Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

dokładnie! zostawic  😅
extra!
Ok, to zostaje. Dzięki 🤣 I żeby nie było... wszystko przerysowane ze zdjęcia podłożonego pod koszulkę, sama bym nie namalowała 🏇
Ja bym domalowała czarne do samego dołu, ale faktycznie bardzo fajna 🙂
Słuchajcie, a ja właśnie zrobiłam krzywdę najzwyklejszej koszulce z H&M, mianowicie wymalowałam na niej Angusa Younga 🤣
Domalować jeszcze coś czy zostaje?

WOW
atamanka - wymiatasz talenciaro!!
super!
Właśnie chce ją mojemu chłopakowi na prezent wziąć. Ostatnio na Allegro były po 179zł.

edit:
Tylko wolałabym czarną z białymi paskami.
Atamanka, nie mam zielonego pojecia co to za koles, ale koszulka wyszla zarabiscie! robilas wczesniej jeszcze jakies?
Jej, Dodo, kujka dzięki 😡
To moja pierwsza taka koszulka, ale coś mi się zdaje, że niedługo zniszczę tak wszystkie moje gładkie ciuchy 🤣 A koleś jest z AC/DC.
wer - no i to, że ja bym nie wytrzymała, więc kierowanie się ludźmi, którzy żyją na codzień w takim upale nie jest wymierne
tulipan, ale to dziala w 2 strony - oni w tym upale zyja od pokolen i sprawdzili juz dobrze, co sie tam najlepiej sprawuje. i faktycznie - w bikini na pustyni nie dasz rady. za to w luznych, przewiewnych, jasnych ciuchach z naturalnych materialow - tak. to wbrew pozorom nie jest takie glupie jak nam sie moze na pierwszy rzut oka wydawac.
Ja dziękuję za bikini na pustyni. Byłyby skwarki jak nic  😁
deidre, tydzien temu w Gdansku na plazy widzialam takiego dziadka-skwarke. wygladal jakby go tam polozyli miesiac temu i tak zostawili :P mial kolor skory chyba taki jak moje ciemne panele. wiec nie chce sobie nawet wyobrazac czlowieka blyszczacego golizna w takich warunkach...
oczywiście macie racje, ale mimo wszystko mi polaczkowi byłoby na pustyni gorąco (przynajmniej na początku) w długich ciuchach i turbanie na głowie 😉 O to mi chodziło.
Kujka - to musiał być niezapomniany widok 😉 Aż się prosi o raka skóry czy inne paskudztwo.

Na pustyni nie byłam, bo mnie ciągnie raczej na północ i do zimna, ale przypuszczam, że nawet osoba nie przyzwyczajona dałaby radę wytrzymać w odpowiednich ciuchach. Przy bardzo niskiej wilgotności nie odczuwa się tak gorąca. Nasze 30 stopni np. tuż przed burzą, jak jest parno, to całkiem co innego niż 30 stopni na Saharze.
deidre, z opowiesci osoby urodzonej tam - faktycznie, u nich jest sucho i latwiej jest wytrzymac tam suche 35 stopni niz u nas lepkie i wilgotne 30. generalnie, dopoki temperatura nie przekroczy 37 (czyli temp ludzkiego ciala), to nie jest zle.
ale koncze tego paskudnego offa 😉
E tam offa, przecież o ciuchach rozmawiamy 😉
offa nie ma bo trzymamy się tematu. Właśnie zawsze mnie to zadziwiało (dlaczego np. Włosi chodzą w największe upały 'kompletnie' ubrani), a nie brałam pod uwagę wilgotności.
sienka, chronicznego 😀

Dworcika, lewe ręce są fajne. Mówi do Ciebie mańkut.
Rozumiem, że i tak to ja musze do googli siegnąć? Pierwszy lepszy link, na operację mózgu to to nie wygląda 😀 http://stylio.pl/studiostylu-jak-wiazac-turban-tutorial1

Youtube również pozdrawia 😀

Dzięki, ale ja linków instruujących jak zwinąć turban przejrzałam dziesiątki. Nie w tym rzecz, że nie zapoznałam się z techniką, a w tym, że zwyczajnie mi się to rozwala. Ja niestety jestem "praworęczna" i moje dwie lewe mi nie pomagają 😉

Atamanka, bajer!

Co do ubrań na upały, to jeśli powietrze nie jest zbyt wilgotne, a tylko żar się z nieba leje, to łatwiej wytrzymać właśnie w ubraniach osłaniających całe ciało, które uszyte są z odpowiednich materiałów, bo chronią właśnie przed tym 'smażeniem' 😉
JARA-taka tylko meska kupilam chlopowi na prezent- 279 zl(sklep)

A w jakim kolorze? Bo czarną z białymi paskami ciężko na Allegro znaleźć, a nie wiem jak ta ze złotymi.
dlaczego nigdzie nie ma krotkich spodenek, ktore nie sa szortami? dlaczego nie ma nigdzie takich do polowy uda mniej wiecej? a jak sa to sa szare/brazowe i wygladaja jak worek?  😵

zlazilam cale zlote tarasy w Wawie i galerie krakowska w Krk i nic. jeszcze raz sie wybiore na zakupy to sobie strzele w leb  🙄

z sukienka na lato tez mam problem, dzisiaj ostatecznie kupilam jedna, ale zupelnie nie taka jak chcialam... cos ostatnio totalnie nie mam szczescia do zakupow  🤔
Dzisiaj w pracy wypatrzyłam kobietę w spodniach imitujących bryczesy ;D
Dziewczyny help!
Zakochałam się w jednej sukience w New Yorkerze, ale mój rozmiar ma skazę. Może jest jakaś dobra duszyczka która mogłaby mi kupić. Ja oczywiście zapłacę za wszystko.
Hija, pokaż ją  😉 zobaczę co da się zrobić  😎
Dziewczyny, mam mega problem. Potrzebuje butow do sukienki (mala czarna) ale nie na obsacie. Balerinki raczej odpadaja bo sa pokraczne🙁 Wpadlo mi w oko cos takiego (maja niby taka mini koturne ale to jeszcze przejdzie) http://stylio.pl/szukaj/sukienki+wieczorowe/buty-plaskie-i-na-obcasie-in-one/19919 Macie jakies pomysly? Bo ja juz nie wiem gdzie szukac  🍴
Dziewczyny, mam mega problem. Potrzebuje butow do sukienki (mala czarna) ale nie na obsacie. Balerinki raczej odpadaja bo sa pokraczne🙁 Wpadlo mi w oko cos takiego (maja niby taka mini koturne ale to jeszcze przejdzie) http://stylio.pl/szukaj/sukienki+wieczorowe/buty-plaskie-i-na-obcasie-in-one/19919 Macie jakies pomysly? Bo ja juz nie wiem gdzie szukac   🍴

co za buty  🤔 😁  jak z kosmosu haha  😀 w zyciu takich w sklepie nie spotkalam, pewnie magicznie drogie  😀
oj nie chodzi mi o to, ze sa jakies skladane, chodzi o sam 'kroj' tych niskich. nie te kolory oczywiscie i fakt, pewnie drogie
możne która z was mi to wytłumaczy?
jeśli normalnie nosze miseczkę b spodnie w rozmiarze 38 to jaki romziar stroju powinnam wybrać?
http://www.e-bielizna.pl/7710_Miss_Kate_TPU.html
Zapewne nie nosisz miseczki B 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się