Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

emade. znalazłam jedną podobną do tych, których szukasz:

Nie przeglądałam wszystkich stron w tym sklepie, bo mi się nie chciało, ale kilka wpadło mi w oko:

nie no te dwa typy znalazłam na allegro i mam do nich dostep, ale nie bardzo jestem do nich przekonana chciałabym zapytac o opinie jak się noszą itd
piękne te sukienki ! szczególnie numer 2  😍
chyba się dołącze pod kolejne zamówienie  😎
Szukam jakiś sweterków na allegro i jak na razie znalazłam tylko dwa, a na jesień/zimę nie mam NIC z długim rękawem. Nie mam pomysłu co kupić, a zależy mi na tym by jeden sweter mi nie zjechał portfela 😵
karolinaaa, hehe spoko, jak coś to będę pisać, na razie czekam na to co teraz zamówiłam 🙂
ta druga mi tak średnio podchodzi. Ten suwak mi się tam nie podoba  😉
A tą pierwszą to ja bym wzięła czarną albo grafitową i do tego jakieś fajne dodatki
dzięki
a mi ten suwak wlasnie w tym miejscu jak najbardziej podchodzi 😜
no to do boju 🏇

mnie też teraz naszło i szperam na allegro  😎
yga - z pierwszej fiolet albo grafit 😉
mi z tej tez wlasnie grafit. ale tez czarna i czerwona  😁
dla mnie troche kiczowate, materiał wydaje się bardzo cienki, nie kupiłabym żadnej.
dziewczyny pomocy. Od jakiegoś czasu szukam długiego swetra takiego przed kolano. Musi być w brązowym tonie. Najlepiej w fasonie motyla ewentualnie golf. Macie pomysł gdzie taki dostanę?
W&W, ja identyczny jak opisujesz kupiłam w zeszłym roku w Zarze - może tam zajrzyj 🙂
yga, zdecydowanie grafit bardzo ładna  😉
Wybieram się do ATM'u na pokaz mody Escada - Clarena - Mercedes, kupiłam już sukienkę. Zastanawiam się czy będą pasować czerwone / bordowe buty. Zakryte, na dość wysokim obcasie ? Pomożecie  :kwiatek:

Przepraszam za kiepskie zdjęcia, ale nie miałam czasu i sprzętu na nic lepszego.
Sukienka jest czarna z dekoldem i bufiastymi rękawami.

[sub]Jakie ja mam krzywe nogi  😲[/sub]
to h&m? myślę, że jak najbardziej będzie pasować 😉 jest bardzo klasyczna, czerwone buty będą fajnym dodatkiem.
tulipan, mi się podoba  😉 tak btw to chcesz zobaczyć naprawdę krzywe nogi?  😁
Dziewczyny, pomóżcie! Czy teraz jeszcze po sezonie letnim znajdę bokserki z takim tyłem? Chodzi o to, żeby na plecach była całość, a nie jedno ramiączko. Zrozumiałyście, czy mam tłumaczyć dalej? 😵
Tulipan jak najbardziej będą pasować 🙂

A jak już jesteśmy przy kreacjach, to ja się pochwalę moją sukienką, którą miałam na 18nastce 🙂 (ja to ta w kiecce w zeberkę :hihi🙂

wiedźma, poszukaj w sklepach typu "Butik" itp. Powinny być.
co myslicie o tym  macie coś z bon pirxu ?
bo nie wiem jak tam z jakością i rozmiarami ?

http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.114.2.23.1.&pr=46735
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.114.2.32.1.&pr=46014

mi podobaja się obie z ukierunkowaniem na nr 2 🙂
W&W- BON PRIX TO BADZIEW!
to nie dobrze bo zrobiłam zamówienie na nr 2 🙁
mam nadzieje że ponoszę choziaż ze 3- 4 razy.

No i właśnie to jest problem.
W sklepach stacjonarnych nie ma nic co by mi się podobało nic w moim stylu.
Jak już jest to masakrycznie drogie.
Wszystko co mi się podoba jest w necie ale najczęściej kiepskiej jakości 🙁
ja mam już 3 sezon zimowy płaszcz z bon prixu i nie narzekam 😉
a ja ulubioną jeansową sukienkę z bonprixu mam chyba 2 lata
To nie wiem, do mnie co przychodzilo to zawsze mijało się z wyglądem pokazanym w katalogu. Poza tym czarne rzeczy szybko robią się szare. I materiał badziewny.
ja ostatni raz  miałam coś z bon prixu w szkole podstawowej więc dawno oj bardzo dawno temu.
Pamiętam że był to jakiś sweterek z jakimś zwierzakiem hihihihhihi
tulipan, sukienka to h&m? i co to za fajne buty na zdjęciu?

z chęcią zobaczę te Twoje czerwone buty na obcasie  😀
struelka, sukienka szałowa! to byla ta Twoja 18stka na która szukalaś sukienki?  😉
emade dzięki 🙂 tak, w końcu znalazłam - w szafie cioci 😂 swoją drogą kiecka jest z allegro, za 60zł 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się