Pursat, ooo to zdaj relacje jak to wygląda jakościowo w sensie wykonanie i oczywiście wklejaj zdjęcia na sobie 🙂
emade, wygląda jakoś dziwnie, nie wiem czy przez to że zdjęcie komórkowe, wydaje się być za duża ? A jak z wykonaniem ? Pamiętasz może jak była jej cena ?
Sukienka jest bardzo ładna, idealna na wieczór a mierzyłam XS i dla mnie jest za krótka (moj rozmiar w H&M to S), ale ogólnie wygląda ładnie 🙂 trzeba tylko uważać, żeby jej nie zaciągnąć, bo materiał jest dość delikatny
To edycja limitowana, H&M night, zapewne jak to z każdą kampanią w tym sklepie niedługo się skończy, a no i nie w każdym sklepie jest, bo ta edycja poszła tylko do sklepów, gdzie jest największa sprzedaż sukienek i ubran wieczorowych, czyli w Warszawie to na pewno Arkadia i Złote i niestety wiecej nie pamietam 🙁 kosztuje na 100% 129 zł w sklepie, a na allegro 139zł mysle ze to baaardzo mała cena 🙂 najczęściej na allegro ceny podbijane są o ok 50 zł, zwłaszcza takich właśnie kampanijnych ubrań 🙂
agniecha930 obie widziałam, w pierwszej te kolory i wzory w ogóle do mnie nie przemawiają (o tym że nie byłoby mnie na nią stać to już nawet nie wspomnę), a nad drugą się właśnie zastanawiam - zastanawiam bo: 1) jest tylko 1 zdjęcie, nie wiem jak wygląda na kimś, jak trzyma się kaptur, ta stójka też mi nie specjalnie się podoba 2) chciałam żeby cała była ciepła, a w rękawach nie ma tego futerka 🙁 3) wolałabym rozmiar XS a tu najmniejsza jest S 🤔 Generalnie wolałabym coś znaleźć w sklepach stacjonarnych, bo jeszcze żaden zakup przez allegro nie był dla mnie satysfakcjonujący - na zdjęciach wszystko wygląda super, a w rzeczywistości szmaty, zupełnie niewarte kasy jaką zapłaciłam.. 🤔
fruity_jelly, zgadza się jest cudna! 😜 Jak tylko ją zobaczyłam, od razu wiedziałam, że musi być moja! Kaptur tylko jest mały.. 🤔 Ale nie ma co narzekać, jest tak milutka, że nigdy nie miałam czegoś tak przyjemnego w dotyku w rekach 😀 Słodka i cieplutka, i nie droga 😉 Ja jeszcze chciałam kupić drugą bluzę, u innego sprzedawcy, ale też Japan Style, ale na 2 juć mi nie starczyło.. Może zdążę jeszcze uzbierać 😉
szukam spodni dresowych adidasa takich: [img]http://stylio.pl/zdjecia/250/250681_l/ana812/SPRZEDAM+spodnie+dresowe+Adidas+oldschoo.jpg[/img] pamiętam że chyba emade i yga gdzieś- tylko nie wiem gdzie- wrzucały linki do takich, tylko, ze one najprawdopodobniej były z allegro. teraz własnie wertuje allegro ale nie widze takich, moze wiecie gdzie taakie kupię?