://www.bata.pl/artykul/86712
Nie do końca takie sobie wymarzyłam, ale te są mega wygodne i ciepłe, a biorąc pod uwagę ile zapewne będę czekać na autobusy w tym roku, nadają się idealnie.
buyaka, zajrzyj może przy okazji do h&mu - można tam znaleźć takie getry, sama posiadam 2 pary stamtąd 🙂
buyaka ja kupilam wlasnie w takim sklepie🙂
daram, futerko szybko będzie szare ;]
cieciorka nie wpadła na to 😉 ale nie znajdę butów idealnych. Futerko wywinięte na górze buta można odwinąć i nie będzie go widać, gorzej z tymi cieńkimi
margaritka, maracuja dziękuję bardzo!  :kwiatek:
Przy najbliższej okazji wpadne dp H&M w takim razie.
Najbardziej, czego nie lubi robić, to właśnie zakupy, wolę wcześniej coś namierzyć, pójść przymierzyć i kupić albo nie. Bez łażenie po wszystkich sklepach i przeglądania każdego wieszaka... huh!
daram fajne są  😉 tylko ja bym brała brązowe  🙂
Byłam dziś w skateshopie (Wrocław, Feniks 5 piętro) rozejrzeć się za dresem Endorfiny. Były tylko 2szt:

szare

czarne

Sprzedający tam chłopak zaproponował mi, że może ściągnąć dla mnie spodnie ze sklepu Endorfiny, za cenę ze strony. Nie będę musiała płacić za przesyłkę i jeszcze da jakiś rabat 🙂
fajne te szare, jakie były rozmiary ?
Czarne były 36, szare 40.
widziałyście w jakimś sklepie ciepły, gruby sweter, wkładany przez głowę, nie taki przylegający do ciała tylko luźniejszy, nie golf i nie tunika tylko gdzies do wysokości bioder? tak, wiem, wymagająca jestem🙂
w h&mie jest mnóstwo swetrów od koloru do wyboru, i duzo fasonów tylko nie wiem czy warte swojej ceny.
emade dzieki🙂 pójde w najbliższym czasie do h&mu sie zagrzać to popatrze :kwiatek:
W Cubisie jest sporo różniastych, a jeszcze niedawno mieli promocję 2 za 50 zł 😉
o to super przejde sie i tam🙂
a ja ostatnio dorwałam fajny sweter z h&m'u 😉
emade : jak osoba na zdjęciu to TY, to mega zazdroszczę zajebi**** figury !!!  😲 :kwiatek:
tak to ja a któzby inny z krzywymi nogami  😂
emade, cudowna figura!  😜 Sweter też niezły  😎 Muszę się wybrać do H&M'u.
ma ktoś takie nauszniki?
[img]http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/37/98/78/1337987812[/img]

nie znosze czapek i nie noszę  czapek (odrócz czapek z daszkiem), a uszy jednak czasem marzną..
korsik z tego co pamiętam to sznurka się kiedyś o nie pytała, chyba nawet w tym wątku🙂
Macie jakiś pomysł na mega ciepłą kurtkę albo płaszcz, cokolwiek byle było w tym naprawdę ciepło. Marznę i ma już tego dosyć 🙁
**Ola** narciarka, albo inna z tych sportowych. Wszystkie inne, choć strasznie ładne, niestety za cienkie... ale można też znaleźć naprawdę fajne sportowe, niestety najczęściej drogie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się