Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

tulipan, czasem nic tutaj nie pokazuj, bo stanę się bankrutem  😁

popieram  🤬
tulipan się specjalnie nad nami znęca  🤬 😜
Dziewczyny ja sama skończyłam oglądanie po kilku ciuchach ... Nic nie kupię, nic nie kupię, nic nie kupię !

😁
kiedy sa najwieksze wyprzedaze w londynie? przed świętami czy po ?
po😉 a najlepiej jechac w polowie stycznia,wtedy sie dzieje 😜 ,i tkmaxx,az slinka cieknie
dokładnie-po  😀 ja byłam na zakupach też 1 stycznia  😎 to wyprzedaże 70% są normą  😜

tulipan, a to na stronie jest ta kolekcja ? aż się boję wejść  😁
u mnie w sklepie Adidasa upatrzyłam sobie piękną bluzę w kolorze miodowym i tunikę  😜
Ładna ale ten zamek nie za bardzo wygląda i psuje ogólną prezencje sukienki poza tym chyba lepiej jakiś mnie rzucający się w oczy kolor

kiecka jest super, kolor też ok... ale zamek - kurcze - zamek nie sugeruje elegancji ale tandetę
karolinaaa - jest na stronie 😉 Jest też pare 'wtop', ale generalnie mi się podoba (szorty są super). Pokaż tunikę i bluzę  😎
jak tylko je kupię to pokażę ..  😁
tunikę widziałam gdzieś na zdjęciu (chyba na profilu orginalsa na facebooku) ale bardziej podoba mi się na żywo niż na tych fotach  😎
w takim razie obczaję fb. Chyba wybiorę się do originalsa w renomie  😵
http://www.adidas.com/originals/pl/#/product/G19008 ja jestem zakochana w tych, ale (na szczęscie  😁 ) nie mogę ich nigdzie znaleźć w sklepach stacjonarnych   😜

edit. tulipan to ta - http://www.adidas.com/originals/pl/#/product/P03742  😀
fajne, ale ja teraz jestem na etapie poszukiwania złotych do mojej bluzy 😉
te mi się podobają:

a z ciuchów to mam parę ulubionych
http://www.adidas.com/originals/pl/#/product/P04418
http://www.adidas.com/originals/pl/#/product/P03742

🤔wirek:
Te skrzydlate, koszmarek, na poziomie białych kozaczków 😉
tulipan, właśnie tą drugą chcę kupić, ale w stacjonarnym u mnie  😀 na żywo jeszcze piękniejsza  😜
aaaaa i po co wy tu wklejacie te linki 🤬 http://www.adidas.com/originals/pl/#/product/G12176  😜 tulipan jak będziesz w renomie to luknij czy są, proszę  :kwiatek:
ok, ale to najwcześniej w piątek jak urwę się wcześniej z pracy 😉

coś czuje, że czeka mnie wizyta na Munzstrasse  😎
Jedź sobie na tą Munzstrasse, tylko się potem nie chwal zdobyczami, bo zbankrutuję 😀
tulipan, spoko jedź  😎 ale tylko pod warunkiem, że masz wolne miejsce w samochodzie  😁
a widziałyście ? - http://www.shopadidas.ca/index.jsf w sierpniu przyjadą do mnie ze 2 pary butów i bluza i pewnie coś jeszcze  😍
Strucelka, mi się osobiscie ta sukienka nie podoba wyglada jak dla starej baby nikogo nie obrazajac oczywiscie... do tego ten koszmarny zamek, więcej niz stówy bym za nią nie dała. Pewnie będę teraz tak wybrzydzać bo widzę sobie Ciebie w takim soczystym fiolecie  😂 😎

dziewczyny, to jak tutaj takie zakupoholiczki to moze w styczniu bierzemy pusta walizke i lecimy na wyprzedaz do Londynu?  😀
Jak dla mnie, to ta sukienka wyglada jak z bazaru, koszmar!
Strucelka idealna na 18  😀 ile takie cudo kosztuje?

500zł 😉

Cały czas się zastanawiam, grrrr 🙄 Gdyby nie trzeba było poprawiać to bym się nie zastanawiała.
strucelka, a naprawde jestes w stanie za nia dać 500zł jest taka swietna, niepowtarzalna i jestes pewna ze wszyscy zrobią ŁAŁ? Nie lepiej poszukać czegoś innego lepszego, tanszego? Pisze tak na swoim przykładzie bo nie tak dawno znalazłam piekne buty chodzily za mna 2 tygodnie nawet mi sie raz sniły, kosztowaly 300zł a jakosc ich wcale nie była tego warta ale byly piekne! i kolor piekny! pojechalam je kupic, mierzylam je 10 min bylam z kolezanka ktora mowila ze no sa sliczne ale odstaja mi przy piecie i wygladaja jak za duze, ale ja jestem uparta i mimo to ze mi odstawaly chcialam je kupic. Nie kupilam bo stwierdzilam ze przyjade z mama i mi cos doradzi, powiedziala to samo a ja dalej nie wiedzialam czy brac czy nie  😀 polazilysmy po innych sklepach, znalazlam takie ktore faktycznie mi sie podobaja, nie odstaja sa super wygodne i w ogole  😍 byly drozsze od tych pierwszych ale warto bylo bo wszystko mi w nich pasowalo  😎
Strucelka, to oczywiście kwestia gustu i Twoja decyzja, ale ja bym tej sukienki nie kupiła, szczególnie za te pieniądze. po pierwsze ten suwak wg mnie do niej nie pasuje-zbytnie pomieszanie stylu. Materiał na zdjęciu wydaje się bazarowy, cała sukienka sprawia takie wrażenie jak wzięta od wietnamców. Jeśli już Ci się podoba to wg mnie nie powinna kosztować więcej niż 150zł. Osobiście uważam, że za mniejszą kasę można mieć dużo fajniejszą kieckę😉 Powiem na swoim przykładzie- szukałam kiecki na wesele. Miałam już kupić taką za prawie 500zł, która była ładna, ładnie w niej wyglądałam, ale powalała. Wstrzymałam się, poszłam ulicę dalej i kupiłam kieckę za chyba 220zł, która wywołała efekt wow. Jednocześnie w tym samym sklepie kupiłam drugą za 180 zupełnie nieplanowaną😉 Poza tym strasznie nie lubię kupować sukienek w sieciówkach, bo łatwo o powtórkę. Wolę w małych butikach.

dziewczyny, to jak tutaj takie zakupoholiczki to moze w styczniu bierzemy pusta walizke i lecimy na wyprzedaz do Londynu?  😀

Popieram popieram 😀
Jutro lecę do Kopenhagi, to jeszcze tam się rozejrzę. Łażę po sklepach i na serio nie ma nic ładnego, a ciężko o kieckę, która by była dobrze dopasowana i nie uwydatniała niedoskonałości. No i chodząc po galeriach ciężko znaleźć ciuch z 'nie-sieciówki'. Sory, może jestem już 'zeszmacona', ale nie docierają do mnie sklepiki 'no name' z kieckami za 100zł. Te to dopiero wołają o pomstę do nieba, jak dla mnie. Mam taką jedną w szafie, raz ją ubrałam i wisi i wisi. Z tego materiału to bardziej by się nadawała na ścierki 😉
Strucelka - ale to, że coś ma metkę, nie oznacza, że automatycznie staje się ładne (bo przecież markowe, kosztuje kupę kasy - więc musi byc ładne, a kto tak nie uważa, ten burak i ignorant. Nawet jeśli sam tak nie uważam - to pewnie się nie znam, więc lepiej udac, ze też mi się podoba, żeby nie wyjśc na wspomnianego wyżej).
Ludzie nie będą wiedzieli, ile zapłaciłaś i gdzie kupiłaś, będą widzieli tylko sukienkę - która pozbawiona metki (której chyba dyndającej nie zostawisz), a tym samym odarta z magicznego działania Marki i Ceny, będzie niczym innym, jak bazarową tandetą.

Ciekawe, czy gdyby ta sukienka była właśnie z takiego butiku no name, to zwróciłabyś na nią uwagę?
Strucelka, pelno tanich, fajnych i dobrze skrojonych sukienek, jest w sklepie"Pretty girl" na parterze w Galerii Krakowskiej.
Popatrz tam, kupilam u nich kiedys kiecke na wesele i bylam bardzo zadowolona.
Poza tym ogolnie jest w czym wybierac!Serio.

Osobiscie uwazam,ze ta sukienka, ktora wybrałas, jest dla osoby starszej, jest malo dziewczeca, ten suwak i kolor..
No nie wiem, mnie nie specjalnie przypadla do gustu  😉

Notabene,wyaje mi sie,ze wlasnie teraz sukienki maja brdzo dobre fasony, jest ich duzo w sklepach.
Z reguly niezle leza, w przeciwienstwie np do spodni, przy ktorych mam wrazenie, ze kazda para jest inaczej uszyta, nawet jesli jest w tym samym rozmiarze.
Jesli dobrze kojarze ta sukienke to moim zdaniem jest na prawde ladna. I na pewno wlasnie dla mlodszej osoby, jej kroj powoduje, ze osoba starsza wyglada w niej zabawnie. Wiem co mowie, widzialam ten kroj na kilku osobach w sklepie.
Mnie osobiscie sukeinka bardzo sie podobala. Jedynie kolor troszke odstrasza, bo na prawde niezle daje po oczach.
Zamek?? Obowiazkowy element tej kolekcji, zreszta zgodny z aktualnymi trendami. Zamki teraz sa wszedzie, na eleganckich sukienkach, na eleganckich butach. Koniecznie duze i wyraznie widoczne.
A material, z ktorego sa uszyte (jesli nie myle sie co do tego ktora to sukienka, bo sa dwie wersje materialowe, od ktorych tez zalezy cena) jest piekny, nosi sie i uklada swietnie. Wyglada tez hmmm... "drogo" ?? Mozna tak to ujac chyba. Jest delikatny z takim wyraznym, ale subtelnym polyskiem.

Sama mam sukienke z tej kolekcji, tylko inny model. Bardziej obcisly "kokon". I byl to zakup totalnie nieplanowany. Weszlam zobaczylam ten kolor i musialam ja przmierzyc. Okazalo sie, ze kroj tez jest super i juz nie moglam wyjsc bez niej.
Moja sukienka na marnym modelu, czyli na mnie:  😡

No i do niej oczywiscie sandaly na szpilce z duzej ilosci paskow i z wyraznym duzym zamkiem z tylu.
Klami, faktycznie lepiej tutaj wyglada  😉

Ale chyba to kwestia gustu.
Ja bym za nia 5 stow nie dala.

Hiacynta, masz calkowita racje.
Ale zauwaz,ze czesto tak jest - czasami sama sie na tym lapie,ze jak cos np. jest przecenione w jakims bardzo drogim sklepie, a wyglada jak przyslowiowa"szmata", to sa wielkie ochy i achy.
A gdyby ta sama rzecz, byla w mniej prestizowym sklepie to nawet bym nie spojzala.
Na szczescie,powoli zaczynam zdrowiej podchodzic do kwestii zakupow  🙂
remendada, to jest ta sama kolekcja, z tym, ze inny model. Ta moja sukienka ma troche inny kroj niz ta wstawiona przez Strucelke, dolu szczegolnie. Chyba dosc dobrze widac kroj mimo, ze fotke pstrykneli mi lekko z boku.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się