Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Za tyle ile przeciętnie kosztują 😉 Przeszłam tyle sklepów i nic. A szkoda bo wiele ślicznych widziałam ale akurat nie w tych 2 kolorach co szukam 😵
to podaj kolory, coś się znajdzie  😁
Ale ja nie szukam w necie, to bym umiała sama zrobić. Pisałam, że potrzebuje na jutro kupić w Warszawskim sklepie 😉
Daniela wiem. Przeczytałam dokładnie :P
U mnie nie ma żadnych centrów handlowych to się po Warszawskich jeździ, a teraz się jeździło bardzo dużo bo w sobotę obóz, zaraz potem Chorwacja. I tak ciąge wyjazdy to musi rzezy starczyć  😁
No to w takim razie w jaki sposób chciałas pomóc pytając o cene i kolor? Bo myślałam, że takie kryteria to tylko do szukania w necie 😁 A szukam białej i malinowej, z takiego śliskiego materiału, z marszczeniem.

http://www.allegro.pl/item1092368955_elegancka_torebka_kopertowka_listonoszka_damska.html  w tym stylu podobają mi się

I jestem wściekła, że wcześniej na allegro nie weszłam, tu torebki maks po 40zł a w sklepach minimum 60zł 😤
Jak nie potrzebna ci jakaś dobra firma to identycznych pełno w Maximusie  🤣 Nawet nie są takie drogie.
Moja mama chciała taką kupić ale nie podobało sie jej te kółko  😁

edit: o, o to mi chodzi http://www.maximus.ch/
Firma mi wisi i powiewa, torebki potrzebne na 1 dzień 😉
Cholera, że też ten maximus na drugim końcu świata jest z perspektywy mojego domu i piątkowych korków 😤
U mnie to kompletnie druga strona (Łomianki są od str. Bielan) i moja siostra jako, że lubi tam przebierać to sobie jakoś  tam jeździ metrem.
Ale przykro mi dziś ci nie powiem jak bo za ścianą już tak ktoś chrapię  😁
Jakoś metrem i pare przystanków autobusem bodajże było  🙂
No ja mieszkam na zaciszu więc trasa ogromnie długa. W dodatku raczej do pokonania samochodem a przed sobotą jeszcze masa spraw do załatwienia w związku z imprą 😵
Cóż poszukam jeszcze gdzieś bliżej, może coś znajdę 👀
A na Bemowie byłaś?
Tam na dole są takie butiki gdzie mogłyby być podobne torebki  🙂
Szczerze mówiąc buszuje tylko po swojej stronie wisły 😁
Baaardzo rzadko zdarza mi sie jechać na drugi koniec wawy za czymś 👀
Daniela,

ja nie z Warszawy, tylko bywam, więc nie kojarzę polożenia dzielnic względem Wisly
ale może masz niedaleko do outletu Factory? tam jest sklep Menbur - obuwie i torebki takie właśnie wieczorowe, satyna, perełki te sprawy.
Powinnaś cos tam wybrac.
Niestety ale wszystkie te fajne molochy są pskudnie daleko ode mnie. Wiem, że troche wybrzydzam ale po prostu wbijanie się w taką pogodę, w piatek w Warszawe, na drugi jej przeciwległy koniec, autobusem.... 😵 Oblece dziś jeszcze jakieś sklepy w moim zasiegu a jak nie to trudno, bez torebki też się da przeżyć 🙂

Haaa wlaśnie mnie olśniło, że na Wileńskim jest jeden taki sklepik 😅 A raczej u fryzjero, solarium, kosmetyczki mają na sprzedaż wieczorowe torebki 🙂

edit: Sprawdziłam czy ten sklep o którym piszesz Edyta jest gdzieś indziej i okazało się, że jest więc ruszam na polowanie  :kwiatek:

Dotarła do mnie wczoraj, cuuudowna  😍
Dziewczyny, mam pytanie: nie widziałyście gdzieś w warszawskich sklepach sukienki o takim kroju:

W cenie nie zabijającej studenta, nie czarnej i nie białej/ kremowej. Góra w zasadzie obojętna (w sensie ramiączek i ich kształtu bądź zupełnego braku), ale dół taki właśnie rozkloszowany.
Poratujcie;]
Czy ktoś wie w jakim sklepie int. można kupić taką bluzkę VANS ?

[img]http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/98/05/62/1098056240[/img]
sanna, wiem, bo zdjęcie, które wkleiłam jest właśnie z tej aukcji.
Tyle że na aukcji jest L-ka a ja noszę rozmiar S.
Na prośbę Dworciki wrzucam kieckę 😁
Chociaż większośc pewnie i tak zamiast patrzeć na nią skupi sie na mojej okropnej fryzurze psującej całość 😉
Niestety idealnej fotki nie mam bo albo jestem zawalona kwiatami, albo trzymam dziecko albo tańcze albo coś więc niektóre fotki wycięte 😉
Daniela, kiecka just super. A fryzura.. jestes taka sliczna, ze gdybys poszla w swojej "codziennej" fryzurce, wygladalabys lepiej niz z tym co Ci wymodzila ta fryzjerka .. Nie jest tak zle, ale przyzwyczailas nas wczesniejszymi zdjeciami, ze zawsze wygladasz slicznie/zjawiskowo, a tu taka fryzjerska niespodzinka :-)
A jak wam się podoba takie zestawienie ?

Ojej aż nie wiem co napisać! Dziekuje za tak miłe komplementy :kwiatek:
Dodam, że kiecka za 99zł z orsay'a 😁
No i wczesniej pisałam, że pewnie będę się w niej źle czuła z racji braku ramiączek ale trzymała sie genialnie!
To pewnie dzięki też szarfie w talii wiązanej z tyłu. I tu troszkę mi kokarda niespodzianki robiła bo się rozwiązywała ale w końcu sama ją zacisnęłam i trzymała się dzielnie podczas tańcowania 😁

emade - dla mnie masakra
Daniela, śliczna sukienka 🙂
emade, wg mnie tez porazka  😀
emade - kompletnie nie moja bajka - ale wystylizowane super - zmieniłabym tylko torebkę! na zamszową w kolorze skarpet
emade - typowy przypadek "fashion victim"
emade z tego wszystkiego podobają mi sie buty, skarpety i szalik. Torba, sweter, spódnica (czy co to jest) mi nie pasuje.
emade, jak dla mnie też tragedia
emade ja zamieniłabym te okropne (i to zimowe!) buciory na martensy lub kozaki stylizowane na zniszczone, no i to coś co jest pod swetrem proponowałabym dłuższe..
Buty fajne, chciałabym takie na zimę 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się