ja mam wlasnie ten problem z moja kiecka- czarny jest zdecydowanie za ciezki, bije po oczach kontrastem, nie pasi..bialy - obrzydliwy, w koncu znalazlam zlote, ale takie 2 cieniutkie paseczki wszystkiego, wiec chyba bedzie najlepiej.
kiecka obojętnej długości, byle nie do kostek i nie mega mini 😉 kolor czerwony albo czarny, ewentualnie fioletowy. Bez ramiączek lub z, może być na szyję. Coś możecie polecić?
Ja w ogóle nie rozumiem idei tych przeźroczystych ramiączek 😵 Jakby nie mozna było kupić biustonosza z odpinanymi :P W ogole ja mam ostatnio schize i nawet pod zwykła bluzke na ramiączka odpinam bo potwornie zaczeły mnie drażnić takie podwójne ramiączka 🤔wirek:
dobra, buty przestały mi się podobać 😂 a sukienka, no kurde, gdyby jeszcze była krwistoczerwona to bym się porządnie zastanowiła. Tyle, że normalnie nie będzie tak fajnie raczej wyglądać, bo nie będzie rozkloszowana. Tu zalatuje PSem w każdym calu 😎
A buty tak czy siak planuję 'bez palców', najlepiej czarne szpile + mała koturna z przodu. Tylko, żeby dało się jeszcze w tym chodzić 😜 😁
Co do białych butów - ja mam kremowe baleriny i prezentują się bardzo dobrze 🙂 w sam raz do białej bluzki + białej spódnicy w kwiaty.
Ja w ogóle nie rozumiem idei tych przeźroczystych ramiączek 😵 Jakby nie mozna było kupić biustonosza z odpinanymi :P W ogole ja mam ostatnio schize i nawet pod zwykła bluzke na ramiączka odpinam bo potwornie zaczeły mnie drażnić takie podwójne ramiączka 🤔wirek:
przypominam, że istnieją ludzie (tacy jak ja) których los nie obdarował zbyt hojnie jeśli chodzi o biust.. i na owych osobach biustonosze bez ramiączek wcale się nie trzymają 😉 a chyba lepsze przeźroczyste ramiączka, niż np czarne do bluzki bez pleców? 😉