Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

To ja się pochwalę moim dzisiejszym zakupem!!!

Płasz na teraz  😍
[img]http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/43/81/38/1243813849[/img]
Jak już jesteśmy przy płaszczach, moja ostatnia zdobycz, polowałam na niego od zeszłej zimy 💘
[img]http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/37/56/95/1237569556[/img]
Mia niestety w Lublinie nie ma Calzedonii 🙁 a sklepu internetowego google nie wypluwa, jest taki?
nie, raczej nie ... a gatta? Chociaż oni raczej nie mają nic takiego ekstra. Jeżeli chodzi o kolory to coś takiego znalazłam: http://emarilyn.pl/pl/11508,kolorowe,kategoria.html i tę firmę mogę polecić 😉
ma ktoś płaszyk z japan style?
podoba mi się kilka wzórów, ale ceny takie, ze czasem para skarpetek więcej kosztuje, wiec nie wiem czego się spodziewać
korsik, nie wiem jak jest obecnie z jakością płaszczyków tego typu, ale ze dwa lata temu wylicytowałam taki płaszczyk za niemałą kasę - na zdjęciu super, pięknie, ładnie, a dostałam taką szmatę, że do podłogi by było szkoda... to był pierwszy raz, kiedy się nacięłam na allegro. 😉
gdzie mogłabym znaleźć jakiś płaszczyk zimowy w bombkę? moja kuzynka kupiła ale dwa lata temu w Stradivariusie. teraz nic 🙁
smarcik jak już ktoś pisał w H&M są kolorowe rajstopy, w Lublinie na pewno jest HM, tylko nie wiem jak tam jest z towarem 🙂 na pewno są teraz w sprzedaży takie niebieskie rajstopy w drobne kwiatki, są jakieś różnokolorowe, być moze mają jeszcze w Lublinie takie beżowe w duże kwiaty (swoją droga śliczne rajstopy), bo w Wawie to już ich na pewno nie ma 🙁 sa jeszcze jakieś w panterke, w jakieś paski brazowe (tez ładne)... za 29.90zł 🙂 choć tam najlepiej takich rajstop szukać w lato, bo teraz przyszło dużo grubych rajstop, getrów, podkolanówek...

a tak w ogóle to mój pierwszy wpis na volcie, wreszcie się odważyłam 🙂 tak więc witajcie  😀
Cricetidae ja właśnie chciałabym grube 😉 w lubelskim H&M tylko niebieskie w drobne kwiatuszki (nie podobają mi się) i białe w czarne serduszka. No i są jeszcze takie ażurowe, czarne  w róże, ale kosztują 60zł  🙄 tak w ogóle to cześć  😉
to tylko takie teraz będą, bo w dostawie juz nie bedzie raczej wzorkowatych bo one sie skończyły razem z wejściem sezonu jesiennego 🙂 a o grubych to ja mowie nie 100den tylko takie bawełniane, teraz tam tylko takie będą w zime 🙂
(a wiem, bo tam pracowałam 😀)
łeeee, myślałam o takich 80-100 den  🙁 no nic, będę musiała obejść się bez rajstop ;P
Od kilku dni szukam na Allegro sukienki szytej w ten sposób:

LINK

i ręce mi już opadły, bo nie wiem co wpisać, a nie chce mi się przeglądać tych wszystkich stron  😵
Macie jakieś pomysły?
jak szukalam sukienki to były jakies takie podobne z h&m i river island na allegro mysle ze warto zobaczyc  😉
Dzięki 🙂
Dworcika wpisałam ''warstwowa'' wyskoczyło takie cuś: http://moda.allegro.pl/rozowa-river-island-r-38-warstwowa-i1252435300.html#gallery
na tej dziewczynie wygląda jak ręcznik  🤔
Niezupełnie o taką mi chodziło, alę dziękuję 🙂
Znalazłam coś innego, co trafiło do obserwowanych i będę się o nią bić 😁
na tej dziewczynie wygląda jak ręcznik  🤔

fakt jest tragiczna, ale co kto lubi 🙂
edyta o, właśnie wczoraj też przyszło mi go dłowy połączenie granatu z szarością.

moim zdanie bardzo ... rasowo to zestawienie kolorów wygląda
i do tego koniecznie czerwona szminka  😉

ta z lewej do mnie mówiiiii 😜
widzialam taką na allegro jak szukalam tej sukienki dla Dworiciki  😀
A do "mojej", która nijak nie jest taka jakiej szukałam, ale też mi się podoba, już się ktoś przyspawał :[
Ja bym nie kupiła tej sukienki z lewej- jak dla mnie tego typu kiecki strasznie ściągają biust do dołu.
ogólnie jest ładna jak wisi na wieszaku, ale to prawda że wygląda modelka jakby miala biust na brzuchu a do tego okropnie by wyglądała na kimś kto ma małe piersi  😉
Ja malych nie mam, i mysle ze jakby byla dopasowana w obwodzie(opięta)to jeszcze by mogla biust podniesc i uwydatnic 😉

Co nie znaczy ze bym ja kupila, mam za duzy kompleks ramion i pleców. Ale wygląda ładnie
nie rozumiem waszego toku myślenia 🤔 tak na logikę: duży biust na prawdę sporo waży, taka sukieneczka nie jest w stanie go utrzymać (chyba że ma wszyty gorset!) a mały biust, z racji że mało waży i składa się z małej ilości tkanki - nie ma jak się 'rozlać', a już na pewno nie bardziej niż ten duży...
moze chodzilo o to ze dziewczyna w tej sukience z malym biustem bedzie wygladala bardzo plasko.
bardzo płasko to raz a dwa że jest za duza przestrzen na dekoldzie to znaczy mam na mysli że biust jak napisalam wyglada jakby byl na brzuchu nie wiem dziwnie skrojone sa te sukienki ni w ch ni w oko  😀 gdyby nie ta góra byłaby świetna, Yga, jaki Ty masz znowu kompleks ramion i pleców?!  🤦
za duza łapa i plecy me 😀iabeł:
Yga, ja etz mam kompleks ramion od koni mi się takie zrobily i weź teraz załóż sukienkę bez ramion albo bluzkę  🙄 strasznie się tego wstydze bo mam wrazenie ze jak załoze cos bez ramion to kazdy się na to patrzy  😵

wrrrrrrr  🍴 🍴
Dworcika, znalazłam sukienke mniej więcej taką jaką szukasz:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się