hanoverka, chciałam Ci tylko powiedzieć,że jesteś okropna.. 🤬.od wczoraj przez Ciebie wybieram i zdecydować się nie mogę... 😜ale mam już obiecane...tylko ciągle się waham 🤔wirek:
Nie wiecie może w jakich cenach są Ray Ban aviator z lustrzanymi szkłami? Bo nie mogę w necie znaleźć jakiegoś polskiego sklepu, które takie ma, by cenę sprawdzić.
tulipan- widziałam go w gazecie 😜 piękny jest 💘 jak go zobaczyłam to pomyślałam, ze chyba czas na zmianę roweru bo ten, który mam jest straszny.. w gazecie był konkurs więc ceny nie było, jak teraz patrze to.. 😵
tak, tak w joy'u 😁 ja na dzień dziecka nie mogę się doprosić o ofcerki.. mój rower ma... 10 lat? na komunie dostałam- marzył mi się góral bo wszyscy takie mieli, a to g*wno takie ze hej rodzice trafili na okazję i kupili sobie peugeot'y- jeździ się na nich genialnie 🙂
Dziewczyny, potrzebuję pomocy 😀 W przyszłym tygodniu idę na 2 wesela, no i z racji tego mam 2 kiecki 😉 Na pierwsze chcę iść w prostej czarnej z rękawkami i dekoltem, do kolan, no i nie mam pojęcia jakie dodatki zastosować, żeby ją ożywić i "odponurzyć" - chodzi o buty, biżuterię i ew. jakąś małą taszkę. Myślałam o białych dodatkach, tylko nie wiem, co z butami. Druga kieca jest ciemnozielona w małe kwiatuszki, które gdzieniegdzie są fioletowe, na ramiączkach, jedwabna, też do kolan. No i też nie wiem za bardzo jakie buty do niej dobrać, żeby nie było za bardzo zielono. Jakieś pomysły? :kwiatek:
Również nie widzę w tym nic złego, o ile odpowiednio dobierze się dodatki, więc Kaktusie drogi, mogłabyś aż tak się nie oburzać, bo każdy ma inny gust. Ja wychodzę z założenia, że to nie moje wesele i nie zamierzam iść obstrojona jak choinka, poza tym to wesele będzie raczej w spokojnym, wyciszonym stylu, więc czarna powinna nawet pasować. Jak ja osobiście widzę dziewczyny wystrojone jak na nie wiem co, z jakimiś świecidłami we włosach i w sukniach balowych, to nie wzbudza to we mnie pozytywnych uczuć, ale to tylko moje odczucia :kwiatek: Foty po południu 😉
Dziewczyny, potrzebuję pomocy 😀 W przyszłym tygodniu idę na 2 wesela, no i z racji tego mam 2 kiecki 😉 Na pierwsze chcę iść w prostej czarnej z rękawkami i dekoltem, do kolan, no i nie mam pojęcia jakie dodatki zastosować, żeby ją ożywić i "odponurzyć" - chodzi o buty, biżuterię i ew. jakąś małą taszkę. Myślałam o białych dodatkach, tylko nie wiem, co z butami.
Ja do takiej kiecki mialam czerwone buty, czerwony szeroki pasek w talii no i bizuteria tez w tych odcieniach.
[quote author=Kaktus link=topic=168.msg601111#msg601111 date=1274997445] litości, jak można iść na wesele w czarnej sukience... ja rozumiem poprawiny, ale wesele? 🤔
a co w tym złego? Byłam sama tydzień temu w czarnej sukience i miałam fioletowe dodatki. [/quote]
Ja byłam na weselach gdzie państwo młodzi nie życzyli sobie czarnych kolorów, że niby pech i bla bla.. najlepiej by ich zapytac.
Powiem szczerze, że zasiałyście we mnie ziarno zwątpienia 😉 Mam cały weekend, żeby przemyśleć sprawę i ewentualnie coś dokupić, więc nie będzie chyba źle 🙂
ale to nie o to chodzi. To jest wesele, czyli szczęśliwy, wesoły dzień, a nie stypa! strasznie mnie denerwuje to, jak młode dziewczyny idą na wesele w czarnych sukienkach, uważam, że nie wypada...
Też tak uważam, ale od jakiegoś czasu weszła moda żeby latać w czarnych sukienkach 😉 Taka moda młodych bo jak starszych spytać to odrazu mówią, że nie wypada. Nawet jak teraz chodziłam i szukałam kiecki na ślub to wszyskie ekspedientki zgodnie mówiły, że czarny odpada 😉 Nie lubie też strasznie białych sukienek na ślubach 🤔