Dziewczyny! W jakim sklepie jest duży wybór koszul, bluzek koszulowych, koniecznie białych, ale chętnie z jakimiś wstawkami (coś takiego klik)? Albo co innego niż koszulę mogę ubrać do czarnych rurek na egzamin?
allegro odpada, bo muszę mieć mozliwosc przymierzenia (w tym najwiekszy problem, ze nie moge w ciemno wziac 36) a że mam czasu mało to czekanie na wysyłkę i potem odsyłanie mi średnio na rękę, ale dziękuje :kwiatek:
[quote author=szalonakobyła link=topic=168.msg1746343#msg1746343 date=1365694703] Do dlugich koszulek (do polowy pupy) nadają się tylko długie swetry itd czy krótki sweterek albo ramoneska do pasa będą ok? [/quote] Spokojnie możesz założyć coś krótkiego. 🙂
Szukam kurtek podobnych do tej [[a]]http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/bershka/179535/1961514/Parka%2BBershka%2Bz%2Bkapturem/505[[a]] widziałyście gdzieś może? :kwiatek:
Poszukiwana koszula z krótkim rękawem na maturę: biała w cienkie czarne lub szare prążki, kołnierzyk i mankiety białe bez prążków. Jak najprostsza, byle profilowana w talii 🙂 Ktokolwiek widział?
Jak znajdziesz, to daj znać, ja już swoje poszukiwania koszuli na maturę opisałam w wątku 'koszmar zakupów'. 😵 Wychodzi na to, że mam 2 koszule i za chiny ludowe nie kupię następnej, bo albo z żabotem, albo z cekinami, albo ze wstawkami z materiału jak na męski podkoszulek, albo - mój hit! - na kołnierzyku przyszyte cyrkonie w odcieniach brązu i pomarańczu. 🤔wirek:
a reserved? widziałam sporo normalnych koszul, chociaż nie jestem pewna, czy białe też były. albo orsay? edit. przypomniało mi się, że kiedyś dorwałam super koszulę w cache-cache (czy jak to się pisze :icon_redface🙂 - błękitna, z krótkim rękawem, w delikatne białe prążki, taliowana 🙂
robakt,calore, obeszłam wszystkie sklepy "sieciówki". W HM prążkowane koszule są z długim rękawem, a ja chcę krótki. No i koniecznie biel-czerń lub szarość-czerń, bo stoję w sztandarze i kolorowo mi po prostu nie wypada się ubrać. W Reserved nic mi się nie podobało, a jak już podobało, to nie pasowało lub nie było rozmiaru... 🙁 Będę szukać dalej, bo czasem bywa tak, że coś mi się nagle zacznie podobać lub po prostu zauważę coś, czego nie widziałam wcześniej. :kwiatek:
robakt, tylko większość tych koszul z H&M to raczej się nie nadaje do eleganckiego stroju, przynajmniej te co u mnie są (cały taki okrągły wieszak, paski wszelkiego koloru, pstrokate to aż oczy bolą).
Ja poza koszulą szukam skórzanej brązowej kurtki. I najładniejszą jak na razie znalazłam w Tchibo. Ale to przecież kawa. 😁