Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Zapewne nie nosisz miseczki B 😉

eeeeee że jak?  🤔
Lobby Biuściastych...
Czyli wg lobby nie istnieją na świecie osobniki (osobnice? 😀) mające miseczkę A lub B?
Czy to jakieś dojrzewające dziewczynki?
Magicznego 75 B w Polsce (z tego co wiem) nie udało się jeszcze znaleźć.
Chociaż ja na Lobby dawno nie zaglądałam, tylko bloga jednego czytam.

Zresztą ktoś na tym forum w odpowiednim wątku tłumaczył jakie wymiary powinna mieć dziewczyna nosząca te A i B. Szczególnie z obwodem 70+.
Więc sugeruję, żeby się z tą dyskusją przenieść do Re-Voltowego Lobby Biuściastych.
nie wiecie czy jest internetowy sklep masimo dutti?
Donia nie wiem czy widzialas, ale na tej stronie masz tabele rozmiarow, kliknij sobie na nia i szybciutko dopasujesz rozmiar.
nie wiecie czy jest internetowy sklep masimo dutti?

google pewnie wiedzą  🙄
właśnie google nie wiedzą 🙁 ahh widzialam (chyba w arkadii) przeboskie 2 pary ich butów ale niestety byl rozmiar tylko 37  👿
moje twierdzą, że nie ma sklepu internetowego, przynajmniej polskiego, natomiast produkty tej marki są na innych stronach.
Czy ktoś widział taką torbę (lub podobną)
ale w innym sklepie? link
O dziękuje ślicznie, iwona  :kwiatek:
Szukałam w jakimkolwiek bo w rockmetalshop będą dopiero na jesieni  🤔
prosze bardzo 🙂
w sklepach z ciuchami militarnymi się rozejrzyj, ja przechodziłam wczoraj obok jednego (w podziemiach centralnego, koło mrówki), i też były 🙂
Czy ktoś widział w jakimś sklepie (internetowym lub stacjonarnym) taki kostium:

Zdjęcie jest z aukcji allegro --> http://allegro.pl/show_item.php?item=1167322588
Możliwe że jest to kostium Billabong.

Wogóle jak nazywa się taki model ?
w mango kiedyś takie były, tylko że w jedynm kolorze. dorwałam taki czarny w outlecie mng 🙂
Taki strój kąpielowy nazywa się monokini.

Na japan style pojawiła się bielizna i coś dla facetów.
http://www.japanstyle24.pl/search.php?cat=1230679160&lang=pol&counter=all
słuchajcie kiedys widziałam bikini gdzie na staniku był obrazem oczów a na majtkach usta. Bardzo mi się spodobał ten strój ale nigdzie nie moge go znaleść. Pamietam, że był w jakims internetowym sklepie. Czy jakby ktoś go widział dał by mi znac? z góry dziekuje
posiada ktoś może pasek mohito, z piórami (niedawno był jeszcze w sklepach, pewnie w niektórych jeszcze jest)?
Ja się nosi? U mnie w mieście już go nie ma, na allegro go jeszcze nie ma, a mam na niego ochotę.

Jakby któraś z was taki widziała w necie albo chciałaby się go pozbyć to proszę o PV 😉
http://allegro.pl/item1168770269_arcadia_torebka_wloska_skora_promocja_okazja.html

za darmo bym tego nie chciała... 😂

o fak - ale obciach - nawet za dopłatą nie biorę!!
chciałam właśnie napisać jak Dodofon - nawet gdyby mi zapłacili, to i tak bym jej nie nosiła, porażka  😁
Faktycznie.. szyk i elegancja 😁
męczę się, męczę, ale chyba w końcu zdecyduje się na poważne kroki i kupie sobie kolejne orginals'owe buty.. no i czarną adidasową bluzę, która śni mi się po nocach...  🤔wirek:
ententa tylko jak już to zrobisz, tzn dokonasz zakupu, nie pokazuj tu zdjęć ok?
ok, ok  😉
Dzięki :kwiatek:
a ja mam dylemat - mogę sobie narazie pozwolić na jedną - druga będzie na 100 ale pozniej
adidas firebird czarny z białym, czy czarna kangurka adidasa z bialym duzym znaczkiem?
o następna przylazła. Jeszcze niech Tulipan się pojawi.  przetysiacmorz firebird 😜
firebird po raz drugi  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się