ninevet kupiłam w końcu w atlanticu, super, dokładnie jak chciałam! Lubię taką sportową bieliznę terminczną, na narty/sanki/las ok, ale tak żeby np do szkoły pod zwykłą bluzkę nie bardzo (a ciągnie po plecach)
zamawiałam ciuchy z japan style z allegro i nic, ani kasy ani ciuchów, czy byliście kiedyś w takiej sytuacji? To był mój pierwszy zakup na Allegro (no i ostatni!) także nie wiem jak na to reagować, gdzie to zgłosić i w ogóle?
Tercet, masz kontakt ze sprzedającym ? Paczka została wysłana czy ciuchów dalej nie ma na stanie? Napisz mu ostateczną wiadomość, że zgłaszasz sprawę do Allegro i na policję. Jak nic to nie zmieni faktycznie złóż donos do Allegro i dodaj negatywny komentarz. Allegro jest ubezpieczone od takich "wypadków".
Już pisałam Tercet, że paczka z Azji idzie od 7 do 31 dni, jednak nagły brak kontaktu ze sprzedającym (mailowy i telefoniczny) coś znaczy. Ja bym poczekała jeszcze.
hanoverka, jak dla mnie każdy wiek jest dobry . 😀 chociaż może nie, wczoraj moja mama je ubrała i to była przesada .🙂 tulipan, wiem, właśnie mi się też tak podoba, ale mi wypadają i nie wiem czy wymieniać . JARA, sorry, na śmierc zapomniałam tak więc: od gumki do kroku ~29 szerokosc w udzie ~32 pas: max to ponad 50 cm na płasko 33
Dziewczyny! Orientujecie się może gdzie znajdę duuuuży, mięsisty, CIEPŁY brązowy(czekoladowy) szalik? Zaczyna mi być już chłodno w moim 'szalikokominie' 👿
A ja mam dwa kolejne sweterki i bluze z tally weijly-tyle ciuchow stamtad mam a dalej nie jestem pewna czy dobrze pisze nazwe.Serdecznie polecam ten sklep zwłaszcza teraz,bo jest masa fajnych ofert 😅
przeztysiacmorz - ja po prostu nie znoszę jak spodnie się ciągną po ziemi, potem strzępią i wyglądają dość kiepsko 😉 Z tym, że z tego co widzę to mają ściągacz na dole, więc ja bym zostawiła. Są ładne i na górze leżą super.
A tak odbiegając od tematu to DLA MNIE spodnie dzwony lub z szerszymi nogawkami naciągniętymi na buty (a zwłaszcza na te wyższe, za kostkę) wyglądają okropnie, wręcz jak na mój gust fatalnie 😂 Tak jak niektórzy nie znoszą rurek tak ja nie znoszę szerszych nogawek. Oczywiście z wyjątkiem dresów 😉
Ja to ma w ogóle problem, bo kupie spodnie (proste nogwaki) i spodnie mi się zawsze rozciągają. Spadają z tyłka, wiszą w kroku, w udach robią się luźne (tak jak na załączonym obrazku). I co z tego, że kupie je idealnie pasujące, albo lekko za małe. Worki się robią. Dlatego zastanawiam się nad dzinsami Endrofiny, jakby to wyglądało? :/ Muszę się chyba do Feniksu wybrać. Ja nie znoszę rurek (może dlatego, że ja nie pasuję do rurek, a raczej moja kluskowa budowa), ale też nie znoszę dzwonów i szerokich nogawek (w sensie od uda do kostki szerokie).
ja ostatnio kupuje namietnie dzinsy stradivariusa/bershki/pull and bear - jedne ciensze, inne grubsze, ale wszystkie z dodatkiem strechu i nie mam z zadnego problemu z rozciaganiem sie, wypychaniem, a takie np tally weijl - podobne cenowo, po 2 godzinach na tylku wygladaja jak szmaty :-( tak wiec sporo zalezy od samego dzinsu/firmy..
to albo ja mialam pecha albo tally po prostu Ciebie lubia 😉 albo to moze kwestia rozmiaru? 👀 ja mam s-ki i jest super przez pierwszy kwadrans, potem wygladaja nieciekawie, ale w xs nie jestem pewna czy bym sie wcisnela 👀
Emade, przerzuc sie na stravidariusa albo bershke, naprawde mam wrazenie, ze jeans jest inny, porzadniejszy, jeansy dluzej wygladaja swiezo, te moje tally niby maja wszystko- i kolorek i kroj, ale nie da sie ich zalozyc 2 razy, z tylka i do pralki bo wygladaja jak scierki.. edit. ale moze ja nie jestem obiektywna, bo dzisny kocham i wciaz z jakimis stravidariusami do domu wracam..
Mi rurki z Bershki, Stradivariusa i Pull&Bear strasznie się rozciągały. Aktualnie wszystkie spodnie mam z Zary i jestem mega zadowolona. Fakt faktem, że po praniu muszę poskakać żeby się ułożyły, ale nic mi się nie naciąga i nie zsuwa 😉
sanna tak tylko nie mam stacjonarnego dostepu do tych sklepow jestem z Olsztyna a tu taka bida 😁 chociaz stradivarious ma sie otworzyc 😉 z bershki mam jedne spodnie i nie narzekam ale tez musze poskakac zeby sie ulozyly po praniu 😉 za to uwielbiam spodnie z Grawika 149zł a mogę nosic i nosic, dopasowane nie zjeżdzaja z tyłka nie rozciągają sie 😉
ja mam krótkie nóżki ale za duże boczki zeby sie w tally weijlowa s-ke wcisnąc 😂 ale lubie tam kupować bluzki, sukienki i dodatki 😜 ja często kupuje spodnie w housie i nosze je do wyciurania a wyciurać to one sie tak łatwo nie dają 😁 ostatnio kupiłam świetne rurki z takiego grubszego jeansu i są w tym momencie moimi ulubionymi🙂
ja mam odwieczny problem z rozciaganiem spodni, mam jakas dziwna figure. niby kupie dopasowane, a potem na zadku wisi taki pampers..Rurki z Zary tez niestety tak mi sie zdeformowaly. milo mnie zaskoczyly jeansy Cropp'a -pierwsze z tej firmy w moim zyciu. Nie rozwlekaja sie , ale maja inna wade- jeans jest jakis strasznie 'czepliwy' tzn wszelkie mozliwe paprochy i okruszki sie do niego przyczepiaja..
jak dla mnie najlepsze sa Lee- tanie nie sa, ale na jedna pare jakos uciulalam i koooocham 😉
ja do tej pory nie moge przecierpieć ceny Levisów które leżały wręcz idealnie 👿 lubie jeszcze big stary, kupiłam jedną parę z 5 lat temu i nie mam zarzutów tylko od tamtej pory schudłam więc oddałam je mamie i teraz jej dzielnie służą, poprzecierane minimalnie. są superowe
o tak, levisy i big stary sa w stanie nawet nas przezyc 😁 moje poszly w swiat, bo mi sie za duze zrobily, ale faktem jest, ze jakoscia bily na glowe inne z mojej szafy.. a, jeszcze crossy sa fajne, tez z tych niesmiertelnych.. Musze sie przyjzec tym croppom.. chociaz tutaj, w Irlandii pewnie ich nie zobacze, a juz sie powoli oduczam kupowania jeansow przez internet, bo dzieki takim milym zakupom, mam pol szafy niepasujacych do sprzedania 😵 😂 Zara, mam 2 pary, kupilam bo mnie kolorek urzekl, ale sa cieniutkie i jedna para juz powoli umiera, w zasadzie to tylko przez sentyment jeszcze lezy w szafie..