nine to nowy zakup? Są jeszcze? 😜 I ile kosztują? 😉
pippi w New Yorkerze 😉
Smarcie, forumowa gajowa pisala mi jakiś miesiac temu, ze sa te koszulki w p&b. Poszlam i już nie było, więc nie sądzę, że były teraz. Chociaz kto ich tam wie, można sprawdzic🙂
szukam małej czarnej torebki na dłukim pasku do ok 80zł, koniecznie w necie, bo potrzebuję na przyszły weekend a nie wybieram się już na zakupy :kwiatek:
musze sie pochwalic prezentem swiatecznym od mojego M - ktory zawsze robi kwasna mine na kazdy moj nowy zakup, i ktory uwaza ze kupuje za duzo i za czesto i ze nic mi nie potrzeba. Otoz dostalam piekna, czarna ze zlotymi wykonczeniami, torbe od Michaela Korsa 😜 Kocham go za to ze mimo iz mogl mi kupic miliard rzeczy 'pozytecznych', wiedzial ze tym sprawi mi najwieksza przyjemnosc! 😍
Scottie, wygooglalam, to nie Hamilton wiec na szczescie nienawisc mi nie grozi 😀 nie wiem co to za model wiec nie wiem jak szukac. Jak wymienie baterie w aparacie to wstawie 😉
a ja dzis dorwałąm na zabwę karnawałową tuniczkę z materiału ala latex z półprzezroczystymi rękawami......No cóż idę na impreze i ma być strój w stylu Greese. Trzeba jeszcze loki zrobić i czerwoną szminę skombinować
Potrzebuję pomocy w uzupełnieniu balowej kreacji.. :kwiatek: Sukienka czarna, buty czerwone. Do tego mam prześliczną czarną, mieniącą się zawieszkę na srebrnym łańcuszku. Żeby było coś w kolorze butów postawiłam na czerwone paznokcie, plus ewentualnie usta. I zastanawiam się czy to już ubiór kompletny, podpowiecie coś? Może warto jeszcze coś w kolorze czerwieni dorzucić, może srebra. Swoją drogą zastanawiam się czy ten srebrny łańcuszek nie będzie przeszkadzał.. Nie mam ani żadnej bransoletki jeszcze, ani kolczyków. Zastanawiam się czy w ogóle czegoś szukać, a jeśli tak to w jakim zestawieniu kolorystycznym. No i postawię chyba na rajstopy w kolorze cielistym. Chciałabym czarne kryjące, ale obawiam się że będzie za czarno, tak pogrzebowo.
Może coś wam przychodzi do głowy modowe artystki? 😉
Ok, machnęłam na szybko fotki poglądowe. Wybaczcie ich formę, jakość i koncepcję, ale zrobienie samej sobie zdjęcia jest dla mnie niemalże abstrakcją 😁 Kieca wcale nie układa się jak powinna, pogniecioną wciągnęłam na siebie prosto z szafy. Ramiączek od stanika też nie będzie. Jak wcześniej założyłam, paznokcie będą czerwone a nie ciemne. 😉 Dorzucam jeszcze zdjęcie naszyjnika, który ubiorę i bransoletki jaką mam w tej kolorystyce, aczkolwiek uważam że zestawienie koralików z przedstawioną resztą będzie co najmniej kiczem. Chyba chciałabym tu więcej czerwieni.. Dodam, że włosy mam rude.
Z resztą chyba zaczynam popadać w rozpacz, bo przestaje mi się to podobać. A następnej sukienki już nie zdążę kupić, mam czas do soboty.. 🙄
ja też potrzebuję pomocy, ale zdjęcia nie mam bo sukienka jeszcze się szyje
do tego czarne buty i torebka +postarzana bransoletka i pierścionek
zastanawiam się na rajstopami, nie przepadam za cielistymi, ale nie wiem czy jak założę czarne nawet niekryjące, to nie będzie za ciemno?
Bardzo dobry wybór sukienki. Jeśli czarne rajstopy, to całkiem cienkie, niekryjące - wtedy na pewno nie będzie zbyt ciemno. Ja chyba poszłabym przy czarnych butach w koronkowe rajstopy, wtedy wyszłaby całkiem wysmakowana retro stylizacja z nutką romantyzmu.
olek, przy rudych włosach wydaje mi się, że czerwone buty, paznokcie i usta będą wystarczające. Z bransoletki bym zrezygnowała lub wymieniła na jakąś delikatną srebrną. Jeżeli chcesz kolczyki, to jakieś nierzucające się bardzo w oczy - małe wkrętki np. srebrne kuleczki albo "brylanciki". Jestem za cielistymi rajstopami i dodałabym srebrną kopertówkę.