Pursat, ja mam dwa staniki z God Save Queens, akurat żadnego z tych, które wstawiłaś, ale mogę z czystym sumieniem polecić - są bardzo wygodne 😉 Zdjęcie tego, jak wygląda na ciele ten drugi widziałam na instagramie, zobacz w zdjęciach, na których oznaczone jest GSQ 🙂
Słuchajcie, mam jeszcze takie jedno pytanie. Chodzi o biżuterię z końskiego włosia - pewnie każdy wie co i jak.
Była kiedyś na Facebooku stronka promująca takie produkty - ale inna niż obecna (jedyna) "Noś koński włos". Produktów na tamtej stronie było więcej, były ładniejsze, była możliwość wplecenia srebrnych dodatków we włosy, doczepienia różnych charmsów (były koniki, podkówki...) i tak dalej. Generalnie produkty wyglądały na ładniejsze i elegantsze, ceny też były inne. Czy ktoś kojarzy? Czy ma namiary? To było ze 3 lata temu.
Te butki wyskoczyły mi na fejsie jako reklama jakiejś stronki sprzedającej podróbki 😉 Ale strasznie mi się spodobały, czy Adidas zrobił taki model naprawdę? Była wersja damska (po łapkach ze zdjęcia wnioskuję, że te są męskie, chociaż krój dość unisex 😁 )? Jak się nazywa ten model, gdzie mogę kupić? Help 🙇
mam pytanie, czy nie było tutaj jakiegoś wątku dot. sprzedazy ciuchów itp. bo szukam....i szukam i znaleźć nie mogę 😉 a nie chce tu spamować ogłoszeniami...no chyba że można 👀
Dziewczyny możecie mi doradzić? pod koniec miesiąca idziemy z mężem na wesele,nie mam kompletnie nic w szafie co by się nadawało,co gorsza nie mam też gustu i tu rodzi się pytanie,jaki krój bluzki i spódnicy polecicie dla niskiej z dużym brzuchem i wielkim biustem osoby? 😵
Dziewczyny help 😵 Mam kamizelkę którą chce sprzedać z napisem: Size/Taille A-L. Nigdzie w internetach nie mogę znaleźć, co to jest za rozmiar?? Wygląda na S albo M... edit: Adult - Large?