Dziewczyny moja znajoma ma do oddania mase ciuchow i butow w rozm 34-38 czy znacie jakies potrzebujace rodziny albo miejsca gdzie mozna to oddac w warszawie lub skierniewicach ?
[s]Czy ktoś się orientuje, co to za firma, z której co druga osoba ma teraz czapkę? Logo to taka jakby łezka, wyszyta nitką w kolorze czapki. Czapki są polarowe, występują chyba we wszystkich możliwych kolorach. Nurtuje mnie to od zeszłej zimy. 😁[/s]
drey, ja przeszukałam wszystkie galerie w 3mieście w poszukiwaniu takiej z dwiema komorami i znalazłam - w wojasie za 600 zł :/ Kupiłam w końcu w akcie desperacji tę z drugiego linku, tylko że czarną i jest bardzo wygodna, nawet bez tej drugiej komory 🙂
kasska - sprawdzałaś w sportowych sklepach typu intersport, gosport, itp? Powiem Ci, że ja już we wrześniu miałam problem ze znalezieniem stroju na wakacje. W calzedoni kupiłam, bo jeszcze była wyprzedaż. I tak musiałam sobie dobierać górę i dół osobno, bo jak była fajna góra to nie było już dołu i na odwrót.
Tamtam- Świetna sprawa taki organizer! Dzięki! Nie wiedziałam, że są. Od pewnego czasu noszę wszystko w małej reklamóweczce i tylko tę reklamóweczkę przekładam z torby do torby. Bo jak porozkładam rzeczy po kieszeniach, to ZAWSZE czegoś zapomnę: a to jakiegoś klucza, a to karteczki z notatką, a to pieczątki, a to dokumentów od samochodu, a to długopisu itd itp. A jak mam wszystko w reklamóweczce, to bach- przekładam całą reklamóweczkę i na 100 % wszystko mam. Tyle, że taka reklamóweczka to trochę wiocha. Idę obczajać te organizery! :kwiatek: Mam nadzieję, że są jakieś nieduże gabarytowo.