Kupiłąm sobie sylwestrową sukienkę/tunikę w Bershce, na ramiączką, z przodu jest wyszywana cekinkami (fioletowymi, różowymi, srebrnymi i jeszcze jakimiś, naszyte w szerokie, poprzeczne pasy), z tyłu jest czarna. Niestety nie posiadam żadnego zdjęcia, ale może ktoś kojarzy...
Nie mogę do niej dobrać butów, tzn. zupełnie nie mam na nie pomysłu. Pasowały by w sumie buty z h&m-u, które wstawiła emade, ale mam zamiar założyć do tej tuniki/sukienki czarne, grube rajstopy (60-tki) i nie wiem, czy peep toe jest dobrym rozwiązaniem... Poza tym muszą być na wysokiej szpilce, żeby wydłużyły nogę i nie mogą mieć żadnych pasków wokół kostek (mam grube kostki i lydki). Macie jakis pomysł?
Przymierzałam ją wczoraj 😉 I przed kupnem zniechęcił mnie brak butów. Myślałam nad zwykłymi czarnym z odkrytym lub zakrytym przodem, ale jakoś mi się to nie widzi 😉
Ja natomiast mam problem innej natury. Szukam przebrania na sylwestra tematycznego, ekhem prostytutki i alfonsi. Ciężko jest wymyślić coś pomiędzy kiczem a sylwestrem. Nie mówie o przebraniu na Panne z A4 😉 Temat ma być potraktowany żartobliwie 😉
tulipan, to może jakieś szpilki + lateksowe legginsy/spodnie, do tego nie mam pomysłu na bluzke moze też jakiś gorset lateksowy czy coś w tym rodzaju 😁
tulipan, ja bym to mniej więcej tak widziała. Koniecznie panterka, z tym że nie siwa, a orydżynalna 😎 do tego jakieś legginsy, lateksowe/świecące skóropodobne. Dłuuuuugie, spiłowane na szpic paznokcie w kolorze oczojebnego różu/czerwieni. Buty.... na bazarkach na pewno się coś znajdzie. Świecące, lakierowane, ze zdobnikami. Koniecznie na szpilce.
a może leginsy takie świecące,do tego jakiś gorset obcisły( coś takiego jak wysłała emade), mocny makijaż,długie spiczaste paznokcie i białe kozaczki 😀iabeł:
tulipan, ja bym sie zastanowila nad tym lateksem szczególnie jak to maja byc spodnie bo tylek może ci sie niezle spocić 😉
ja bym obstawiała jakas sexowna sukienke i szpilki lub jakaś bluzke, top z duzym dekoltem i odkrytymi plecami + legginsy + szpilki ewentualnie kozaczki białe
Będzie tak : czarna bluzka z długim rękawem z dekoldem, kamizelka futrzana, święcąca mini + rajty kabaretki. Buty będą czerwone szpile lub czarne kozaki wysokie. Z białymi kozaczkami jest problem bo takich nie posiadam 😎 Myśle, że wyjdzie 😁