Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

ankers, skąd buty? 🙂
ooo, dzięki 🙂 a mogłabyś wstawić real fotkę? :kwiatek: chodziłaś już w nich? podbiję zresztą na pw, bo to w sumie nie butowy wątek 😉
Dziewczyny! W jakim sklepie jest duży wybór koszul, bluzek koszulowych, koniecznie białych, ale chętnie z jakimiś wstawkami (coś takiego klik)? Albo co innego niż koszulę mogę ubrać do czarnych rurek na egzamin?
Kiedy teraz zaczynają się znowu jakieś przeceny? 😉
a nie ma teraz promocji śródsezonowych?
Widziałam już, w Poznaniu, kilka sieciówek ogłaszających przeceny.
infantil, widzialam swojego czasu sporo w house (tak. tez sie zdziwilam).
kujka. O, dziękuję!  😉 Będę się musiała przejść w takim razie, może będą jakiekolwiek sensowne rozmiarowo i cenowo.
Infantil- W Vissavi widziałam sporo podobnych bluzek.
Moja koleżanka kupuje je tam nagminnie 🙂
Infantil, zobacz sobie na allegro koszule firmy MISEBLA - sa sliczne 🙂 mam w szafie i jestem mega zadowolona 🙂
allegro odpada, bo muszę mieć mozliwosc przymierzenia (w tym najwiekszy problem, ze nie moge w ciemno wziac 36) a że mam czasu mało to czekanie na wysyłkę i potem odsyłanie mi średnio na rękę, ale dziękuje  :kwiatek:
infantil, zajrzyj też do mohito, oni zawsze mają koszule w tym stylu.
Pursat, i jeszcze te okulary. Świetny jest!

Pursat - świetna!

Dziękuję! :kwiatek: :kwiatek:

[quote author=szalonakobyła link=topic=168.msg1746343#msg1746343 date=1365694703]
Do dlugich koszulek (do polowy pupy) nadają się tylko długie swetry itd czy krótki sweterek albo ramoneska do pasa będą ok?
[/quote]
Spokojnie możesz założyć coś krótkiego. 🙂
infantil, Mia dobrze mówi, w Mohito jest sporo takich koszul, niedawno kupiłam na maturę 🙂
Też miałam białą koszulę z super czarnymi wstawkami z Mohito, na studniówkę i matury 😉
Szukam kurtek podobnych do tej [[a]]http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/bershka/179535/1961514/Parka%2BBershka%2Bz%2Bkapturem/505[[a]] widziałyście gdzieś może? :kwiatek:
Kojarzy ktoś co za kurtkę ma Marika? Chodzi o tą koralową z wysokim kołnierzem?

JARA, trochę podobna do kurtki z Mleka, widziałam ostatnio na allegro, tylko nie czerwoną a turkusową
http://allegro.pl/kurtka-mleko-reinover-wmn-turkus-parka-i3157501027.html
Podobna, ale to nie to.

Swoją drogą w tym klipie brała udział jakaś modowa blogerka...
Konstancja, ja na komunii koleżanki brata wyglądałam tak:

Najlepsze jest to, że koszula jest końska na zawody, akurat ją kupiłam to w niej poszłam 😁
Moja lumpeksowa zdobycz, fioletowa bombka z Topshopu za 12 zeta. 🙂

foto: chictopia.com
Poszukiwana koszula z krótkim rękawem na maturę: biała w cienkie czarne lub szare prążki, kołnierzyk i mankiety białe bez prążków. Jak najprostsza, byle profilowana w talii 🙂
Ktokolwiek widział?
Jak znajdziesz, to daj znać, ja już swoje poszukiwania koszuli na maturę opisałam w wątku 'koszmar zakupów'.  😵  Wychodzi na to, że mam 2 koszule i za chiny ludowe nie kupię następnej, bo albo z żabotem, albo z cekinami, albo ze wstawkami z materiału jak na męski podkoszulek, albo - mój hit! - na kołnierzyku przyszyte cyrkonie w odcieniach brązu i pomarańczu.  🤔wirek:
W H&M są koszule za 69 zł rożne kombinacje prążków białe z błękit/róż/większy róż... itd 🙂
a reserved? widziałam sporo normalnych koszul, chociaż nie jestem pewna, czy białe też były. albo orsay?
edit. przypomniało mi się, że kiedyś dorwałam super koszulę w cache-cache (czy jak to się pisze  :icon_redface🙂 - błękitna, z krótkim rękawem, w delikatne białe prążki, taliowana 🙂
robakt, calore, obeszłam wszystkie sklepy "sieciówki". W HM prążkowane koszule są z długim rękawem, a ja chcę krótki. No i koniecznie biel-czerń lub szarość-czerń, bo stoję w sztandarze i kolorowo mi po prostu nie wypada się ubrać. W Reserved nic mi się nie podobało, a jak już podobało, to nie pasowało lub nie było rozmiaru... 🙁
Będę szukać dalej, bo czasem bywa tak, że coś mi się nagle zacznie podobać lub po prostu zauważę coś, czego nie widziałam wcześniej.
:kwiatek:
JARA Znalazłam w Diversie całkiem podobną.. http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/kurtki/kurtki/kurtka-raveplain.html#koral
robakt, tylko większość tych koszul z H&M to raczej się nie nadaje do eleganckiego stroju, przynajmniej te co u mnie są (cały taki okrągły wieszak, paski wszelkiego koloru, pstrokate to aż oczy bolą).

Ja poza koszulą szukam skórzanej brązowej kurtki. I najładniejszą jak na razie znalazłam w Tchibo. Ale to przecież kawa.  😁
chesnut, mnie podoba się pierwsza i ta z Bershki 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się