Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Ooo, te są fajne! Chyba nawet sama się na taki skusze.
Edit: tylko nie ma czarno złotego

Dostawa za 2 tygodnie.
hanoverka  - o nieee  🤬
Jara szkoda, że tylko bluzki, bo ja chcę te spodenki z drugiego zdjęcia. 😍
tulipan masz za swoje :emota2006092:
Jara- jak to jest? Te bluzki są z opcją "rezerwacja", czy tak normalnie? Jak rezerwacja to zamówiłaś i zapłaciłaś i czekasz aż będą mieli?
hanoverka, chciałam Ci tylko powiedzieć,że jesteś okropna.. 🤬.od wczoraj przez Ciebie wybieram i zdecydować się nie mogę...  😜ale mam już obiecane...tylko ciągle się waham  🤔wirek:
Ktoś ja Ciebie też :przytul: Ja też mam obiecane i też nie moge się zdecydować. Chcesz elektroniczny czy ten drugi?
elektroniczny...bo nie elektroniczny dostałam kiedyś tez już od W. w prezencie,jako komplet do tranzelki 😉
Chciałabym mieć wszystkie i każdego dnia nosić inny. Pazerność ludzka nie zna granic 😁
Nie wiecie może w jakich cenach są Ray Ban aviator z lustrzanymi szkłami? Bo nie mogę w necie znaleźć jakiegoś polskiego sklepu, które takie ma, by cenę sprawdzić.
Myślę, że się nadaje do tego wątku  😎

http://www.kross.pl/rower/63-Royal_Park.html

Czekam do 1 czerwca  😜
tulipan- widziałam go w gazecie  😜 piękny jest 💘 jak go zobaczyłam to pomyślałam, ze chyba czas na zmianę roweru bo ten, który mam jest straszny..
w gazecie był konkurs więc ceny nie było, jak teraz patrze to..  😵
zapewne w joy'u ?  😎 ja mój rower używam od ... 7 lat jakoś. Trochę już z niego wyrosłam 😉 Jeśli chodzi o cenę to dzień dziecka jest raz w roku !  😁
tak, tak w joy'u  😁 ja na dzień dziecka nie mogę się doprosić o ofcerki..
mój rower ma... 10 lat? na komunie dostałam- marzył mi się góral bo wszyscy takie mieli, a to g*wno takie ze hej
rodzice trafili na okazję i kupili sobie peugeot'y- jeździ się na nich genialnie 🙂
LOVELY, rower, którym jeżdżę ma już 15 lat, więc Ty an wiek swojego nie narzekaj! 😉
ja rowniez mam krossa- takiego ( bo nie lubie damek):  http://www.kross.pl/rower/37-Hexagon_V6.html  tyle, ze caly czarny.

a miesiac temu moja mama zakupila sobie taki:  http://rowery.onet.pl/4,35,139084,13619,kelly_s_twist,sprzet.html  meggaa wygodnie sie siedzi, przejechalam sie pare razy i docenilam to, ze nie bola nadgarstki tak jak na gorskim....
Ktoś, jakbyś znalazla chwile mogłabyś wrzucic zdjęcie tych spodni na sobie z Top Secret o ile dobrze pamiętam (te z poszerzanymi biodrami)  :kwiatek:
Dziewczyny, potrzebuję pomocy 😀
W przyszłym tygodniu idę na 2 wesela, no i z racji tego mam 2 kiecki 😉 Na pierwsze chcę iść w prostej czarnej z rękawkami i dekoltem, do kolan, no i nie mam pojęcia jakie dodatki zastosować, żeby ją ożywić i "odponurzyć" - chodzi o buty, biżuterię i ew. jakąś małą taszkę. Myślałam o białych dodatkach, tylko nie wiem, co z butami.
Druga kieca jest ciemnozielona w małe kwiatuszki, które gdzieniegdzie są fioletowe, na ramiączkach, jedwabna, też do kolan. No i też nie wiem za bardzo jakie buty do niej dobrać, żeby nie było za bardzo zielono. Jakieś pomysły?  :kwiatek:
postaraj sie o zdjecia sukienek, nie musza byc na Tobie, wystarcza takie na wieszaku 🙂
litości, jak można iść na wesele w czarnej sukience... ja rozumiem poprawiny, ale wesele?  🤔
litości, jak można iść na wesele w czarnej sukience... ja rozumiem poprawiny, ale wesele?  🤔

a co w tym złego?
Byłam sama tydzień temu w czarnej sukience i miałam fioletowe dodatki.
Również nie widzę w tym nic złego, o ile odpowiednio dobierze się dodatki, więc Kaktusie drogi, mogłabyś aż tak się nie oburzać, bo każdy ma inny gust.
Ja wychodzę z założenia, że to nie moje wesele i nie zamierzam iść obstrojona jak choinka, poza tym to wesele będzie raczej w spokojnym, wyciszonym stylu, więc czarna powinna nawet pasować.
Jak ja osobiście widzę dziewczyny wystrojone jak na nie wiem co, z jakimiś świecidłami we włosach i w sukniach balowych, to nie wzbudza to we mnie pozytywnych uczuć, ale to tylko moje odczucia :kwiatek:
Foty po południu  😉
Dziewczyny, potrzebuję pomocy 😀
W przyszłym tygodniu idę na 2 wesela, no i z racji tego mam 2 kiecki 😉 Na pierwsze chcę iść w prostej czarnej z rękawkami i dekoltem, do kolan, no i nie mam pojęcia jakie dodatki zastosować, żeby ją ożywić i "odponurzyć" - chodzi o buty, biżuterię i ew. jakąś małą taszkę. Myślałam o białych dodatkach, tylko nie wiem, co z butami.

Ja do takiej kiecki mialam czerwone buty, czerwony szeroki pasek w talii no i bizuteria tez w tych odcieniach.
A ja mam już kieckę na wesele 😜 i jednocześnie świadkowanie-chrzczeniez 😉
I tez nie przepadam za czarnymi kreacjami na ślubie. 😉

ps. Co ten rower ma w sobie takiego niesamowitego żeby tyle za niego bulić? Bo chyba nie motylki na ramie 🤔wirek: ?
[quote author=Kaktus link=topic=168.msg601111#msg601111 date=1274997445]

a co w tym złego?
Byłam sama tydzień temu w czarnej sukience i miałam fioletowe dodatki.
[/quote]

Ja byłam na weselach gdzie państwo młodzi nie życzyli sobie czarnych kolorów, że niby pech i bla bla.. najlepiej by ich zapytac.
Powiem szczerze, że zasiałyście we mnie ziarno zwątpienia 😉 Mam cały weekend, żeby przemyśleć sprawę i ewentualnie coś dokupić, więc nie będzie chyba źle 🙂
ale to nie o to chodzi. To jest wesele, czyli szczęśliwy, wesoły dzień, a nie stypa!
strasznie mnie denerwuje to, jak młode dziewczyny idą na wesele w czarnych sukienkach, uważam, że nie wypada...
Też tak uważam, ale od jakiegoś czasu weszła moda żeby latać w czarnych sukienkach 😉 Taka moda młodych bo jak starszych spytać to odrazu mówią, że nie wypada. Nawet jak teraz chodziłam i szukałam kiecki na ślub to wszyskie ekspedientki zgodnie mówiły, że czarny odpada 😉
Nie lubie też strasznie białych sukienek na ślubach 🤔
jak dla mnie to już lepiej założyć czarną - bądź co bądź, elegancki kolor - niż całą białą, bo to kolor zarezerwowany dla panny młodej
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się