Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Najbezpieczniejsze są zawsze czarne
Tylko, że czarny nie zawsze pasuje 😉
A wg mnie zawsze  😉
Wg mnie czasem bywa za ciężki do pewnych ubrań 😉
Poza tym nosić same czarne buty to nuuudaa
skarpety do sandałów,

a jak zimno to też bez skarpet?
jak jest zimno to sie nosi sandały?
można założyć skarpety
Nie widzę w tym sensu.
Daniela, wolę chyba czarne nudne niż białe "wsiowe" , których nigdy do niczego więcej nie założę 😉 Niestety pachnie mi kozaczkami białymi
mnie się najbardziej podobają białe rybaczki + białe buty
ja mam wlasnie ten problem z moja kiecka- czarny jest zdecydowanie za ciezki, bije po oczach kontrastem, nie pasi..bialy - obrzydliwy, w koncu znalazlam zlote, ale takie 2 cieniutkie paseczki wszystkiego, wiec chyba bedzie najlepiej.
szukam jakiejś fajnej sukienki na 18nastkę 😎 + szpilki, i znalazłam takie, mega kicz czy tylko lekki kicz? 😁

[img]http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/84/21/55/1084215582[/img]

kiecka obojętnej długości, byle nie do kostek i nie mega mini 😉 kolor czerwony albo czarny, ewentualnie fioletowy. Bez ramiączek lub z, może być na szyję. Coś możecie polecić?

Znalazłam taką:
[img]http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/66/51/25/1066512580[/img]

ale ona chyba zbyt, hmm... delikatna jest 😉 chcę coś powalającego na kolana 😎 😁
Mi sie ta sukienka bardzo podoba. 😉
sukienka fajna, ale buty nie  😀
mnie tez sukienka bardzo sie podoba :-)
Dziwkarsko buty mi się kojarzą 😂
Sukienka..spoko ale trzeba miec zajebista figurę żeby zrobiła wrażenie 🙂
sukienka świetna, buty kicz straszny! bylyby Ok gdyby nie te a'la metalowe elementy  😀 chociaz do takiej sukienki pasowalyby  buty open toe

o yeah to jest to 😎 dodajmy do tego silikonowe ramiaczka do biustonosza 😂

[quote author=Nav link=topic=168.msg638091#msg638091 date=1277847368]

o yeah to jest to 😎 dodajmy do tego silikonowe ramiaczka do biustonosza 😂

[/quote]
bluzka bez ramion i goly pępek  😍
Buty do bani 😉
Sukienka mi się bardzo podoba i z doświadczenia wiem, że świetnie leży 😉
Ja w ogóle nie rozumiem idei tych przeźroczystych ramiączek 😵 Jakby nie mozna było kupić biustonosza z odpinanymi :P
W ogole ja mam ostatnio schize i nawet pod zwykła bluzke na ramiączka odpinam bo potwornie zaczeły mnie drażnić takie podwójne ramiączka 🤔wirek:
Ej...i kolczyk w pępku!
dodam jeszcze, że biel się świetnie prezentuje na skórze z solarium, w odcieniach dojrzałej pomarańczy
Ale się podjarałyście tą bielą 😎
uhu ja bym dodała różowe usta, takie perłowe:P
i pofarbowane czarne włosy i jest miodzio  😍
dobra, buty przestały mi się podobać 😂
a sukienka, no kurde, gdyby jeszcze była krwistoczerwona to bym się porządnie zastanowiła. Tyle, że normalnie nie będzie tak fajnie raczej wyglądać, bo nie będzie rozkloszowana. Tu zalatuje PSem w każdym calu 😎

A buty tak czy siak planuję 'bez palców', najlepiej czarne szpile + mała koturna z przodu. Tylko, żeby dało się jeszcze w tym chodzić 😜 😁

Co do białych butów - ja mam kremowe baleriny i prezentują się bardzo dobrze 🙂 w sam raz do białej bluzki + białej spódnicy w kwiaty.
zastanowiłabym się nad pomysłem takich szpilek na 18tke  😎
Ja w ogóle nie rozumiem idei tych przeźroczystych ramiączek 😵 Jakby nie mozna było kupić biustonosza z odpinanymi :P
W ogole ja mam ostatnio schize i nawet pod zwykła bluzke na ramiączka odpinam bo potwornie zaczeły mnie drażnić takie podwójne ramiączka 🤔wirek:

przypominam, że istnieją ludzie (tacy jak ja) których los nie obdarował zbyt hojnie jeśli chodzi o biust.. i na owych osobach biustonosze bez ramiączek wcale się nie trzymają  😉 a chyba lepsze przeźroczyste ramiączka, niż np czarne do bluzki bez pleców?  😉
Nav hmm, pomyślę 😁

dobra, podejście nr 2:
[img]http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/91/13/48/1091134835[/img]

??
Żebym jeszcze była taka chuda! 😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się