ma ktoś płaszyk z japan style? podoba mi się kilka wzórów, ale ceny takie, ze czasem para skarpetek więcej kosztuje, wiec nie wiem czego się spodziewać
korsik, nie wiem jak jest obecnie z jakością płaszczyków tego typu, ale ze dwa lata temu wylicytowałam taki płaszczyk za niemałą kasę - na zdjęciu super, pięknie, ładnie, a dostałam taką szmatę, że do podłogi by było szkoda... to był pierwszy raz, kiedy się nacięłam na allegro. 😉
smarcik jak już ktoś pisał w H&M są kolorowe rajstopy, w Lublinie na pewno jest HM, tylko nie wiem jak tam jest z towarem 🙂 na pewno są teraz w sprzedaży takie niebieskie rajstopy w drobne kwiatki, są jakieś różnokolorowe, być moze mają jeszcze w Lublinie takie beżowe w duże kwiaty (swoją droga śliczne rajstopy), bo w Wawie to już ich na pewno nie ma 🙁 sa jeszcze jakieś w panterke, w jakieś paski brazowe (tez ładne)... za 29.90zł 🙂 choć tam najlepiej takich rajstop szukać w lato, bo teraz przyszło dużo grubych rajstop, getrów, podkolanówek...
a tak w ogóle to mój pierwszy wpis na volcie, wreszcie się odważyłam 🙂 tak więc witajcie 😀
Cricetidae ja właśnie chciałabym grube 😉 w lubelskim H&M tylko niebieskie w drobne kwiatuszki (nie podobają mi się) i białe w czarne serduszka. No i są jeszcze takie ażurowe, czarne w róże, ale kosztują 60zł 🙄 tak w ogóle to cześć 😉
to tylko takie teraz będą, bo w dostawie juz nie bedzie raczej wzorkowatych bo one sie skończyły razem z wejściem sezonu jesiennego 🙂 a o grubych to ja mowie nie 100den tylko takie bawełniane, teraz tam tylko takie będą w zime 🙂 (a wiem, bo tam pracowałam 😀)
ogólnie jest ładna jak wisi na wieszaku, ale to prawda że wygląda modelka jakby miala biust na brzuchu a do tego okropnie by wyglądała na kimś kto ma małe piersi 😉
nie rozumiem waszego toku myślenia 🤔 tak na logikę: duży biust na prawdę sporo waży, taka sukieneczka nie jest w stanie go utrzymać (chyba że ma wszyty gorset!) a mały biust, z racji że mało waży i składa się z małej ilości tkanki - nie ma jak się 'rozlać', a już na pewno nie bardziej niż ten duży...
bardzo płasko to raz a dwa że jest za duza przestrzen na dekoldzie to znaczy mam na mysli że biust jak napisalam wyglada jakby byl na brzuchu nie wiem dziwnie skrojone sa te sukienki ni w ch ni w oko 😀 gdyby nie ta góra byłaby świetna, Yga, jaki Ty masz znowu kompleks ramion i pleców?! 🤦
Yga, ja etz mam kompleks ramion od koni mi się takie zrobily i weź teraz załóż sukienkę bez ramion albo bluzkę 🙄 strasznie się tego wstydze bo mam wrazenie ze jak załoze cos bez ramion to kazdy się na to patrzy 😵 wrrrrrrr 🍴 🍴 Dworcika, znalazłam sukienke mniej więcej taką jaką szukasz: