gdzie mogę dostać kolczyki imitujące rozpychacze? bo chciałabym zamówić koleżance na urodziny i się zastanawiam . widziałam takie ostatnio u znajomej, a zapomniałam się zapytać gdzie . chodzi mi o coś takiego, tylko na wkrętki
Mi całą zimę marzły stopy a jak kupiłam w końcu cieplutkie buty to się mrozy skończyły;p W tym roku zamierzam już w nich chodzić, dlatego szukam jakiejś kurtki- do mojego eleganckiego,czarnego płaszczyka zbytnio nie pasują;p
ja po zakupach wyszłam bogatsza o kozaki kowboiki niby z klamrami z daichmanna, leginsy na jesień zimę i długim sweterkiemw czarno białe paski z przodu z czarną kicią z złotym łańcuszkiem , kokardką i zółtym noskiem...a ino jeszcze szalik kupiłam 🤬
Mogłabyś podać np. jakiś link?nie wiem czy myślimy o tym samym🙂 Krótsza lub dłuższa kurtka z futerkiem na kapturze (czasem i w kapturze). Oczywiście mam na myśli konkretne futerko, a nie mysią ci*pę 😉 I porządną kurtkę, a nie taka do białych kozaków 😉
dla mnie to się wyklucza, nie lubię aż takiego mieszania stylów, komuś się to może podobać , mnie nie 😉 to tak jak Doda kiedyś gdy występowała w Barze( ktoś to jeszcze pamięta?) ubrała się w coś jakby trampki na szpilkach )btw szła wtedy do jakiejś końskiej fundacji).
mi się takie trampki strasznie nie podobają 🤔 wedlug mnie masakra 😉
co do tego zestawu ze szpilkami...hm tunika jest moja i ja nigdy się tak nie ubrałam, ale jak to założyła to 😜 ona nie jest taka typowo sportowa 😉 a zresztą nieważne - mi się bardzo podobało