Jesli dobrze kojarze ta sukienke to moim zdaniem jest na prawde ladna. I na pewno wlasnie dla mlodszej osoby, jej kroj powoduje, ze osoba starsza wyglada w niej zabawnie. Wiem co mowie, widzialam ten kroj na kilku osobach w sklepie. 
Mnie osobiscie sukeinka bardzo sie podobala. Jedynie kolor troszke odstrasza, bo na prawde niezle daje po oczach. 
Zamek?? Obowiazkowy element tej kolekcji, zreszta zgodny z aktualnymi trendami. Zamki teraz sa wszedzie, na eleganckich sukienkach, na eleganckich butach. Koniecznie duze i wyraznie widoczne. 
A material, z ktorego sa uszyte (jesli nie myle sie co do tego ktora to sukienka, bo sa dwie wersje materialowe, od ktorych tez zalezy cena) jest piekny, nosi sie i uklada swietnie. Wyglada tez hmmm... "drogo" ?? Mozna tak to ujac chyba. Jest delikatny z takim wyraznym, ale subtelnym polyskiem. 
Sama mam sukienke z tej kolekcji, tylko inny model. Bardziej obcisly "kokon". I byl to zakup totalnie nieplanowany. Weszlam zobaczylam ten kolor i musialam ja przmierzyc. Okazalo sie, ze kroj tez jest super i juz nie moglam wyjsc bez niej.
Moja sukienka na marnym modelu, czyli na mnie:  😡

No i do niej oczywiscie sandaly na szpilce z duzej ilosci paskow i z wyraznym duzym zamkiem z tylu.