Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

ja to pumpy widzę tylko z takimi sandałkami jak wstawila Presja btw bardzo ładne  😜

strucelka, jakie sa sklepy z Polskich we Włoszech tzn chodzi mi o to że w Polsce jest Terranova i tally Weijl i tam też jest, ale coś jeszcze z takich znanych? Tylko te dwa widziałam... aaaa i Bata.
emade nie wiem 😡 ale wpisz sobie w googlach miasto we Włoszech + Pitarello, to sieć ogromnych sklepów z butami 😉 Pitarello Scarpe
Stamtąd mam moje gladiatorki, ukochane japonki (które zepsułam na molo w Egipcie :marze🙂 i mega wygodne szpilki oraz 'adidasy'. Buty mają tam nieziemskie 😍
ehhh nie ma w moim regionie  👿  we włoszech fajne są też sklepy takie tanie jak np u nas za 5zł, a czsami można tam takie ciuchy dorwać! ja rok temu kupilam tam skarpetki oryginalne Kappy za euro pięciopak tak samo pumy  😉
dzięki emade  :kwiatek: też się w nich zakochałam od 1 wejrzenia i są super wygodne.

Strucelka to zdradzisz gdzie kupiłaś to coś brązowe w kwiaty  ❓ 😁
emade a gdzie jedziesz?
Presja to coś brązowego to bluzka 😁 z szerokimi rękawami w kwiaty, a na to niebieska bluzka na ramiączkach 😉
btw - nie, nie chodzę tak po ulicy 😁 miałyśmy z kumpelą 'kolorową wizję' na sesję 😉

okolice Ancony, mieszkac będę w Maceracie-tam mam rodzice, ale do Civitanov'ej jeździmy na plaże  😉
emade,
apropos koturn Strucelki to sa takie H&M za 59,90 a ostatnio widzialam na wyprzedazach juz chyba po 39zl 😉 niesamowicie wygodne, niby wysokie a lazi sie jak w trampkach🙂
strucelka, takie buty oczywiscie czarne mam na mysli http://moda.allegro.pl/item1082406622_j455_szpilki_odkryte_palce_r38_japan_style_2_kolor.html

Te morelowe są piękne, kliknęłabym bez zastanowienia, gdyby nie czas realizacji. Już raz to przechodziłam. W praktyce, w wielu przypadkach czeka się znacznie dłużej, zresztą wystarczy spojrzeć na komentarze. 😉 Poza tym dzisiaj rano przyszły kolejne szpilki, już nie mam gdzie tego trzymać. 😜
Ja ciuchy kupuję głównie w Berlinie i NY. Zwykle moja madre lata tam raz do roku, a że ciuchy tanie jak barszcz (nie w Berlinie) to kupuje całą walizkę  😉 We Włoszech też kupiłam pare par butów, całkiem fajne 😉
ja kiedyś jak pojechałam na Sylwestra do Londynu wiedziałam, że akurat będą wyprzedaże, wzięłam praktycznie pustą, dużą walizkę, a wróciłam z pełną ciuchów  😁
i naprawdę mój portfel jakoś bardzo nie ucierpiał, a ja nie musiałam nic kupować aż do lata  😎
karolinaaa - bo to jest najlepszy system jaki znam, bierzesz tylko to co masz na sobie + bieliznę + koszulkę na zmianę i pustą, wielką walizkę  😎
no właśnie ja będę musiała jeszcze kiedyś zastosować ten system bo naprawdę warto  😀
Ja ostatnio w Londynie zrobilam podobnie, jedynie kosmetyczka i bielizna,jakas koszulka.
Jednak kupilam za duzo rzeczy, wiec dokupilam jeszcze jedna walizke jako bagaz podreczny  😁
karolinaaa - bo to jest najlepszy system jaki znam, bierzesz tylko to co masz na sobie + bieliznę + koszulkę na zmianę i pustą, wielką walizkę  😎

ja tak do włoch jeźdze  😎
we Włoszech tak jeszcze nie byłam  😎
najbliżej chyba Berlin, a tam naprawdę się kiedyś obkupiłam nieźle  😉
ja w Berlinie na kadewe mam super sklep z ciuchami Aidasa Originalsa i damskimi Jordanami. Z zewnątrz wygląda jak speluna, ale w środku  😜 Z tym, że tam zwykle pojedyńcze sztuki wiszą 😉
tulipan, taki sklep to raj na ziemi  💘
a takie pojedyncze sztuki to już w ogóle cudo  😜
tyle, że ceny powalają zwykle. Tam upolowałam moją unikatową bluze originalsa czarną, świecącą  😁
nie obrażę się, jak pokażesz tutaj trochę swoich orginalsowych zbiorów  😁
mi się teraz u mnie w Adidasie podoba tunika i bluza  💘
no i w Poznaniu zakochałam się w dwóch parach butów teraz, ale byłam u ortodonty i niestety cała kasa została u niego  😁
ale coś czuję, że jak będę jeździć dokręcać aparat to ...  😜
Strucelka - sukienka nr 1 jest śliczna
mojego męża siostra ma taką biała i powiem Ci, że ślicznie wygląda w niej. Ps ja bym wyglądała koszmarnie, bo nie jestem chuda, ale ona wyglądała zjawiskowo.
edit:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie w miejscu do tego nie przeznaczonym.
a mi sie strasznie podoba tulipanowa długa bluza orginalsa 😀iabeł:
A więc natchniona cudną sukienką mamy wybrałyśmy się do Simple. Znalazłam sukienkę w takim samym kroju jak ona ma tylko inny kolor (ona ma kremową w czarne wzory). Jest cudna, ma piękny, soczystozielony kolor. Niestety jest bardzo droga a wymaga poprawki, tzn. skrócenia ramiączek bo są za długie i mi spadają. Również w biuście jest trochę za duża, ale jest szansa że podczas skrócania ramiączek 'naciągnie' się też materiał na biuście.
Muszę się poważnie nad nią zastanowić, bo jest już do dostania tylko w Wawie a mama akurat w tym tygodniu tam będzie. Jeśli będzie mi chodzić przez następne 3 dni po głowie znaczy, że muszę ją mieć 😉

fota komórkowa, co by nie być gołosłowną 😉

Ładna ale ten zamek nie za bardzo wygląda i psuje ogólną prezencje sukienki poza tym chyba lepiej jakiś mnie rzucający się w oczy kolor
strucelka fajna jest, widziałam ja w simple. Jeśli masz czas możesz poszukać jej na allegro, są tańsze nawet o 200 zł. Tylko to jest nowa kolekcja więc moze być ciężo, ale próbuj 😉
a mi się właśnie ten suwak podoba  😀
karolinaaa - postaram się 😉 Aktualnie mam tylko zdjęcie mojej długiej adidasowej bluzy, innych brak.

Strucelka - krój świetny ! zresztą kolor w ciemnym klubie też będzie się fajnie prezentował 🙂
Strucelka idealna na 18  😀 ile takie cudo kosztuje?
apropo - nowa kolekcja originalsa  😜 duży oldschool
tulipan, czasem nic tutaj nie pokazuj, bo stanę się bankrutem  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się