Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

To ja dziękuję 🙂
może któraś z was widziała jeszcze w swoim miejscowym Triumph-ie ten kostium w rozmiarze 36 lub 38.. bo za późno się obudziłam bo ani w sklepie u mnie ani w sieci już ich nie ma 😵

http://motoallegro.pl/item1058331378_stoj_kapielowy_miss_coco_tp_36_triumph.html
ale swietny 😍 jakby udalo Ci sie te stroje jeszcze gdzies znalezc, w rozm 36, to bardzo ladnie prosze o informacje! :kwiatek:
😀o pięknosci  😜 😍
ale ten biustonosz nie nadaje się na małe piersi czy odwrotnie?  🤔wirek:
mam podobne buty jak Pursat, tzn całe są i mniej tych świecidełek ale tak w sumie ten sam deseń  😉
I też są takie wysokie, tylko tu takie dziwne wyszły

p.s

Jeszcze poniedziałkowy zakup torba worek  😉 Tylko boję się że im większa tym większy burdel
chyba nie są takie wysokie jak szpilki Pursat  😉 albo mają wyższą platformę- stopa układa się bardziej poziomo  😉
Może Wy mi coś doradzicie?🙂
Więc tak, pod koniec lipca Idę na ślub znajomych. I tu zaczyna się problem, gdyż wszystkie sukienki jakie mi się podobają są koloru czarnego. Wypada w takiej iść? Oczami wyobraźni widze sukienkę taka do kolan, czarną z elementami kremowymi, różowymi, malinowymi. Do tego jakieś delikatne dodatki... Ujdzie ta czerń czy nie bardzo? 🙂
Kujka również polecam turban, ale ja wiążę w ten sposób:

Robaczku M. ten temat już się kilka razy pojawiał tu/w wątku ślubnym... Niektórzy mówią, że czarny nie pasuje do radosnej uroczystości. Inni jeszcze wskazują na przesądy i zwyczaje. Jeszcze inni natomiast twierdzą, że elegancja i dobry wygląd górą i że nie należy się ograniczać, chyba że Młodym mogłoby się to nie podobać. Ergo: decyzja należy do Ciebie 😉
Presja, skad ta torba? 😍
nie jest gorąco w takim turbanie?
Presja, skad ta torba? 😍

Z promodu na promocji była  😎
Presja, masz oficjalnie na sumieniu moj stan konta! 😉
nie jest gorąco w takim turbanie?
a myślisz że ludzie w afryce czy bliskim wschodzie chodzą w turbanach bo im zimno...? 😎
chodzą też w długich spodniach i bluzkach z długim rękawem  🙄
emade obawiam się że moze być problem z małym biustem ale warto spróbować 😉

dziś obleciałam kolejne sklepy triumpha w stolicy(nawet w wołominie byłam :ke🙂 i wielka duuupa  😕
najgorsze jest to że żaden kostium w tej chwili mi się nie podoba i szukam tego jedynego.. a został mi tydzień do wyjazdu, pomocy!
emade, taki turban izoluje 🙂
Zawsze mi się styl Korby baaardzo podobał. I nie wiem jak taki turban zakręcić (choćby po to, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało), a mam taaaaaką fajną chustę do tego 🙁
Dworcika,  to straszna tragedia, zwłaszcza w czasach, gdy używanie googli grozi zsyłką do obozu pracy, powikłaniami chorobowymi i brakiem zwrotu podatku.
Strzyga, straszną tragedią jest posiadanie 2 lewych przeszczepów zamiast rąk, które nie nadają się do zakręcenia tego tak, żeby się utrzymało chociaż przez chwilę.
Strzyga, masz pmsa? Z ciekawosci pytam, bo widze ze sie wyzywasz w wielu watkach kasliwymi odpowiedziami 😀iabeł:
sienka, chronicznego 😀

Dworcika, lewe ręce są fajne. Mówi do Ciebie mańkut.
Rozumiem, że i tak to ja musze do googli siegnąć? Pierwszy lepszy link, na operację mózgu to to nie wygląda 😀 http://stylio.pl/studiostylu-jak-wiazac-turban-tutorial1

Youtube również pozdrawia 😀

http://allegro.pl/item1107620627_bluza_adidas_adicolor_firebird_r_l_2010_od_reki.html

czy w sklepach dostane taka bluze? i czy bedzie drozsza niz na allegro?
JARA-taka tylko meska kupilam chlopowi na prezent- 279 zl(sklep)
Jara super ta bluza.
JARA dostaniesz w sklepach bez problemu, tylko ciut drożej  😀
u mnie chyba też 279 zł i raczej nigdy nie widziałam przecen na tą bluzę  😉
chodzą też w długich spodniach i bluzkach z długim rękawem  🙄
no i?
na mnie stroju chyba jeszcze nie uszyli :-(
Słuchajcie, a ja właśnie zrobiłam krzywdę najzwyklejszej koszulce z H&M, mianowicie wymalowałam na niej Angusa Younga 🤣
Domalować jeszcze coś czy zostaje?
Atamanka, WOW, zostawić 😉 Super to wygląda 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się