Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

to samo wstawiłam wyżej, tylko w postaci linku... zgadzam się, chyba sobie zamówię xD szczególne za tę cenę.
Kumpela ostatnio znalazła takie gatki  😍 (pomijając te serduszka.. )

zdjęcia z allegro: http://allegro.pl/item993621275_waggon_paris_obledne_skorzane_expresy_27.html#gallery

pomijając cenę to i tak pewne najmniejszy rozmiar spadałby mi z tyłka :/  👿
okropne
A przejdźcie się w skórzanych spodniach 20 metrów. Powodzenia.
tulipan mogłabyś wykazać chociaż tyle taktu by dodać "moim zdaniem"

Strzyga oczywiście że nie są to spodnie do gimnastyki, ale poruszać można się normalnie 😉
wer... no niezbyt można :P z resztą spróbuj. będzie cię troszkę słychać + obtarte uda, mmm, super 🙂
Papi nie spotkałam się z jakimiś strasznymi problemami wymienionymi przez ciebie - obtarcia mogą wystąpić jedynie na początku, podobnie jak z butami (robiłam wywiad wśród posiadaczy takowych spodni), oczywiście zdaje sobie sprawę z tego że nie są one w ogóle rozciągliwe i że przez to mogą ograniczać swobodę ruchów ale wydaje mi się że trochę wyolbrzymiacie ten problem 😉

jeszcze tylko dodam że nie mam nic wspólnego ze stylem "dance" przedstawionym na zdjęciu 😎

edit: literówka
a mi się podobają 😀 ale sama bym nie założyła, do tego trzeba mieć zgrabne nogi. A jeżeli już to tylko na imprezę. Szkoda by mi było 350 zł za spodnie na imprezę :P
żużka, idź na imprezę, gdzie zazwyczaj jest ciepło i człowiek jednak się odrobinę poci. Pot plus skóra to... z resztą można sobie pochodzić w pełnych skórzanych butach bez skarpetek. Nie wiem, jak kto lubi, ale dla mnie to po pierwsze styl raczej Joli R,tudzież filmów dla dorosłych,  a po drugie trzeba się bardzo poświęcić dla mody, bo mało wygodne.
o tym nie myślę. generalnie nawet nie planuję zakupu skórzanych spodni. Mówię, że wizualnie są ciekawe.
wer uważam się za osobe nad wyraz taktowną, a kiedy coś tu pisze to chyba wiadomo, że MOIM zdaniem  🤔
A przejdźcie się w skórzanych spodniach 20 metrów. Powodzenia.

hmm no nie powiedziała bym ...   mam takie spodnie, chodze w nich na codzień i jak narazie nie zauważyłam u siebie zadnych efektow ubocznych  😁
mnie sie podobaja, znam tez osoby, ktore chodza w skorzanych spodniach i nie maja problemow z poruszaniem sie i obtarta skora
człowiek jednak się odrobinę poci
ja mam o tyle problem z głowy że nie tańczę 😉 i jeszcze nie spotkałam się u mnie z poceniem na nogach w innych warunkach niż jazda w pełnym słońcu i strasznym upale 😉

styl raczej Joli R

dla mnie skórzane spodnie to przede wszystkim styl rockowy (i w takim celu bym je kupiła gdyby było mnie na nie stać i był by na mnie rozmiar, nad serduszkami ubolewałam w pierwszym poście), a to że zostały one wykorzystane w stylu jaki przedstawia wymieniona przez ciebie osoba to już inna sprawa.

trzeba się bardzo poświęcić dla mody, bo mało wygodne

pomijając już fakt na ile takie spodnie są niewygodne, to niestety chodzenie na szpilkach kosztuje wiele więcej (oczywiście mam na myśli początki), a są znacznie bardziej powszechne 😉 i nie chodzi o modę bo z tą mam raczej mało wspólnego 😉

żużka ja też raczej postrzegam je jako spodnie na imprezy/koncerty, a co do ceny to niestety tak się ceni skóra i z tego względu wolałabym nawet eco 😉

tulipan to nie było taktowne i nie rozumiem co miało wnieść

wer wniosło moją opinie na temat wstawionego przez Ciebie zdjęcia. To takie nie do przyjęcia, że ludzie mają różne gusta ? Czy może przed każdym postem mam pisać 'wg. mnie i tylko i wyłącznie w moim odczuciu' ? Po co to tak roztrząsać mi sie nie podoba i już, a to że Ty masz odmienne zdanie to inna para butów.
tulipan twoja wypowiedź zabrzmiała jak "stwierdzenie faktu oczywistego i jedynie słusznego", a jak można zaobserwować znalazło się jednak jeszcze kilka osób którym się te spodnie również spodobały 😉
poza tym czy mam się zachować tak samo jak ty i pod każdą parą pokazanych przez ciebie dunek pisać że są, cytuję: okropne, bo mi się nie podobają? dla mnie to jest po prostu bezsensu...

edit:
To takie nie do przyjęcia, że ludzie mają różne gusta ?
no właśnie, na tyle nie do przyjęcia jest czyiś inny gust, by stwierdzić że coś jest okropne? 😉
Co do chodzenia w skórze to ja doświadczenie mam tylko w butach. Spodni bym takich nie założyła, bo bym się dziwnie czuła, bo to kompletnie nie mój styl. Za obcisło jak dla mnie 😉 Ale dziewczyna co je prezentuje wygląda niezwykle fajnie.

pomijając już fakt na ile takie spodnie są niewygodne, to niestety chodzenie na szpilkach kosztuje wiele więcej (oczywiście mam na myśli początki), a są znacznie bardziej powszechne 😉 i nie chodzi o modę bo z tą mam raczej mało wspólnego 😉

Dobre szpilki mogą być wygodniejsze od marych butów na płaskim obcasie. Wiem z doświadczenia 😉
Hija tak jak napisałam wcześniej: mam na myśli początki - chyba nie da się tego przejść bezboleśnie? 😉 ja od dłuższego czasu próbuję się nauczyć chodzić na szpilkach i jak na razie wytrzymuje bez bólu tylko godzinę/dwie 😵
co do laski ze zdjęcia, to również nie mój styl 😉 a swoją drogą to fajne zdjęcia reklamujące, na których same spodnie zajmują 1/3 zdjęcia.. 😂
wer - jak dla mnie to koniec naszej jakże porywającej dyskusji na temat gustów. Co nie zmienia faktu, że IMO te spodnie się okropne, tak jak dla Ciebie moje Dunki i ups nie uniose się honorem bo ktoś uważa inaczej.
dla mnie również koniec dyskusji, tym bardziej że nie wiesz jaki był jej główny temat...
Długo bez zakupów nie wytrzymałam i zamówiłam sobie taką bluzę:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1018247150
Dobra dla "bezbiodrzastych".  🙂
Dobra dla "bezbiodrzastych".  🙂

No to mnie "pocieszyłaś" ;D
Z "gumą" tej szerokości naciągniętą na biodra, wbrew temu co się wielu kobietom wydaje, zamaskować tego typu "defektów" nie sposób.
JARA jak przyjdzie to napisz jak z jakością, bo mi też się podoba 🙂
Mnie jedna z moich nowych rzeczy Japan Style farbuje. Nałożyłam raz i byłam potem cała szara :P Na szczęście łatwo schodzi.
http://moda.allegro.pl/item1012431457_blind_date_extra_top_bokserka_s.html
a co powiecie na ta bokserkę?podoba mi się tylko nie wiem czy nie za bardzo dyskotekowa?
JARA, świetna ta bluza  😀 i jak już prosiła hanoverka - jak możesz to napisz jak jakość i może jakieś fotki  😉
Donia, mi się na codzień ta bluzka by nie podobała 😉 ale kwestia gustu 😉
czemu za bardzo dyskotekowa? dyskotekowe to są lateksowe leginsy i bluzki do pępka  😉
Ostatnio jest moda na świecące bluzki, buty, spodnie i torby. Nie wiem skąd się to wzięło, ale widziałam na ulicach Wrocławia pełno kobiet w typowo wieczorowych ciuchach 😉 Ta bluzka jest dla mnie normalna, pare święcących elementów i tyle.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się