prosze bardzo 🙂 w sklepach z ciuchami militarnymi się rozejrzyj, ja przechodziłam wczoraj obok jednego (w podziemiach centralnego, koło mrówki), i też były 🙂
słuchajcie kiedys widziałam bikini gdzie na staniku był obrazem oczów a na majtkach usta. Bardzo mi się spodobał ten strój ale nigdzie nie moge go znaleść. Pamietam, że był w jakims internetowym sklepie. Czy jakby ktoś go widział dał by mi znac? z góry dziekuje
posiada ktoś może pasek mohito, z piórami (niedawno był jeszcze w sklepach, pewnie w niektórych jeszcze jest)? Ja się nosi? U mnie w mieście już go nie ma, na allegro go jeszcze nie ma, a mam na niego ochotę.
Jakby któraś z was taki widziała w necie albo chciałaby się go pozbyć to proszę o PV 😉
męczę się, męczę, ale chyba w końcu zdecyduje się na poważne kroki i kupie sobie kolejne orginals'owe buty.. no i czarną adidasową bluzę, która śni mi się po nocach... 🤔wirek:
a ja mam dylemat - mogę sobie narazie pozwolić na jedną - druga będzie na 100 ale pozniej adidas firebird czarny z białym, czy czarna kangurka adidasa z bialym duzym znaczkiem?